- 5 Ağustos 2017
- 1.222
- 570
- 43
- 30
Ne zaman belli olacak sonuç canimAynen canım sabırsızlıkla bekliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne zaman belli olacak sonuç canimAynen canım sabırsızlıkla bekliyorum
Canım düşük yapıyorum kanamam varNe zaman belli olacak sonuç canim
Hadi ya çok geçmiş olsun canım tüh oldun mu muayene hcgni gostermek icin cokmu kanaman varCanım düşük yapıyorum kanamam var
Canım düşük yapıyorum kanamam var
Var canım düşük yaptım gitti bebiş olsun hayırlısıHadi ya çok geçmiş olsun canım tüh oldun mu muayene hcgni gostermek icin cokmu kanaman var
Cok gecmis olsun canim Allah bundan sonra hayirlisini nasip etsin baska aci vermesin insallahVar canım düşük yaptım gitti bebiş olsun hayırlısı
çok geçmiş olsun inşallah daha sağlıklı minnoş minnoş bebişlerin olur. hamile kalabiliyorsun onu da öğrenmiş oldun. ilk bebeğin miydi?Var canım düşük yaptım gitti bebiş olsun hayırlısı
Canım çok üzüldüm ya. Evet en azından hamile kalabiliyosun.birde düşükten sonra tekrar hemen hamile kaliyorlarmis.çok örneği var etrafimdaki da.Allah sağlıklı sıhhatli gebelik versin hepimize inşallahVar canım düşük yaptım gitti bebiş olsun hayırlısı
cnm cok geçmiş olsun vardır bundada bır hayırVar canım düşük yaptım gitti bebiş olsun hayırlısı
Canım bende senin gibi heyecanla haberini bekliyorum inşallah tutunmustur.belirti varmi hiç ne hissediyosunKızlar allahım izin verirse yarin hastaneye gidecem kan vermeye büyük gün geldi çatti lütfen dua edin pztif çıksın
Hayırlısı olsun canım nasip olur daha bi evladın var Allah size onu bağışlasınVar canım düşük yaptım gitti bebiş olsun hayırlısı
İnşallah canimm valla hiç bi belirti yok sace bayadir göğüs ağrısı var sace inşallah bu ay beraber hamile kalırız inşallah adet olmasın aşılamadan bende çok korktum gerçekten hiç bi zorluğu yok alttan muayene gibi gerçekten tabi insan biraz ürküyo ama 5 dakika sürmüyoBenimde 3 gün kaldı adetime inşallah olmam da şu aşilama olayina hiç girmem ama hiç bir belirtim yok.
Canım bi kanda baktirsana bugün yine imkanın varsa bu kadar gün koyu çıkması inşallah kist falan yoktur hani kesin bence ağrın falan varmı yumurtlaman ne zaman olmuştu ne zaman pozitif çıkmıştı hangi günleri degerlendirmistinKizlar bugun adet gunum ovulasyon testim yine pozitif cikti. Test cizgisi controlden daha koyu yani bu üç oldu. Aksama kadar gelmezse akinti doktora gidicem
Ayy hadi hayırlı haberler inşallahKızlar allahım izin verirse yarin hastaneye gidecem kan vermeye büyük gün geldi çatti lütfen dua edin pztif çıksın
Geçmiş olsunVar canım düşük yaptım gitti bebiş olsun hayırlısı