- 14 Kasım 2015
- 1.103
- 293
- 73
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar bugün adetim 5gün geçti bende evde ovu testi vardı yaptım böyle çıktı sizce görüşleriniz nedir?
Kaç gün geçti canım benim???tatlım geçen ay ben kimyasal düşük yaptım salı günü kan verdim negatifti...yani idrar da çıkmışsa bile küçüktür o yüzden silik çıkıyor..bir de ben geçen ay hamile olmama rağmen bu t çizgisi ç çizgisini hiç geçmedi yumurtlamada dahi...beta kaç çıktı verdim mi kan
İnşallah canım Allâh nasip etmişse güzel haberler veririm sizlere bir kızım var kardeşi olsun istiyorum bakalım...nasip adet geçince yaptım bir kaç kez hep çok silik cikti bu baya koyu çıktıÖyle bir durum varsa o zaman ihtimal var sende de canım hemen bir gebelik testi yap bence..adetim 4 gün gecikti dün ovu.testi yapmıştım o şekilde çıkınca bugün de gebelik testi yaptım pozitif çıktı..kan testini de yarın yaptiricam bakalım inşallah herşey yolundadır..inşallah sen de hamilesindir canım Allahım isteyen herkese versin
Hala hasta olmadım kızlar...bugün eşim gebelik testi alacak bakalım ne çıkacak?Öyle bir durum varsa o zaman ihtimal var sende de canım hemen bir gebelik testi yap bence..adetim 4 gün gecikti dün ovu.testi yapmıştım o şekilde çıkınca bugün de gebelik testi yaptım pozitif çıktı..kan testini de yarın yaptiricam bakalım inşallah herşey yolundadır..inşallah sen de hamilesindir canım Allahım isteyen herkese versin
Hala hasta olmadım kızlar...bugün eşim gebelik testi alacak bakalım ne çıkacak?
Yumurtlamadan 4 gün sonra hamilelik kanda belli değildir henüz.o yüzden ovulasyon testlerinden de öğrenemezsin bu kadar kısa zamanda.benim ne ovulasyonum ne adetim takvimle aynı olmuyor malesef.o yüzden ovulasyon testi aldım bende çift çizgi gördükten 15 gün sonra adet oluyorum.ovulasyon testi adete yakın pozitif oluyormuş hamilelikte.1 hafta kala pozitif gören var mı bilmiyorum:)kızlar merhaba. benim durum biraz karışık. ben normalde 24 günde bir adet olurum ve 5 gün sürer, bu ay adetim 4 gün erken geldi ve 7 gün sürdü. daha önce hiç kullanmamıştım bu ay yumurtlama testi aldım (normalde takvimde 10. gün yumurtladığımı söylüyor) bu ay 14. gün çift çizgi gördüm, şuan takvime göre 7 gün sonra adet olucam ama günde herhangi bir kayma olmuş mudur ona kafam çok karıştı. yumurtlamadan 4 gün sonra falan ovulasyon testini yaptım negatif çıktı. şimdi sorum şu: hani yumurtlama testinde pozitif çıkınca hamile olunabiliyor ya negatif çıkması da tam tersi sonuca yorulabilir mi? bir yardım lütfen (
Çok teşekkür ederiim:) o zaman benim baya bir vakit var test yapıp öğrenmek için. Sabretmek lazımYumurtlamadan 4 gün sonra hamilelik kanda belli değildir henüz.o yüzden ovulasyon testlerinden de öğrenemezsin bu kadar kısa zamanda.benim ne ovulasyonum ne adetim takvimle aynı olmuyor malesef.o yüzden ovulasyon testi aldım bende çift çizgi gördükten 15 gün sonra adet oluyorum.ovulasyon testi adete yakın pozitif oluyormuş hamilelikte.1 hafta kala pozitif gören var mı bilmiyorum:)
Arkadaşım sonuç ne hamilemisin benim ovulasyon testi de senin gibiKızlar bugün adetim 5gün geçti bende evde ovu testi vardı yaptım böyle çıktı sizce görüşleriniz nedir?