İki çizgi ne kadar belirgin resim atsana.adete yakın biraz belirginlesiyor.Kızlar yazımı hatırlarsanız ben adete 6 gun kala yumurtaladim sonra test baya siliklesti şimdi.adete 3 gun var tekrar iki çizgi belirgin çıkmaya başladı dün kan testi yaptırmıştım negatifti yani ilişkinin 7 ci gününde kan testi yaptırdım
Tabiki geç dollenmede olabilir22 sinde ilişki olmuştu gece 25de yumurtlamistim acaba geç döllenme olurmuki
Nasıl yuklicem yüklenmiyor dosya boyutu nedeniyle hata oluştu diyorİki çizgi ne kadar belirgin resim atsana.adete yakın biraz belirginlesiyor.
İlişkiden 7 gün sonra çıkmaz cnm,en erken 9-10 gün sonra belli olur ,sen en iyisi adet geçince 2-3 gün o zaman yaptır..Kızlar yazımı hatırlarsanız ben adete 6 gun kala yumurtaladim sonra test baya siliklesti şimdi.adete 3 gun var tekrar iki çizgi belirgin çıkmaya başladı dün kan testi yaptırmıştım negatifti yani ilişkinin 7 ci gününde kan testi yaptırdım
Peki resim nasıl yukleye bilirim bilgin varmı canımİlişkiden 7 gün sonra çıkmaz cnm,en erken 9-10 gün sonra belli olur ,sen en iyisi adet geçince 2-3 gün o zaman yaptır..
Resmini çek.sonra dosya yukleye tiklaNasıl yuklicem yüklenmiyor dosya boyutu nedeniyle hata oluştu diyor
Ben resmi çekiyorum sonra dosya yukleden yukluyom sorun olmuyor.Nasıl yuklicem yüklenmiyor dosya boyutu nedeniyle hata oluştu diyor
Ayni günün testi mi bunlar? Sıvı alımına dikkat ederek yapıyorsun di mi?Kızlar tavuk gibi yumurtluyom heralde ben :) bu testide şimdi yaptım iyice siliklesmis :) yine yumurtladim heralde Eki Görüntüle 2050498
Benimde buna yakındı tetlerim koyu gibi ama adet oldum.Evet biri öğlen biri akşam yok sıvı alımına hiç dikkat etmedim bütün testlerde
Kızlar tavuk gibi yumurtluyom heralde ben :) bu testide şimdi yaptım iyice siliklesmis :) yine yumurtladim heralde Eki Görüntüle 2050498
Evet canim kipkirmizi ben bugun gebelik testi yapim ama sonuc orda negatif cikacak die korkuyorumCanım koyu olan t cizgisimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?