Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım hayırlı olsun.darısı bekleyenlerin başına inşallah.Bugün beklenen adet tarihim Üstteki ovulasyon testim ilk defa bu kadar net koyu gördüm. Hatta C çizgisinden daha koyu gibi geliyor T çizgisi.
Alttaki gebelik testim . Hamileliyim . Şuan 2 günde bir kan verip artış var mı diye kontrol ediyorum hemüz doktora gitmedim .
Sat 30 ağustos bat 26 eylül ayın 20 snden beri hafif silik çizgiyle hamilelik testinde pozitifi gördüm. 22 snde kan tahlili yaptırdım 40 çıktı , 25 i tekrar kan testi yaptırdım 227 çıktı . Bende değerlerim normal mi onu araştırıyorum. Umarım testlerin size faydası olur.
Amin inşallah isteyen herkesin sağlıkla hayırlısıyla yavrusuna kavuşmasını dilerimCanım hayırlı olsun.darısı bekleyenlerin başına inşallah.
Canım ilk önce resim çek.sonra dosya yukleye gir dokumanlardan çektiğin resmi bul seç sonra cevapla de yüklenmesi lazım.Kızlar neden resim yüklenmiyor buraya bir hata oluştu deyip duruyor yukleyenler nasıl yükledi acaba ?
Canim ben bu ay klomen kullandim ayin 8 inde ovitrelle vuruldum. Ayin 12sinde de yumurtlama akintim geldi. Belki kist olmustur. Ama kist lh arttirir mi pek sanmiyorum. Su gibi kivamsiz akintim bel agrim var. Hic yumurtluyomusum gibi de degil. Vucudum benle iyi bi dalga geciyoCanım bi kanda baktirsana bugün yine imkanın varsa bu kadar gün koyu çıkması inşallah kist falan yoktur hani kesin bence ağrın falan varmı yumurtlaman ne zaman olmuştu ne zaman pozitif çıkmıştı hangi günleri degerlendirmistin
Anlami olabilir canim yabanci forumlari cok arastirdim dun. Gittikce koyulasirsa gebelik testi de yapPersembe bat günüm buda ovulasyon testim.anlamı varmi emin değilim.
Hayirli olsun saglikla kucagina al insallahBugün beklenen adet tarihim Üstteki ovulasyon testim ilk defa bu kadar net koyu gördüm. Hatta C çizgisinden daha koyu gibi geliyor T çizgisi.
Alttaki gebelik testim . Hamileliyim . Şuan 2 günde bir kan verip artış var mı diye kontrol ediyorum hemüz doktora gitmedim .
Sat 30 ağustos bat 26 eylül ayın 20 snden beri hafif silik çizgiyle hamilelik testinde pozitifi gördüm. 22 snde kan tahlili yaptırdım 40 çıktı , 25 i tekrar kan testi yaptırdım 227 çıktı . Bende değerlerim normal mi onu araştırıyorum. Umarım testlerin size faydası olur.
Evet markası laboquick . Hamilelik testimi farklı testlerle de denemiştim ilk başlarda labHayirli olsun saglikla kucagina al insallah
Bu testler laboquick mi? Benim ovulasyon da boyle cikiyor adet gunum ama gebelik cikmiyor
evet teslerim laboquick . Bazılarında idrarda çok geç çıkarmış o yüzden adetin gelmezse bira güne yenile inşallah istediğin gibi olur sonuçHayirli olsun saglikla kucagina al insallah
Bu testler laboquick mi? Benim ovulasyon da boyle cikiyor adet gunum ama gebelik cikmiyor
Bi ay daha bana böyle olmuştu ertesi gün yaptığımda çizgi siliklesti bende adet olmuştum başka da testim kalmadı. Adetim geçerse hcg yaparım ama umudum yok hamile olursam büyük süpriz olur.Anlami olabilir canim yabanci forumlari cok arastirdim dun. Gittikce koyulasirsa gebelik testi de yap
5 gün test için erken inşallah hamile kalırsın. Beklemek zor.mrb kızlar bende hamile kalmak için uğraşanlardanım 1 kızım var Allah kısmet ederse ikinciyi istiyorum. Sat 4 Eylül ,
Bata 5 gün kaldı bugün ilk idrarla gebelik testi yaptım negatif hayalet çizgi bile yok sabah ovulasyon testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı maalesef. 5 günüm var bata. ilk hamileliğimi bata 3 gün kala yaptığım gebelik testinde öğrenmiştim.
Allah bebiş isteyen herkesin yüzünü güldürsün inşallah güzel haberler alırız hep birlikte
Ooo çok üzüldüm ya. Ya ilkinde tutma olasılığı düşük diyorlar. Bidaha mutlaka dene. Bende şimdi umutsuzluğa kapıldım.hayırlısı olsun ya.offfffKan tahlilinin sonucu negatif cıktı
Asilama miydi? Oran cok dusuk ya ben de kararsizim yaptirsam mi diye cunku sonu boyle oluyo... Allah insallah bi dahakinde yuzunu guldurur bekledigime degdi dersinKan tahlilinin sonucu negatif cıktı
Doktor tüp bebek yapacakmişaradı adetin 3 4 üncü günü gel dediOoo çok üzüldüm ya. Ya ilkinde tutma olasılığı düşük diyorlar. Bidaha mutlaka dene. Bende şimdi umutsuzluğa kapıldım.hayırlısı olsun ya.offfff
İnsallah hayırlısı olur bence düşünüyorsan direk tüp bebek yaptır hiç asılamayla uğraşma biz direk tüp bebek istedik doktor bi deniyelim dedi yakalayabiliriz dedi hiç bi sorun yok çünkü dedi bizi yanılttı yine aynı iğneler felan offAsilama miydi? Oran cok dusuk ya ben de kararsizim yaptirsam mi diye cunku sonu boyle oluyo... Allah insallah bi dahakinde yuzunu guldurur bekledigime degdi dersin
Neden tüp bebeğe karar verdi ki.Doktor tüp bebek yapacakmişaradı adetin 3 4 üncü günü gel dedi
Bilmiyorum konuşalım bi dediNeden tüp bebeğe karar verdi ki.
Bizim doktor da asilama diyr israr ediyo ama cok pahaliİnsallah hayırlısı olur bence düşünüyorsan direk tüp bebek yaptır hiç asılamayla uğraşma biz direk tüp bebek istedik doktor bi deniyelim dedi yakalayabiliriz dedi hiç bi sorun yok çünkü dedi bizi yanılttı yine aynı iğneler felan off