Rabbim yazinca hic bisey engel olamiyo yazmayincada istedigun kadar saglikli ol olmuyoEderim canım bende pkoluyum aslında bildiğim bileli adetler düzensiz ama rabbim nasip etti şükür
Aynen canım ben kızken altı ayda bi oluyodum son üç Aydır da 60 günü buluyordu bu ay kafama göre glifor aldım inofolic combi hap aldım onları kullandım burdan araştırdım hep şükür nasip oldu hiç beklemiyokenRabbim yazinca hic bisey engel olamiyo yazmayincada istedigun kadar saglikli ol olmuyo
Ayyy cook sukur yaa Allahim ne guzelll nasipp etmiss cidden mucizeeAynen canım ben kızken altı ayda bi oluyodum son üç Aydır da 60 günü buluyordu bu ay kafama göre glifor aldım inofolic combi hap aldım onları kullandım burdan araştırdım hep şükür nasip oldu hiç beklemiyoken
Aynen canım dua ve ümidi kaybetmemek nasip olsun yeterki tek ilişki resmen benim eşim geçen ay hiç yoktu o hafta geldi bi gece ilişki oldu sonra tekrar gitti ondan umudum yoktu hiçAyyy cook sukur yaa Allahim ne guzelll nasipp etmiss cidden mucizee
Aynen oyle nasip her gun olunca olmayabiliyo tek seferde olabiliyo Rabbbimin hikmetiiAynen canım dua ve ümidi kaybetmemek nasip olsun yeterki tek ilişki resmen benim eşim geçen ay hiç yoktu o hafta geldi bi gece ilişki oldu sonra tekrar gitti ondan umudum yoktu hiç
Benimde 1 kasim son 7 gün ama moralim bozulsun istemiyorum ovulasyon testiyle denesemmi evde gebelik testide var zor tutuyorum kendimiAy bilmiyorum ki canım bu ay hiç ümidim YÖK adet oldum diye ped bile koydum sabah şimdi bak sanki daha koyu ama yine ümitlenmicem neden dersen yumurtlama günü eşim yoktu bügün öncesini ve bugün sonrasını değerlendirebildik ama nasip oldumu neden olmasın ki
Bir hafta varken deneyip moralini bozma bence cnm sonucta cikmama ihtimali yuksek varsa bile vos yere uzuleceksin biraz daha yaklassim yaoarsin hayirlaii ile insAllah hamilrsindirBenimde 1 kasim son 7 gün ama moralim bozulsun istemiyorum ovulasyon testiyle denesemmi evde gebelik testide var zor tutuyorum kendimi
Akşam denedim ovulasyon testiyle tek çizgi bu ay gercekten cok emek verdim yinede umudumu yitirmicem beklicemBir hafta varken deneyip moralini bozma bence cnm sonucta cikmama ihtimali yuksek varsa bile vos yere uzuleceksin biraz daha yaklassim yaoarsin hayirlaii ile insAllah hamilrsindir
Cnm bir hafta var daha hic bisey belli degilki yani yapinca insanin moeali bozuluyor erkenden yapinca yani, hayirlisi ile insAlllah vardirAkşam denedim ovulasyon testiyle tek çizgi bu ay gercekten cok emek verdim yinede umudumu yitirmicem beklicem
Yaaaaaa hamilesin kuzum tebrikler çok çok çok sevindim sağlıkla kucağına al inşallahEvet tahminler doğru çıktı :)Eki Görüntüle 2059840
Tebrikler canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip Etsin inşallahKızlar ben dayanamadım test yaptım hamileyim şükür rabbim isteyen herkese yaşatsın bunu
Amin inşallah canım çok saolTebrikler canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip Etsin inşallah
:) çok teşekkür ederim kuzum Allah razı olsun :)Yaaaaaa hamilesin kuzum tebrikler çok çok çok sevindim sağlıkla kucağına al inşallah
İnşallah canim cok bel ağrısı ve karın ağrısı inşallah bu ay hamilelik belirtisi olur adet belirtisi degilCnm bir hafta var daha hic bisey belli degilki yani yapinca insanin moeali bozuluyor erkenden yapinca yani, hayirlisi ile insAlllah vardir
Maşallah sağlıklı bir gebelik olur inşallah darısı basimizaKizlaarr Rabbime hamdolsunki hamileyimmmmm :) insAlllah Rabbim. Saglikla. Hayirla kucagimiza almayi. Nasip eder:) 3gundue ovu testleeim hep cok koyuydu az once hcg yaptim ve cift cizgi cikri.. Bir seneye yakindir istiyorduk Rabbime hamdoslun olmayanlara versin :)
İnşallah canım bende dün ögrendim hamile olduğumu benim de adet agrım vardı ped bile koydum geliyo diye ama hamilelikmiş hiç bir farkı YÖK adet günü sancı aynıİnşallah canim cok bel ağrısı ve karın ağrısı inşallah bu ay hamilelik belirtisi olur adet belirtisi degil
Canım adete yakin lh yükseliyor hayal kirikligina ugramani istemem t çizgisinin ç 'den koyu olması gerekiyor gebelik ihtimalin olması için burda daha silik cikmisAyy kızlar çok heyecan yaptım var mıki bugün adet olmam gerekti ama gelcek gibi oldu gelmedi şimdi ovu testi böyle çıktı tecrübeli arkadaşlar bi yorumlasa inşallah güzel haberler alırız
Hayırlı olsun canım rabbim kucağına almayı nasip etsinKızlar ben dayanamadım test yaptım hamileyim şükür rabbim isteyen herkese yaşatsın bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?