Gebelik testi yaptım mı hamile olanların böyle çıkıyorKizlar benim reglim yarin . Ovulasyon hala boyle gosteriyor bu ay yumurtlamadan sonra silinip kaybolmustu simdi simdi hic sivi alimina dikkat etmeden deneyeyim dedim yine hemen boyle cikti
Hayır canım sen henüz pozitif gormemissin benim beş dakika içinde böyle çıktı bak ikisinin de aynı koyulukta olması lazim daha var seninCanım 28günde bi oluyorum 6gün sürüyo ve adet bitimi başladım saat 10.30gibi testi yapıyotm 8.30yada 9dan beri de belki yarım bardak su içiyorum ve testi yapıyorum canım ama sadece 4.Gün adet bitiminden sonra 4.Gün olanda kırmızı gördüm ve bugün ki daha da açık çıktı
Canım hayırlı olsun rabbim kucağına sağlıkla almayı nasip etsin benim de ovulasyon testim pozitif çıktı 15. Gün değerlendirdik hep yok gibi çok silik bi sure sonrasında 19. Gün koyulasmaya başladı gibi 21. Gün bugün silik ama dahada koyu seninde oyle yavaş yavaş mı koyulastiKizlar ovulasyon testinin hamileliği gösterdiği doğru cuma günü kan testiyle hamile olduğumu öğrendim ama degerim çok düşük bugün testi tekrarlayacagim bir de ovulasyon testine bakayım dedim hamile olduğumu öğrendiğim gün test biraz silikti şimdiki halini yüklüyorumEki Görüntüle 2038455
Ne guzel yaa coo sevindim senin adinaBu haliyle erken gebelik testinde çıkar belki değilmi laboquick kullaniyorsun galiba sende canimKizlar ovulasyon testinin hamileliği gösterdiği doğru cuma günü kan testiyle hamile olduğumu öğrendim ama degerim çok düşük bugün testi tekrarlayacagim bir de ovulasyon testine bakayım dedim hamile olduğumu öğrendiğim gün test biraz silikti şimdiki halini yüklüyorumEki Görüntüle 2038455
Baya belli canim insallah bebektendirKizlar benim reglim yarin . Ovulasyon hala boyle gosteriyor bu ay yumurtlamadan sonra silinip kaybolmustu simdi simdi hic sivi alimina dikkat etmeden deneyeyim dedim yine hemen boyle cikti
Baya belli canim insallah bebektendir
Evet adetim bir gün geçince erken gebelik testi yapmıştım aynı markanın ikinci çizgi çıkmamıştı ama kan testinden bir gün sonra çok.silik gördüm ikinci cizgiyiNe guzel yaa coo sevindim senin adinaBu haliyle erken gebelik testinde çıkar belki değilmi laboquick kullaniyorsun galiba sende canim
Evet yavaş yavaş koyulastiCanım hayırlı olsun rabbim kucağına sağlıkla almayı nasip etsin benim de ovulasyon testim pozitif çıktı 15. Gün değerlendirdik hep yok gibi çok silik bi sure sonrasında 19. Gün koyulasmaya başladı gibi 21. Gün bugün silik ama dahada koyu seninde oyle yavaş yavaş mı koyulasti
Sen kaç günde bir adet oluyorsun kacinci gün pik yapmıştı ovulasyonunEvet yavaş yavaş koyulasti
Benim 28-30 arası değişiyor ben iki çizgiyi aynı koyulukta görmedim ovulasyon testinde hiç sadece bir gün biraz daha koyu gibiydi o kadar sonra da bıraktım test yapmayı regl oldum sonra bitince tekrar ovulasyon testi almıştım biter bitmez koyulaşana kadar bir sonraki ay bari yumurtlamami öğreneyim dedim adetime yakın çizgi yavaş yavaş koyulaşma ya başladı ben de şüphelendim reglim bir gün geçince kan testinde öğrendim hamileligimiSen kaç günde bir adet oluyorsun kacinci gün pik yapmıştı ovulasyonun
Benim adet donemimde 28 30 ama senin geç dollenme olmuş galiba inşallah benimde yüzüme güler şu hcg çizgileriBenim 28-30 arası değişiyor ben iki çizgiyi aynı koyulukta görmedim ovulasyon testinde hiç sadece bir gün biraz daha koyu gibiydi o kadar sonra da bıraktım test yapmayı regl oldum sonra bitince tekrar ovulasyon testi almıştım biter bitmez koyulaşana kadar bir sonraki ay bari yumurtlamami öğreneyim dedim adetime yakın çizgi yavaş yavaş koyulaşma ya başladı ben de şüphelendim reglim bir gün geçince kan testinde öğrendim hamileligimi
Amin cnm inş Rabbim sana da nasip etsinBenim adet donemimde 28 30 ama senin geç dollenme olmuş galiba inşallah benimde yüzüme güler şu hcg çizgileriseninde sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebeğini canım olmayanlarada versin
Canım bugün ki testin düne göre daha koyu çıktı dediğin gibi sabah 9.30 gibi yaptım beyaz akıntı var di şimdi şeffafa döndü sence tekrar bir yapayım mı erken mi yaptın kiBenim adet donemimde 28 30 ama senin geç dollenme olmuş galiba inşallah benimde yüzüme güler şu hcg çizgileriseninde sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebeğini canım olmayanlarada versin
Canım akşam tekrar yapabilirsin için rahat etsin testin coksa sıvı ali mi önemli ona dikkat et mutlaka bide tuvaletini tut bi sure öyle dene bideCanım bugün ki testin düne göre daha koyu çıktı dediğin gibi sabah 9.30 gibi yaptım beyaz akıntı var di şimdi şeffafa döndü sence tekrar bir yapayım mı erken mi yaptın ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?