- 14 Kasım 2015
- 1.103
- 293
- 73
- 30
Canım sabah öyle yapmıştım zaten bugün bayram diye erken yaptım birazCanım akşam tekrar yapabilirsin için rahat etsin testin coksa sıvı ali mi önemli ona dikkat et mutlaka bide tuvaletini tut bi sure öyle dene bide
Canım bence daha yumurtlama yok koyulasma var biraz amaBu arada herkeze hayırlı bayramlar
Canım sabah öyle yapmıştım zaten bugün bayram diye erken yaptım biraz
Canım bence daha yumurtlama yok koyulasma var biraz ama
Gün aşırı en garantisi canım bende guvenemedim tedirgin oldum senin gibi gün aşırı başladım çift çizgiyi görünce hergune değerlendirdik bu ay inşallah ikimize deİnternette yazan tarih pazar günü yumurtlama olacağı bugünde baya koyu idi pazar günü yumurtlama olabilir bence bugünden başlamak lazım çalışmalara
Akintin basladiysa sen çalışmalari aksatma canım uzuyormuyduCanım akşam tekrar yapabilirsin için rahat etsin testin coksa sıvı ali mi önemli ona dikkat et mutlaka bide tuvaletini tut bi sure öyle dene bide
Henüz değil canım ama başladı pazar günü tamamen çatlar galiba bak bugün ki daha net kırmızıAkintin basladiysa sen çalışmalari aksatma canım uzuyormuydu
Aynen başlamışHenüz değil canım ama başladı pazar günü tamamen çatlar galiba bak bugün ki daha net kırmızı
Canım bugün nasıl çıktı merak ettimHenüz değil canım ama başladı pazar günü tamamen çatlar galiba bak bugün ki daha net kırmızı
Bugün baya koyu canım galiba bugün çatladı bak gönderiyorumCanım bugün nasıl çıktı merak ettim
Aynen canım yakalamıssin hadi hayırlı olsunBugün baya koyu canım galiba bugün çatladı bak gönderiyorum
CAnım ovulasyon olması için iki çizgininde aynı koyulukta olması lazımCanım bugün ki testin düne göre daha koyu çıktı dediğin gibi sabah 9.30 gibi yaptım beyaz akıntı var di şimdi şeffafa döndü sence tekrar bir yapayım mı erken mi yaptın ki
Bunu görmemiştim yakalamışsın hadi hayırlısıBugün baya koyu canım galiba bugün çatladı bak gönderiyorum
Yaaa evt yakaladım bugün bakalım yarın silik mi çıkacak merak ediyorum.. Bugün baya ağırı vardı kaşıklardaBunu görmemiştim yakalamışsın hadi hayırlısı
Aynen sonunda yakaladım bir gün geç yumurtladgm günümden dün de bugünde çalışma oldu inşallah tutarAynen canım yakalamıssin hadi hayırlı olsun
İnşallah canm tutar benimde en koyu bu bundan sonra hep silikleşti bilemiyorum nasip aetıkAynen sonunda yakaladım bir gün geç yumurtladgm günümden dün de bugünde çalışma oldu inşallah tutar
İlk bebek mi olacak canım..ne zaman bu koyulaştı kaç gün var bataİnşallah canm tutar benimde en koyu bu bundan sonra hep silikleşti bilemiyorum nasip aetık
Pkoluyum canım geçti günüm 5gün bu beş gün önceki hali iki yaşında bi oglum var şükür ikinci nasip bakalımİlk bebek mi olacak canım..ne zaman bu koyulaştı kaç gün var bata
In kanun varsa Yarin da olsun canimAynen sonunda yakaladım bir gün geç yumurtladgm günümden dün de bugünde çalışma oldu inşallah tutar
In kanun varsa Yarin da olsun canim
Pkoluyum canım geçti günüm 5gün bu beş gün önceki hali iki yaşında bi oglum var şükür ikinci nasip bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?