- 24 Eylül 2017
- 756
- 970
- 103
Dayanamadim gebelik testi yaptim negatif.daha da pozitif olmaz canim.doktora gitmeye devam :)İnşallah değildir o kadar koyu çıkması olduğuna işaret günün geçsinde test te çıksın inşallah
Hayırlısı olsun inşLlah kaç gün var reglDayanamadim gebelik testi yaptim negatif.daha da pozitif olmaz canim.doktora gitmeye devam :)
3 gun canim.bazen 1 gun gecikiyor.30-31 gunde oluyorumHayırlısı olsun inşLlah kaç gün var regl
Sagol canim hep ediyorum.Allah isteyen herkese nasip eder insallahDaha var bi geçsin adetin dua et canım bol bol
Inşallah canım hayırlısıSagol canim hep ediyorum.Allah isteyen herkese nasip eder insallah
Inşallah canımgüzel haberler vet canımmm
Canım ben hic hamile kalmadım ama benimde öyle olabilirmiş bikornuat uterusum var rahmimde perde var o yüzden olma ihtimalin var dedi doktorDollenmis yumurta tutunamiyor.adet zamani adet kanamasiyla atiyorsun canim.doktora gidiyorum.bir problemimde yok ama yasiycagim varmis bunlari
Canim gebelik olabilir denmesi icin cok koyu olmasi lazim ikinci cizgi devam et yapmaya koyulasirsa ümit var demektirSagol canim hep ediyorum.Allah isteyen herkese nasip eder insallah
Tam olarak kac cikti degerinkan testim negatif çıktı hanımlar
ovulasyon testim pozitifti adete 2 kala. demek ki bazen adete yakın lh da artıyormuş
Valla benim pazartesi ovulasyon oldu yani yumurtlama cumartesi den koyu olmaya başladı cumartesi pazar pazartesi değerlendirdim 3gün ondan sonra baya olmadı bir hafta kadar filanInşallah canımsen ovulasyonda hangi günleri degerlendirmistin
Degerim 1 den dusukmus her zamanki gibiTam olarak kac cikti degerin
Ayni benimde oyle Peki bu beline yastık koymak ilişki şekli sen onlara dikkat ediyor musunValla benim pazartesi ovulasyon oldu yani yumurtlama cumartesi den koyu olmaya başladı cumartesi pazar pazartesi değerlendirdim 3gün ondan sonra baya olmadı bir hafta kadar filan
Bu gün büyük gün:))Valla benim pazartesi ovulasyon oldu yani yumurtlama cumartesi den koyu olmaya başladı cumartesi pazar pazartesi değerlendirdim 3gün ondan sonra baya olmadı bir hafta kadar filan
Yok valla hiç etmedim sadece ilişkiden on on beş dk ayağa kalkmadım o kadarAyni benimde oyle Peki bu beline yastık koymak ilişki şekli sen onlara dikkat ediyor musun
Ayyy evet yaaa çok heyecanlıyjmBu gün büyük gün:))
Kaçta randevun ben sabirsizlandim resmen :))Ayyy evet yaaa çok heyecanlıyjm
Doktordan çıktım canım beta testi için yine kan verdim kese göremedi. Ben durumu anlattım olsa olsa bir kaç gunluktup dedi...test sonucuna göre gün verecek gelip keseyi göreceğizKaçta randevun ben sabirsizlandim resmen :))
Evet çok erken henüz canım şimdilik önemli olan hcg 'nin yükselmesiDoktordan çıktım canım beta testi için yine kan verdim kese göremedi. Ben durumu anlattım olsa olsa bir kaç gunluktup dedi...test sonucuna göre gün verecek gelip keseyi göreceğiz
Aynen canım sabırsızlıkla bekliyorumEvet çok erken henüz canım şimdilik önemli olan hcg 'nin yükselmesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?