• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon Testleri Gebeliği Öğrenmek İçin Kullanılabilir mi?

Kızlar bugün adetim 5gün geçti bende evde ovu testi vardı yaptım böyle çıktı sizce görüşleriniz nedir?

Eklentiler

• IMG-20171027-WA0005.jpeg
    IMG-20171027-WA0005.jpeg
    12,1 KB · Görüntüleme: 226
Kızlar bugün adetim 5gün geçti bende evde ovu testi vardı yaptım böyle çıktı sizce görüşleriniz nedir?

Bildiğim kadarıyla T çizgisinin ya C çizgisiyle ayni renkte ya da daha koyu renk olması lazım cnm hamilelik ihtimali olması için..ben de bugün öğrendim hamile olduğumu ve benim dün yaptığım ovulasyon testi alttaki gibiydi

Eklentiler

• P_20171026_164228.jpg
    P_20171026_164228.jpg
    49 KB · Görüntüleme: 224
Kaç gün geçti canım benim???tatlım geçen ay ben kimyasal düşük yaptım salı günü kan verdim negatifti...yani idrar da çıkmışsa bile küçüktür o yüzden silik çıkıyor..bir de ben geçen ay hamile olmama rağmen bu t çizgisi ç çizgisini hiç geçmedi yumurtlamada dahi...beta kaç çıktı verdim mi kan

Kaç gün geçti canım benim???tatlım geçen ay ben kimyasal düşük yaptım salı günü kan verdim negatifti...yani idrar da çıkmışsa bile küçüktür o yüzden silik çıkıyor..bir de ben geçen ay hamile olmama rağmen bu t çizgisi ç çizgisini hiç geçmedi yumurtlamada dahi...beta kaç çıktı verdim mi kan

Öyle bir durum varsa o zaman ihtimal var sende de canım hemen bir gebelik testi yap bence..adetim 4 gün gecikti dün ovu.testi yapmıştım o şekilde çıkınca bugün de gebelik testi yaptım pozitif çıktı..kan testini de yarın yaptiricam bakalım inşallah herşey yolundadır..inşallah sen de hamilesindir canım Allahım isteyen herkese versin :dua:

Öyle bir durum varsa o zaman ihtimal var sende de canım hemen bir gebelik testi yap bence..adetim 4 gün gecikti dün ovu.testi yapmıştım o şekilde çıkınca bugün de gebelik testi yaptım pozitif çıktı..kan testini de yarın yaptiricam bakalım inşallah herşey yolundadır..inşallah sen de hamilesindir canım Allahım isteyen herkese versin :dua:
İnşallah canım Allâh nasip etmişse güzel haberler veririm sizlere bir kızım var kardeşi olsun istiyorum bakalım...nasip adet geçince yaptım bir kaç kez hep çok silik cikti bu baya koyu çıktı

Hala hasta olmadım kızlar...bugün eşim gebelik testi alacak bakalım ne çıkacak?

Bakalım canım sonuç ne olacak inan bende çok merak ediyorum bir yanım acaba diyor diğer yanım yok diyor bakalım ne olacak

Merhaba herkese ve iyi şanslar diyeyim :) Reglime daha 10 gün var biliyorum erken oldu ama evde ovulasyon testi vardı dayanamadım yaptım. 14. gün çift çizgiyi yakaladım sadece sonra ki gün değerlendirme şansım oldu dr. da sol yumurtan çatlamış görünüyor dedi dün. Çok koyu değil ama çok silik olmaması da umudumu diri tutuyor. :)

Eklentiler

• 20171102_221109.jpg
    20171102_221109.jpg
    21,7 KB · Görüntüleme: 190
kızlar merhaba. benim durum biraz karışık. ben normalde 24 günde bir adet olurum ve 5 gün sürer, bu ay adetim 4 gün erken geldi ve 7 gün sürdü. daha önce hiç kullanmamıştım bu ay yumurtlama testi aldım (normalde takvimde 10. gün yumurtladığımı söylüyor) bu ay 14. gün çift çizgi gördüm, şuan takvime göre 7 gün sonra adet olucam ama günde herhangi bir kayma olmuş mudur ona kafam çok karıştı. yumurtlamadan 4 gün sonra falan ovulasyon testini yaptım negatif çıktı. şimdi sorum şu: hani yumurtlama testinde pozitif çıkınca hamile olunabiliyor ya negatif çıkması da tam tersi sonuca yorulabilir mi? bir yardım lütfen :((

kızlar merhaba. benim durum biraz karışık. ben normalde 24 günde bir adet olurum ve 5 gün sürer, bu ay adetim 4 gün erken geldi ve 7 gün sürdü. daha önce hiç kullanmamıştım bu ay yumurtlama testi aldım (normalde takvimde 10. gün yumurtladığımı söylüyor) bu ay 14. gün çift çizgi gördüm, şuan takvime göre 7 gün sonra adet olucam ama günde herhangi bir kayma olmuş mudur ona kafam çok karıştı. yumurtlamadan 4 gün sonra falan ovulasyon testini yaptım negatif çıktı. şimdi sorum şu: hani yumurtlama testinde pozitif çıkınca hamile olunabiliyor ya negatif çıkması da tam tersi sonuca yorulabilir mi? bir yardım lütfen :KK43:(
Yumurtlamadan 4 gün sonra hamilelik kanda belli değildir henüz.o yüzden ovulasyon testlerinden de öğrenemezsin bu kadar kısa zamanda.benim ne ovulasyonum ne adetim takvimle aynı olmuyor malesef.o yüzden ovulasyon testi aldım bende çift çizgi gördükten 15 gün sonra adet oluyorum.ovulasyon testi adete yakın pozitif oluyormuş hamilelikte.1 hafta kala pozitif gören var mı bilmiyorum:)

Yumurtlamadan 4 gün sonra hamilelik kanda belli değildir henüz.o yüzden ovulasyon testlerinden de öğrenemezsin bu kadar kısa zamanda.benim ne ovulasyonum ne adetim takvimle aynı olmuyor malesef.o yüzden ovulasyon testi aldım bende çift çizgi gördükten 15 gün sonra adet oluyorum.ovulasyon testi adete yakın pozitif oluyormuş hamilelikte.1 hafta kala pozitif gören var mı bilmiyorum:)
Çok teşekkür ederiim:) o zaman benim baya bir vakit var test yapıp öğrenmek için. Sabretmek lazım

Anne ve anne adayları ovulasyon testiyle hamile kalanlara bişey sormak istiyorum. Bugun yumurta akı gibi akıntım geldi ve ovulasyon testinde sonunda çift çizgiyi gördüm:) gebelik testi yapmış kadar sevindim.:))) sorum şu ne zaman birlikte olmamız lazım ? Kimisi çift çizgi görünce birliktelik diyo kimisi silikleşince ne yapmalıyım?hamile kalanlar ne zaman birlikte oldu acaba?????

Merhaba bat 2 gün kaldı yine ovulasyon testi yaptım, 3 gün önceki kan testimin negatif çıktığını bile bile :) umarım yükselir çizginin koyuluğu.

Eklentiler

• 20171110_231246.jpg
    20171110_231246.jpg
    48,9 KB · Görüntüleme: 97
Arkadaslar Yardımınıza ihtiyacım var 3 gundur peceteye gelen kanli akinti sadece 1 damla kadar bu yerlesme kanamasi midir bugün dün adet günümdü ama adetlerim düzensiz ovulasyon testi ile yumurtladigi mi anlıyorum bugün ovulasyon testi yaptım yorum yaparmı siniz hamile olma ihtimalim var mi

Arkadaslar sizce bu ovulasyon testi ne bakarak 3 gundur peceteye gelen kanli akinti 1 damla lik yerlesme kanamasi olup olmadığı hakkında yorum yaparsanız sevinirim
Not:adet günüm dunfu ama adetlerim düzensiz
Simdi den Teşekkürler

Back