• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon Testleri Gebeliği Öğrenmek İçin Kullanılabilir mi?

Can'ım sen ordan görürsün 2. Çizgi üstünde pembelik var mı Azcık.Adetine varmış 3 gün sonra yapsan net görürsün şuan sınırlarda çünkü
Canım pembelık 10 dk snra gıttı ıyce koyu gırı oldu cok zor gozukuyo ısıgın altında oda anca belkı yoktur bu ayda husran artık

Eki Görüntüle 2071414 Merhaba arkadaşlar, ben bu ay ovulasyon testi kullandım 15 ve 16 sında koyu çıktı ve sanırım 16sı ovulasyon günümdü, 17 sinde testim tek çizgiye döndü. Bata 6-7 günüm var, bugün tekrar ovulasyon testi yaptım böyle çıktı, normal midir bu?
Baya iki gün kala yap bakalım bu zaten olması gereken siliklikte çıkmış koyulaşırsa gözünaydın

Günaydın kızlaarr:21: bu basligi gec kesfettim yazilanlari okuyabildigim kadarıyla okumaya calistim. Ben de bu ay gebe kalmak icin ovulasyon testi kullandim yalniz hic çift cizgi yakalayamadim. Hep cok ama cok silikti. Herhalde yumurtlamadim bu ay dedim. Iki gun once oyle icimden geldi ovulasyon testi yapayim dedim hic olmadigi kadar belirgindi. O gece yani persembeyi cumaya baglayan gece uyanmama yakin ( sabah ezanindan tam 5 dk once kalkiyorum calistigim okul sabahci oldugundan) bir ruya gördüm gebelik testi yaptigimi ve pozitif ciktigini gördüm. Dün de okuldan gelince ovulasyonu tekrarladim daha da koyu cikti ama t çizgisi hala c cizgisinden acikti. Bu basligi da bulunca bu sabah ilk idrarla predictor erken gebelik testi yaptim. Veeeee aninda belirgin ikinci cizgi. Inanamiyorum elim ayagim titreye titreye hastaneye kosup kan verdim 12 gibi alicam sonucu. Bata 4 gun var. Insallah test dogrudur hamileyimdir. Her gun dua ediyorum evlat diye tutusanlari evlatlarina sahlikla hayirla kavustur diye. Insallah Rabbim tez vakitte isteyen herkese annelik gibi kutsal duyduyu yaşatır. Çok uzattim kusura bakmayin dua edin nolur:dua::KK200:

Bunlar da testlerim kizlar

Eklentiler

• 20171125_090318-1.jpg
    20171125_090318-1.jpg
    26,7 KB · Görüntüleme: 175
Günaydın kızlaarr:21: bu basligi gec kesfettim yazilanlari okuyabildigim kadarıyla okumaya calistim. Ben de bu ay gebe kalmak icin ovulasyon testi kullandim yalniz hic çift cizgi yakalayamadim. Hep cok ama cok silikti. Herhalde yumurtlamadim bu ay dedim. Iki gun once oyle icimden geldi ovulasyon testi yapayim dedim hic olmadigi kadar belirgindi. O gece yani persembeyi cumaya baglayan gece uyanmama yakin ( sabah ezanindan tam 5 dk once kalkiyorum calistigim okul sabahci oldugundan) bir ruya gördüm gebelik testi yaptigimi ve pozitif ciktigini gördüm. Dün de okuldan gelince ovulasyonu tekrarladim daha da koyu cikti ama t çizgisi hala c cizgisinden acikti. Bu basligi da bulunca bu sabah ilk idrarla predictor erken gebelik testi yaptim. Veeeee aninda belirgin ikinci cizgi. Inanamiyorum elim ayagim titreye titreye hastaneye kosup kan verdim 12 gibi alicam sonucu. Bata 4 gun var. Insallah test dogrudur hamileyimdir. Her gun dua ediyorum evlat diye tutusanlari evlatlarina sahlikla hayirla kavustur diye. Insallah Rabbim tez vakitte isteyen herkese annelik gibi kutsal duyduyu yaşatır. Çok uzattim kusura bakmayin dua edin nolur:dua::KK200:
Canım belki testleri yapmaya başlamadan önce yumurtladım erken testte baya net çıkmış inşallah kanda da kesinleşir sonucu yaz mutlaka

Canım belki testleri yapmaya başlamadan önce yumurtladım erken testte baya net çıkmış inşallah kanda da kesinleşir sonucu yaz mutlaka
Olabilir mi ki canım ben duzenli adet olurum 29 gun dongum. 11. Gun baslamistim ovulasyon testine pozitife yakin bile cikmamisti uzuluyordum yumurtlamiyorum diye:110: insallah dedigin gibidir insallah:dua: yazarim alir almaz:KK17:

Olabilir mi ki canım ben duzenli adet olurum 29 gun dongum. 11. Gun baslamistim ovulasyon testine pozitife yakin bile cikmamisti uzuluyordum yumurtlamiyorum diye:110: insallah dedigin gibidir insallah:dua: yazarim alir almaz:KK17:
Olur tabi onuncu gün yumurtlayan 11 de çatlamıştır hep silik gider inşallah öyledir güzel haberler verirsin

benim ovu giderek koyulaşıypr yeniden
gecen seferde böyle oldu hamileydim inşallah yine bebişim gelir

Eklentiler

• 134A52F0-A168-4047-AA9C-60E7F16D6DA8.jpeg
    134A52F0-A168-4047-AA9C-60E7F16D6DA8.jpeg
    32,4 KB · Görüntüleme: 198
burda daha net :) yorum alabilirmiyim hanımlar

Eklentiler

• 457A9D0F-8E8A-43F0-9692-C705CD844992.jpeg
    457A9D0F-8E8A-43F0-9692-C705CD844992.jpeg
    26,5 KB · Görüntüleme: 187
  • 50620FEF-E329-43C7-AD68-657CB37AC30E.jpeg
    50620FEF-E329-43C7-AD68-657CB37AC30E.jpeg
    21,6 KB · Görüntüleme: 162
Kizlar sonucumu aldım az önce bat 29 Kasım, sonuca göre hCG 100,14 riskli gebelik var dedi sevinmekle uzulmek arasinda kaldım normal mi sizce

Kizlar sonucumu aldım az önce bat 29 Kasım, sonuca göre hCG 100,14 riskli gebelik var dedi sevinmekle uzulmek arasinda kaldım normal mi sizce

neden riskli anlamadım ben az kalmış bat a
bana normal geldi degeriniz

onu sana söyleyen beynini yemiş.
bat a 4 kala sonucun çok güzel.
şüpheli falan da değil.
Rabbim sağlıkla devamını getirsin.

Back