Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin de ovu testin baya koyuydu canım demekki pik yapması gerekecekki hamile olasınAdet oldum yarın doktora gidecem aşilama için ilaç verecek. Belki adet olmam diye düşünmüştüm. Ama malesef....doktor yolları göründü bana.
Hayırlısı olsun Can'ım.Denedikçe şansın artar.Yalnız neden aşılama düşünüyorsun.Eşinde problem mi vardı.Adet oldum yarın doktora gidecem aşilama için ilaç verecek. Belki adet olmam diye düşünmüştüm. Ama malesef....doktor yolları göründü bana.
Yok 1 oğlum var ikinci için uğraşıyoruz 2.5 yıl oldu korunmuyoruz.bizde hiçbir problem yok ama olmuyor benimde bitane cocugum olduğu için üstüne pek düşmedim.ama artık yoruldum biyerden başlamak istiyorum artık.Hayırlısı olsun Can'ım.Denedikçe şansın artar.Yalnız neden aşılama düşünüyorsun.Eşinde problem mi vardı.
Kesinlikle öyle tam koyu değildi.adete yakın bi koyulasma oluyor.bunu gebelik diye yormamak lazım baya koyu olmalı t cizgisiSenin de ovu testin baya koyuydu canım demekki pik yapması gerekecekki hamile olasın
aaaa çok üzüldüm ya bari sen hamile olaydın allahım hepimize nasip etsin inşallahAdet oldum yarın doktora gidecem aşilama için ilaç verecek. Belki adet olmam diye düşünmüştüm. Ama malesef....doktor yolları göründü bana.
Niye bilmiyorum umudum yok sanki asilamada olmicak ama bir kaç kez denemek istiyorum olmassa artık tup bebek dusunuyorumaaaa çok üzüldüm ya bari sen hamile olaydın allahım hepimize nasip etsin inşallah
Vallahi bana tuhaf geliyor benim 3 yılı geçti evleneli bıkmadan usanmadan devam ediyorum çocuk da yok yani :) Ben mi sabırlıyım ki anlamadım.Olur ama sizin kısa zamanda bence normaldirYok 1 oğlum var ikinci için uğraşıyoruz 2.5 yıl oldu korunmuyoruz.bizde hiçbir problem yok ama olmuyor benimde bitane cocugum olduğu için üstüne pek düşmedim.ama artık yoruldum biyerden başlamak istiyorum artık.
Daha yeni yaptırmış biri olarak bence hiiç oyalanma aşılamayla hem para kaybı hem zaman kaybı tutmayınca (ki inşallah tutar)o ilaçlar sil bastan bida kullanacan iğneler felan git geller zorlu bi yol bence direk tüp yaptırNiye bilmiyorum umudum yok sanki asilamada olmicak ama bir kaç kez denemek istiyorum olmassa artık tup bebek dusunuyorum
Canım senin demi olmadı merak ediyodum hayırlısı olsun napalım gelecek ay inşallahDaha yeni yaptırmış biri olarak bence hiiç oyalanma aşılamayla hem para kaybı hem zaman kaybı tutmayınca (ki inşallah tutar)o ilaçlar sil bastan bida kullanacan iğneler felan git geller zorlu bi yol bence direk tüp yaptır
Olmadi canım çok üzüldm dün napalim allah hayırlisini versinCanım senin demi olmadı merak ediyodum hayırlısı olsun napalım gelecek ay inşallah
Amin olsun nasip böyleymiş önümüzdeki ay güzel olsun inşallah hepimizeOlmadi canım çok üzüldm dün napalim allah hayırlisini versin
Amin insallahAmin olsun nasip böyleymiş önümüzdeki ay güzel olsun inşallah hepimize
Tüp bebeğe pek hazır hissetmiyorum daha zor bir süreç geliyor bana.aşilama lar olmassa 15 tatilde yatiririm diye düşündüm. En azından izin sıkıntım olmaz.bide psikolojik olarak kendimi ona hazırlarim nebilim ya bende sasirdim. Bu kararı verene kadar kırk dala kondum vallaDaha yeni yaptırmış biri olarak bence hiiç oyalanma aşılamayla hem para kaybı hem zaman kaybı tutmayınca (ki inşallah tutar)o ilaçlar sil bastan bida kullanacan iğneler felan git geller zorlu bi yol bence direk tüp yaptır
Hakkında en hayırlısı olur inşallah canimTüp bebeğe pek hazır hissetmiyorum daha zor bir süreç geliyor bana.aşilama lar olmassa 15 tatilde yatiririm diye düşündüm. En azından izin sıkıntım olmaz.bide psikolojik olarak kendimi ona hazırlarim nebilim ya bende sasirdim. Bu kararı verene kadar kırk dala kondum valla
canım çift çizgi çıkması normal tek çıkıyordu diye herzman tek çıkmaz. Genelde hep silik çizgi oluyorMerhaba kızlar ayın 22 si yumurtlama gunumdu ovulasyon testi ile takip ediyorum.. 6 gun gecti hala test silik çift çizgi cikiyo daha önce kullanan var mı? 19 dan 27 sine kadar çift çizgi çıkması normal mi? Normal zamanda tek çizgi cikiyodu
Valla 3 aydır yapıyorum benim ilk defa böyle olducanım çift çizgi çıkması normal tek çıkıyordu diye herzman tek çıkmaz. Genelde hep silik çizgi oluyor
Mesela sen şuan yapsan çift çizgi çıkıyor mu?canım çift çizgi çıkması normal tek çıkıyordu diye herzman tek çıkmaz. Genelde hep silik çizgi oluyor
Yorumlarını okudum aynen benimde öyle çift çizgi neyse bat ı bekliycem mecbur.. ama senin neden o kadar netti kimyasal gebelik olmasın ?Adet oldum yarın doktora gidecem aşilama için ilaç verecek. Belki adet olmam diye düşünmüştüm. Ama malesef....doktor yolları göründü bana.