Ovulasyon Testleri Gebeliği Öğrenmek İçin Kullanılabilir mi?

Tesekkur edetim. Kafanmi karistiran su ki lh takibi ile onbesinci gun yumladim ve bugun yumdan onbes gun gecti. Daha koyu olmaliydi sanki dimi? Kimyasal olabirmi
Hayır canım bak ben sana adetim ben de pko olduğu için adet tarihimi yumurtlama günümden takip ettim yumurtLamamın 14.günü böyle çıkmıştı testim

Eklentiler

• IMG_2194.JPG
    34,7 KB · Görüntüleme: 174
Hayır canım bak ben sana adetim ben de pko olduğu için adet tarihimi yumurtlama günümden takip ettim yumurtLamamın 14.günü böyle çıkmıştı testim
Bak senin pembe cikmis kalin cizgi gibi benim ince cizgi gibi ve ustteki de erken gebelik certain marka. Yani onda daha koyu olmali sanki.

Eklentiler

• IMG-20171127-WA0020.jpeg
    19,7 KB · Görüntüleme: 177
Canım bunu anlamanın tek yolu kan testi daha önce kimyasal geçirdin mi neden bunu düşündün ki

Bak senin pembe cikmis kalin cizgi gibi benim ince cizgi gibi ve ustteki de erken gebelik certain marka. Yani onda daha koyu olmali sanki.
canım benim testlerdeki çizgi kalınlığıyla bir yere varamazsın. Kendini boş yere üzüyorsun şimdiye çoktan kan testi yaptırman gerekirdi. Kötüyü telaffuz etme, iyi düşün. Benim bat günü lh değerim silikti, hcg testim görünmeyecek kadar silikti gittim hemen kan testi yaptırdım hamile çıktım. O yüzden boşuna sıkma canını

Kızlar dün kan verdim adetim 2 3 gün fln gecti 4+2 yken bhcg 956 çıktı.keseyi ne zaman gördünüz.ben ne zaman karından görebilirim acaba ?

Merhablar kizlar adete 2 gun kala ovulasyon testim bu sekilde gebelik testi negtf sizce hamis olma olasiligm varmi veya byle cikp hamis olan varmi ltfen yardm edn

Eklentiler

• 1512052298951408247311.jpg
    17,9 KB · Görüntüleme: 261
Merhablar kizlar adete 2 gun kala ovulasyon testim bu sekilde gebelik testi negtf sizce hamis olma olasiligm varmi veya byle cikp hamis olan varmi ltfen yardm edn
Canım benim de aynen böyleydi :) ilk kez adet beklenen adet günümde hamilelik testi hafif silik çıktı. Benden duymuş olma ama kesin hamilesin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…