İnşallah sende mutlu haberi al en yakın zamandaBekleyip görcez artık canm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah sende mutlu haberi al en yakın zamandaBekleyip görcez artık canm
İnş. Canm bnmİnşallah sende mutlu haberi al en yakın zamanda
Bende anlamış değilim CanımDün , yani 25. günümde ovulasyon testimde 2. çizgi silikti, bugün tekrar yaptım tek çizgi çıktı :) Kafalar karıştı.
En az iki saat birşey içmedenOvulasyon testını ıkı saat bekleyıp mı yapıyorsunuz kızlar?
Hamılelık ıcın bakarken de bu sekılde dımı?En az iki saat birşey içmeden
Evet Can'ım aynı hepsinde.Hamılelık ıcın bakarken de bu sekılde dımı?
Allah yardımcınız olsun canım mucizelerin senin olsun bu ay inşallahİnş. Canm bnm Rabbim herkese nasip etsin kimsenin kucağı boş kalmasın Ben Eşimin görevinden dolayı Hakkari’de yaşıyorum streste geciktiriyor olablr herşey olabilir :))
Allah razı olsun canım AMİNNNNAllah yardımcınız olsun canım mucizelerin senin olsun bu ay inşallah
Hergün tekrarlayıp koyulaşmasına bakın derim.Şuan vücudunuzdan hcg hormonu tam çıkmamış olabilir ve hamilelik varsa da transferden 9 gün sonra bakmAk daha iyi olur gibi.İnşallah vardırMerhaba arkadaşlar tüp bebek tedavisinde transferden sonra 8. Günüm idrar testi erken diye ovulasyon testi yaptım buna göre siZce varmı
Kac gun var adetine yada kac gun gectiBenim bugunki testim de ayni muhtemel hamis degilim ben umutlar birdahali aya kaldi.
26 si uc gun var dahaKac gun var adetine yada kac gun gecti
Benim ovulasyon testim çok silikti 4 gün kala 1 gün sonra koyulaştı aniden.bence bekle gününe daha var26 si uc gun var daha
Bu her zaman çıkabilecek test Can'ım.Korkma normal yani.Adetim biteli iki gün oldu..ovulasyon testine erken başladım bu ay..ilk kez geçen ay yapmıştım bu testlerden ve 14.günde yakalamıştım kopkoyu ikinci çizgiyi...bu ay da beklenilenden çok az adet olunca yapayım dedim..adet yeni bitmesine rağmen bu kadar belirgin çıkması herkeste olan bir şey mi acaba?