• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon Testleri Gebeliği Öğrenmek İçin Kullanılabilir mi?

Arkadaşlar merhaba..adetim 3 gün gecikti bir kaç gündür hafif lekenlenmem var açık kahve ve pembemsi. Bunun yaninda hamilelik belirtilerim de var. Biraz önce ovulasyon testi yaptım ve bu şekilde çıktı sizce hamilelik olabilir mi?

Eklentiler

• P_20171026_164228.jpg
    P_20171026_164228.jpg
    49 KB · Görüntüleme: 186
Arkadaşlar merhaba..adetim 3 gün gecikti bir kaç gündür hafif lekenlenmem var açık kahve ve pembemsi. Bunun yaninda hamilelik belirtilerim de var. Biraz önce ovulasyon testi yaptım ve bu şekilde çıktı sizce hamilelik olabilir mi?
Hayırlı olsun canım dün Benim de böyle çıktı ovu testim akşam test yaptım hamileyim şükür hemen test yap

İnşallah canım ya o kadar çok istiyoruz ki yarın sabah hemen test yapıcam sonucunu burdan yazarım mutlaka
Bak benim testim böyleydi benim de dün dü adet günüm olmayınca öylesine yaptım ovu testini hiç ümidim YÖK tu şok oldum

Eklentiler

• IMG_2190.PNG
    IMG_2190.PNG
    273,3 KB · Görüntüleme: 193
Bak benim testim böyleydi benim de dün dü adet günüm olmayınca öylesine yaptım ovu testini hiç ümidim YÖK tu şok oldum

Hayırlı olsun canım Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin :) ben de lekelenme olunca heralde adet oluyorum dedim ama baktım diğer 2 gün tertemiz sanırım yerleşme kanaması oldu benim ki..bugün de ovulasyon testini böyle görünce çok heveslendim açıkçası inşallah hamileyimdir :)

Sa
Hayırlı olsun canım Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin :) ben de lekelenme olunca heralde adet oluyorum dedim ama baktım diğer 2 gün tertemiz sanırım yerleşme kanaması oldu benim ki..bugün de ovulasyon testini böyle görünce çok heveslendim açıkçası inşallah hamileyimdir :)
ne zamandır bekliyosun canım çok şükür sağlıkla gelsin inşallah

İnşallah canım bende dün ögrendim hamile olduğumu benim de adet agrım vardı ped bile koydum geliyo diye ama hamilelikmiş hiç bir farkı YÖK adet günü sancı aynı
Ne zaman bebek düşünmeye basladik benim bu adet sancılarim adet olmadan gelmeye başladı 6 gün var ama gebelik testi yaptım dayanamadim negatif:(

Ne zaman bebek düşünmeye basladik benim bu adet sancılarim adet olmadan gelmeye başladı 6 gün var ama gebelik testi yaptım dayanamadim negatif:KK43:
Vakti var demekki canım daha altı gün varmış erken yapmışsın en ümitsiz olduğun ayda geliyo emin ol bu ay eşim yoktu yumurtlamadan önce geldi bi gece o gece oldu bidaha yine gittim yumurtlama günü ağladım düşün ama nasip olcak ya çok şükür sen den de güzel haberler gelir inşallah

Vakti var demekki canım daha altı gün varmış erken yapmışsın en ümitsiz olduğun ayda geliyo emin ol bu ay eşim yoktu yumurtlamadan önce geldi bi gece o gece oldu bidaha yine gittim yumurtlama günü ağladım düşün ama nasip olcak ya çok şükür sen den de güzel haberler gelir inşallah
Ovulasyon takibi yaptım bu ay cift cizgiyi görünce sıklasti iliski zaten birgün durup birgün ilişki nasip olmayınca olmuyor onu anladım :(

Canim hemen hcg testi yap dun bugun benimde boyleydi test yaptim sukur hamileyim zaten gecikmede olmus hadi hayirlsi olain :=

Canim hemen hcg testi yap dun bugun benimde boyleydi test yaptim sukur hamileyim zaten gecikmede olmus hadi hayirlsi olain :=

İnşallah canım yarın kalkar kalkmaz yapicam test ve eğer hamileysem ilk işim size haber vermek olacak..İnşallah ben de araniza katılırım :dua:

Arkadaşlar sabah kalkar kalkmaz hemen test yaptım hamileyiiiimmm :anneadayı:

Eklentiler

• P_20171027_074215.jpg
    P_20171027_074215.jpg
    31,5 KB · Görüntüleme: 181
Back