Kesin hamilesin bence.hemen test yapEvet canim kipkirmizi ben bugun gebelik testi yapim ama sonuc orda negatif cikacak die korkuyorum
Gidiyorum test almaya umarim uzulmemSonucu da Paylaş hayırlı haberler verirsin inşallah.ama bence sende şüpheye yer yok hamilesin.
Hadi canim inşallah.Gidiyorum test almaya umarim uzulmem
Yaptın mi test merak ettim.inşallah yanilmayiz ama testin çok koyu pko yoksa hamilesin insallahGidiyorum test almaya umarim uzulmem
Sende hamilesin bence.baya koyu çizgın hadi hayirlisiKızlar normalde adetim bu gün olmadım hala evde gebelik testi yoktu lh testi yaptım sonuç
İnşallah canımSende hamilesin bence.baya koyu çizgın hadi hayirlisi
Bugün ilk ignemi vuruldum ben de gonal f yazdı doktor. Hiç acitmadi yaa. Ovitrelle daha çok acıtıyor. Senin ilacın neSende hamilesin bence.baya koyu çizgın hadi hayirlisi
Ovulasyon testiyle de öğreniliyor mu hamilelikSende hamilesin bence.baya koyu çizgın hadi hayirlisi
Hadi bakalım bizedee haber ver mutlakaGidiyorum test almaya umarim uzulmem
Benim menagon kalcadan vuruluyorum.Bugün ilk ignemi vuruldum ben de gonal f yazdı doktor. Hiç acitmadi yaa. Ovitrelle daha çok acıtıyor. Senin ilacın ne
Evet şasirmadim sonucuna ovulasyon testinden belliydi gözün aydinBende hamileyim kızlar
Evet öğrenilebilir. Adet dönemine yakın t çizgisinin çok koyu olmasi lazimOvulasyon testiyle de öğreniliyor mu hamilelik
Teşekkür ederim canımEvet şasirmadim sonucuna ovulasyon testinden belliydi gözün aydin
Peki regl günü geçtikten sonra da koyu çıkar mı çizgiEvet öğrenilebilir. Adet dönemine yakın t çizgisinin çok koyu olmasi lazim
Evet hamileysen eğer regli günü geçince koyu çıkar ve hep koyu devam eder.reglden iki gün önce de koyu çıkar.Peki regl günü geçtikten sonra da koyu çıkar mı çizgi
Anladım bende deniyim o zamanEvet hamileysen eğer regli günü geçince koyu çıkar ve hep koyu devam eder.reglden iki gün önce de koyu çıkar.
Benim cikdi isde dunde gebelik testi yapdim ama negatif ve hala adet olmadim en son adetim 4 eyluldu 28 olmam gerekdi olmadimPeki regl günü geçtikten sonra da koyu çıkar mı çizgi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?