• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon Testleri Gebeliği Öğrenmek İçin Kullanılabilir mi?

Dün , yani 25. günümde ovulasyon testimde 2. çizgi silikti, bugün tekrar yaptım tek çizgi çıktı :) Kafalar karıştı.

Merhaba arkadaşlar tüp bebek tedavisinde transferden sonra 8. Günüm idrar testi erken diye ovulasyon testi yaptım buna göre siZce varmı

Eklentiler

• 4D130FF8-13F0-4878-BB28-CD22CE0387EA.jpeg
    4D130FF8-13F0-4878-BB28-CD22CE0387EA.jpeg
    27,6 KB · Görüntüleme: 188
Merhaba arkadaşlar tüp bebek tedavisinde transferden sonra 8. Günüm idrar testi erken diye ovulasyon testi yaptım buna göre siZce varmı
Hergün tekrarlayıp koyulaşmasına bakın derim.Şuan vücudunuzdan hcg hormonu tam çıkmamış olabilir ve hamilelik varsa da transferden 9 gün sonra bakmAk daha iyi olur gibi.İnşallah vardır

Adetim biteli iki gün oldu..ovulasyon testine erken başladım bu ay..ilk kez geçen ay yapmıştım bu testlerden ve 14.günde yakalamıştım kopkoyu ikinci çizgiyi...bu ay da beklenilenden çok az adet olunca yapayım dedim..adet yeni bitmesine rağmen bu kadar belirgin çıkması herkeste olan bir şey mi acaba?

Eklentiler

• 20171123_183804-1-1-1.jpg
    20171123_183804-1-1-1.jpg
    20,2 KB · Görüntüleme: 153
Adetim biteli iki gün oldu..ovulasyon testine erken başladım bu ay..ilk kez geçen ay yapmıştım bu testlerden ve 14.günde yakalamıştım kopkoyu ikinci çizgiyi...bu ay da beklenilenden çok az adet olunca yapayım dedim..adet yeni bitmesine rağmen bu kadar belirgin çıkması herkeste olan bir şey mi acaba?
Bu her zaman çıkabilecek test Can'ım.Korkma normal yani.

Yok canım benimki korkudan ziyade, merak..adet biter bitmez lh seviyesini böyle bariz sonuç vereceğini beklemiyordum..erken yumurtlayan biri de değilim çünkü..herkeste olağan birşeyse tamam o zaman..

Back