- 16 Temmuz 2017
- 8.106
- 6.969
- 128
Bat gunum lh testim
aa hamilesin
ben de öyle olmuştu canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bat gunum lh testim
Bata iki kala uc kala cok silikti hcg testlrrim. Birdaha yapmadim yumurtluyor olabilirmiyim acabaaa hamilesin
ben de öyle olmuştu canım
Bata iki kala uc kala cok silikti hcg testlrrim. Birdaha yapmadim yumurtluyor olabilirmiyim acaba
Valla kafam o kadar karisik ki anlatamam. Kimi kimyasal diyor hcg silik ciktigi icin. Kimi yumurtluyon o yuzden hcg silik diyor. Kimi sagliklidir bekle diyor adet olmadim daama bat günüm diyorsun canım kanaman om. gereken günde nasıl yumurtlama olcakki
Valla kafam o kadar karisik ki anlatamam. Kimi kimyasal diyor hcg silik ciktigi icin. Kimi yumurtluyon o yuzden hcg silik diyor. Kimi sagliklidir bekle diyor adet olmadim da
Gercrkten mi insallah oyledir benim iki gun kala bata testim boyleydi bakhcg silik çıkabilir şuan zaten
aynı şeyleri yasadım ben de
ovu koyulaştı sırf elimde kaldı diye yapmıştım
onu koyu görüncce hcg yaptım çok silik bir çizgi çıktı gebeydim
Amiiin rabbim hayırlısıyla nasip etsin sana ve isteyen herkese. Insallah kimyasal degildir saglikla artar degerlerinBugun bat gunum arad adet agrim gogus dolgunlugum ve kasik batmam var. Kokular midemi altust ediyor ama cok siddetli degil. Herkes kimyasaldir dedi insallah saglikli gebeliktir. Rabbim hepimize nasip etsin. Yedide lh yapicam bakalim lh ne cikicak? Yarin daa adet olmazsam kan verecegim.
Kac kala adete boyleydi pekitamam bunda silik çizgi var benimki de böyleydi
Saol canım bende pko var yumurtlama günü mü ovu testiyle takip edip gün aşırı değerlendirdik yumurtam catladı günden 13 gün sonra adetim geliyordu hamile olduğum ay adetin gelmeyince ovu testi yaptım aynı yumurtlama günü gibi koyu çıktı akşamına gebelik testi yaptım o şekil ögrendim pek ümidim yoktu. Nasip oldu şükür
Yok canm hiç olmadı yumurtlama gününden bugün önce akıntım çoğaldı ertesi gün yumurta akıntım geldi başka belirti hiç olmuyo bendemerhaba canım,
yumurtlama günü takip ettiğin için merak ettim acaba yumurtlama döneminden sonra hiç belirtin var mıydı?
Bi gebelik testi yapsana canım baya koyu güzel haber gelecek diye düşünüyorumOvulasyon testimi yorumlar mısınız? 6 nolu bata 5 kala çekilen
Yapmak istiyorum aslında ama çıkmazsa diye korkuyorum . 5 senedir bekliyorum inş güzel haberleri alırım ve buraya yazarımBi gebelik testi yapsana canım baya koyu güzel haber gelecek diye düşünüyorum
İnşallah Cnm beş sene baya uzun endişende haklısın ama ovu testleri olumlu benm de bat günü koyu çıkmıştı hayırlısı inşallahYapmak istiyorum aslında ama çıkmazsa diye korkuyorum . 5 senedir bekliyorum inş güzel haberleri alırım ve buraya yazarım
Canım kan ver iki gün sonra tekrarla gayet ne çıkmış hayırlı olsunBugun iki gun gecti adetim.. Hcg testlerim boyle olup kimyasal.olan var mi?
Tesekkur edetim. Kafanmi karistiran su ki lh takibi ile onbesinci gun yumladim ve bugun yumdan onbes gun gecti. Daha koyu olmaliydi sanki dimi? Kimyasal olabirmiCanım kan ver iki gün sonra tekrarla gayet ne çıkmış hayırlı olsun