Canım ilk önce resim çek.sonra dosya yukleye gir dokumanlardan çektiğin resmi bul seç sonra cevapla de yüklenmesi lazım.[/QUOT canım adetim 6 gun varken yumurtlamisim ilk gün yaptım silikten biraz daha belirgindi 2.ci gün yaptım pozitif ikisiside kirmizidydi diğer gün yaptım iyice silislesmisdi bugun de kan testi yaptırdım negatif..
Evet canım dün yapmıştım sanırım en son çift çizgi çıktı.ama geçen aylarda bir ara yapmıştım ozamanda tek cikiyodu her iki durumda gördümMesela sen şuan yapsan çift çizgi çıkıyor mu?
Yok canım bir ay daha bana böyle olmuştu aynı koyulukta ydi umitlennistim ama ozamn da adet oldum.Yorumlarını okudum aynen benimde öyle çift çizgineyse bat ı bekliycem mecbur.. ama senin neden o kadar netti kimyasal gebelik olmasın ?
Selam canım sende pko mu var ?? forumu baştan sona okudum yazıların dikkatimi çektiYok canım bir ay daha bana böyle olmuştu aynı koyulukta ydi umitlennistim ama ozamn da adet oldum.
Slm.yok canım pko.onunda ne olduğunu burdan ogrenmistim.bugün doktora gittim aşilama için ilk ignemi vurulacam bugün.Selam canım sende pko mu var ?? forumu baştan sona okudum yazıların dikkatimi çekti
Bol şans inşallah kuzun gelicekSlm.yok canım pko.onunda ne olduğunu burdan ogrenmistim.bugün doktora gittim aşilama için ilk ignemi vurulacam bugün.
Hayırlısı oldun canım güzel haberlerde buluşalım inşallah ekimdeSlm.yok canım pko.onunda ne olduğunu burdan ogrenmistim.bugün doktora gittim aşilama için ilk ignemi vurulacam bugün.
Ben de pozitif ovulasyon testlerinden sonra adet oldum bugün. Cumartesi aşılama için ilaç kullanmaya baslicamSlm.yok canım pko.onunda ne olduğunu burdan ogrenmistim.bugün doktora gittim aşilama için ilk ignemi vurulacam bugün.
Bu testler hatalı mi acaba? Nie öyle gosteriyo kiBen de pozitif ovulasyon testlerinden sonra adet oldum bugün. Cumartesi aşılama için ilaç kullanmaya baslicam
Sende başlıcan demek . Allah yardımcımız olsunBen de pozitif ovulasyon testlerinden sonra adet oldum bugün. Cumartesi aşılama için ilaç kullanmaya baslicam
Aslında hatalı değil. T nin çok koyu olmasi gerekiyor ozaman ancak hamilelik diyoruz.diyerleri şüpheli oluyorBu testler hatalı mi acaba? Nie öyle gosteriyo ki
inşallah hayırlı olur canım senin için güzel sonuçlar alırsınSlm.yok canım pko.onunda ne olduğunu burdan ogrenmistim.bugün doktora gittim aşilama için ilk ignemi vurulacam bugün.
Biz çok kişide doğru oluyor adetten önce pozitif gösterince hamile oluyorlar ama bende maalesef ise yaramadiBu testler hatalı mi acaba? Nie öyle gosteriyo ki
Benim de çok koyuydu 4 gün t çizgisi nerdeyse siyaha yakın çıktı c çizgisinden daha koyu yani ama demek ki bende başka hormonlar da karışmış icineAsli
Aslında hatalı değil. T nin çok koyu olmasi gerekiyor ozaman ancak hamilelik diyoruz.diyerleri şüpheli oluyor
Bende çok heyecanlıyım. Dün ilk ignemi vuruldum.Benim de çok koyuydu 4 gün t çizgisi nerdeyse siyaha yakın çıktı c çizgisinden daha koyu yani ama demek ki bende başka hormonlar da karışmış icine
Evet çok heyecanlıyım ignelerle daha çok kişi hamile kaliyomus bi umut
hayırlısı oldun canım ben seni kesin hamile demiştim çizgin baya koyuydu nasip artık ekim güzelliklerle gelsin sana inşallahBiz çok kişide doğru oluyor adetten önce pozitif gösterince hamile oluyorlar ama bende maalesef ise yaramadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?