• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon Testleri Gebeliği Öğrenmek İçin Kullanılabilir mi?

ama bat günüm diyorsun canım kanaman om. gereken günde nasıl yumurtlama olcakki
Valla kafam o kadar karisik ki anlatamam. Kimi kimyasal diyor hcg silik ciktigi icin. Kimi yumurtluyon o yuzden hcg silik diyor. Kimi sagliklidir bekle diyor adet olmadim da

Valla kafam o kadar karisik ki anlatamam. Kimi kimyasal diyor hcg silik ciktigi icin. Kimi yumurtluyon o yuzden hcg silik diyor. Kimi sagliklidir bekle diyor adet olmadim da

hcg silik çıkabilir şuan zaten
aynı şeyleri yasadım ben de
ovu koyulaştı sırf elimde kaldı diye yapmıştım
onu koyu görüncce hcg yaptım çok silik bir çizgi çıktı gebeydim

hcg silik çıkabilir şuan zaten
aynı şeyleri yasadım ben de
ovu koyulaştı sırf elimde kaldı diye yapmıştım
onu koyu görüncce hcg yaptım çok silik bir çizgi çıktı gebeydim
Gercrkten mi insallah oyledir benim iki gun kala bata testim boyleydi bak

....

Eklentiler

• IMG-20171125-WA0020.jpeg
    IMG-20171125-WA0020.jpeg
    48,1 KB · Görüntüleme: 199
Bugun bat gunum arad adet agrim gogus dolgunlugum ve kasik batmam var. Kokular midemi altust ediyor ama cok siddetli degil. Herkes kimyasaldir dedi insallah saglikli gebeliktir. Rabbim hepimize nasip etsin. Yedide lh yapicam bakalim lh ne cikicak? Yarin daa adet olmazsam kan verecegim.
Amiiin rabbim hayırlısıyla nasip etsin sana ve isteyen herkese. Insallah kimyasal degildir saglikla artar degerlerin

Saol canım bende pko var yumurtlama günü mü ovu testiyle takip edip gün aşırı değerlendirdik yumurtam catladı günden 13 gün sonra adetim geliyordu hamile olduğum ay adetin gelmeyince ovu testi yaptım aynı yumurtlama günü gibi koyu çıktı akşamına gebelik testi yaptım o şekil ögrendim pek ümidim yoktu. Nasip oldu şükür

merhaba canım,
yumurtlama günü takip ettiğin için merak ettim acaba yumurtlama döneminden sonra hiç belirtin var mıydı?

merhaba canım,
yumurtlama günü takip ettiğin için merak ettim acaba yumurtlama döneminden sonra hiç belirtin var mıydı?
Yok canm hiç olmadı yumurtlama gününden bugün önce akıntım çoğaldı ertesi gün yumurta akıntım geldi başka belirti hiç olmuyo bende

Ovulasyon testimi yorumlar mısınız? 6 nolu bata 5 kala çekilen

Eklentiler

• 18A53D37-99CB-407B-88CA-3932DFFDC063.jpeg
    18A53D37-99CB-407B-88CA-3932DFFDC063.jpeg
    30,5 KB · Görüntüleme: 262
Yapmak istiyorum aslında ama çıkmazsa diye korkuyorum . 5 senedir bekliyorum inş güzel haberleri alırım ve buraya yazarım
İnşallah Cnm beş sene baya uzun endişende haklısın ama ovu testleri olumlu benm de bat günü koyu çıkmıştı hayırlısı inşallah

Bugun iki gun gecti adetim.. Hcg testlerim boyle olup kimyasal.olan var mi?

Eklentiler

• IMG-20171127-WA0020.jpeg
    IMG-20171127-WA0020.jpeg
    19,7 KB · Görüntüleme: 226
Back