Inşallah canım test bugün daha silik çıktı ne olur ne olmaz bu gece yi de boş gecmicem bakalım bundan sonrası nasip zamanı bu aysa güzel haberler vereceğim:)Canımmmm teşekkür ederim inşallah bakalım doktor ne diyecek ...inşallah ay sonuna da güzel haberler. Sen verirsin
Hadi inşallah canım sen elinden geleni yaptın gerisi Allâh a kalmış... Varsa nasibi gelir yoksa geleceği zamanı bilir sakın üzülmeInşallah canım test bugün daha silik çıktı ne olur ne olmaz bu gece yi de boş gecmicem bakalım bundan sonrası nasip zamanı bu aysa güzel haberler vereceğim:)
Gecen ay bendede oldu idrara tutar tutmaz iki cizgi cikti sonra 3 saat snra yine yaptim silik cikti pko varsa olabiliyormus surekli cikmasi lazim birdaha denehttps://i.hizliresim.com/jQ49DJ.jpg
kızlar üstteki dünün ovulasyon testi, idrarımı pek tutmamıştım
ortadaki bu sabahın testi
4 saat sonra tekrarladim canim yine pozitif ama sevinemiyorum saskinim gerginim olmayadabilir tabii kan vericem bugunGecen ay bendede oldu idrara tutar tutmaz iki cizgi cikti sonra 3 saat snra yine yaptim silik cikti pko varsa olabiliyormus surekli cikmasi lazim birdaha dene
Bence var canım ama yine de kan testini yaptır yaz buraya şimdiden hayırlısı olsun4 saat sonra tekrarladim canim yine pozitif ama sevinemiyorum saskinim gerginim olmayadabilir tabii kan vericem bugun
Canımm kan testi negatif çıktı diye sakın ümitsiz olma...Bende bata 3gün kala kana baktırdım 1.20çıktı negatif yanlız adet olmadın bir gün sonra idrar testinde pozitifg gördüm.kan testim negatif çıktı hanımlar
ovulasyon testim pozitifti adete 2 kala. demek ki bazen adete yakın lh da artıyormuş
Öyle canım Allah razı olsunHadi inşallah canım sen elinden geleni yaptın gerisi Allâh a kalmış... Varsa nasibi gelir yoksa geleceği zamanı bilir sakın üzülme
Canım baya koyu var gibi gebelik testi var mı evdeMerhaba kizlar.adetime 3-4 gun var.ovulasyon testi bu sekilde.bir umut var mi dersiniz?
Canimm oncelikle senin gebeligin hayirli olsun.Allah kucagina almayi nasip etsin test var ama adet gunu yapmayi dusundum olmazsam tabiki.adete 6 gun kala negatifti.sabirsizim erken yaptim.pek umudum da yok pozitif cikacaginagüzel haberler vet canımmm
Yaaa canım teşekküg ederimm..Allâh razı olsun Allâh seninde kucağını doldursun inşallah güzel haberler verirsin bizlere sevincimjd seviniriz bizlerdeCanimm oncelikle senin gebeligin hayirli olsun.Allah kucagina almayi nasip etsin test var ama adet gunu yapmayi dusundum olmazsam tabiki.adete 6 gun kala negatifti.sabirsizim erken yaptim.pek umudum da yok pozitif cikacagina
İnşallah guzel haberler verebilirim canim.bu ay hsg cektirmistim.bundan once 1 dusuk 1 kimyasal gebelik yasadim.umarim bu ay mutlu olurum :)Yaaa canım teşekküg ederimm..Allâh razı olsun Allâh seninde kucağını doldursun inşallah güzel haberler verirsin bizlere sevincimjd seviniriz bizlerde
Kimyasal gebelik nasıl oluyo tatlımİnşallah guzel haberler verebilirim canim.bu ay hsg cektirmistim.bundan once 1 dusuk 1 kimyasal gebelik yasadim.umarim bu ay mutlu olurum :)
Anladım canım olsun dikkat et kendine bundan sonrası güzel olacak hayırlısıylaDollenmis yumurta tutunamiyor.adet zamani adet kanamasiyla atiyorsun canim.doktora gidiyorum.bir problemimde yok ama yasiycagim varmis bunlari
Bence Ümit var da bugün koyu çıkan arkadasın kan testi negatifmiş bilemiyorum canım günün geçer inşallah da test yaparsınMerhaba kizlar.adetime 3-4 gun var.ovulasyon testi bu sekilde.bir umut var mi dersiniz?
Eminim benim de negatiftir canim.bu ay cok taktim kafaya zaten.iyice yoruldum dusunmekten.hayirlisi artikBence Ümit var da bugün koyu çıkan arkadasın kan testi negatifmiş bilemiyorum canım günün geçer inşallah da test yaparsın
İnşallah değildir o kadar koyu çıkması olduğuna işaret günün geçsinde test te çıksın inşallahEminim benim de negatiftir canim.bu ay cok taktim kafaya zaten.iyice yoruldum dusunmekten.hayirlisi artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?