• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon Testleri Gebeliği Öğrenmek İçin Kullanılabilir mi?

kızlar valla deliricem nolur yorum yapım testlerime
düşükten sonra bana bişeyler oldu
testlerle kafayı bozdum ovu testlerim koyulaşıyor

kızlar valla deliricem nolur yorum yapım testlerime
düşükten sonra bana bişeyler oldu
testlerle kafayı bozdum ovu testlerim koyulaşıyor
Bat ne zaman Cnm koyulaşması güzel bi gelişme ben de fark ettim sabır versin dua ile beklemekten başka çare Yok inşallah güzel haberleri yazarsın

Kızlar yarın bat gunum. 3 gundur hcg testı yapıyorum hep cok sılık var pembe. Strıptest kullanıyorum. Kımyasal olabılır mı boyle bırsey yasayan duyan varmı? Tek belırtım de arada kasıklarım batıyor

Daha bata baya var gittikçe koyulaşır inşallah günün geçmeden kan testi yaptırma

yok kan vermicem canım testlere dadandım şuan
geçenki gebeliğim düşük oldu malesef :(
8 gün kala ovu testim koyu çıkınca şüphelenip gebelik testi yapmıştım hatırlarsın belki :)

yok kan vermicem canım testlere dadandım şuan
geçenki gebeliğim düşük oldu malesef :KK43:
8 gün kala ovu testim koyu çıkınca şüphelenip gebelik testi yapmıştım hatırlarsın belki :)
Hatırladım canım inşallah bu kez güzel haberi verisin

Kızlar yarın bat gunum. 3 gundur hcg testı yapıyorum hep cok sılık var pembe. Strıptest kullanıyorum. Kımyasal olabılır mı boyle bırsey yasayan duyan varmı? Tek belırtım de arada kasıklarım batıyor
Çok silik de olsa hamileliktir diyorlar canim kan testi yaptirsana. Benim bata 4 kala testte ikinci cizgiyi gorunce kostum hemen hastaneye. Insallah her sey yolundadir, dua edelim bol bol:dua:

Çok silik de olsa hamileliktir diyorlar canim kan testi yaptirsana. Benim bata 4 kala testte ikinci cizgiyi gorunce kostum hemen hastaneye. Insallah her sey yolundadir, dua edelim bol bol:dua:
Bugun bat gunum arad adet agrim gogus dolgunlugum ve kasik batmam var. Kokular midemi altust ediyor ama cok siddetli degil. Herkes kimyasaldir dedi insallah saglikli gebeliktir. Rabbim hepimize nasip etsin. Yedide lh yapicam bakalim lh ne cikicak? Yarin daa adet olmazsam kan verecegim.

Bat gunum lh testim

Eklentiler

• IMG-20171126-WA0012.jpeg
    IMG-20171126-WA0012.jpeg
    51,3 KB · Görüntüleme: 212
Back