Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gözün aydin. Değer konusunda bir fikrim yok. Yüksek mi düşük mu oyüzden gebelik testinde çıkmadı değerin düşük yükselir inşallahKızlar hamileyim kan testi yaptırdım ama çok.kucuk degerim 7,79
İnş ama çok korkuyorum inş bu kez hayırlı sonuçlar olurgözün aydin. Değer konusunda bir fikrim yok. Yüksek mi düşük mu oyüzden gebelik testinde çıkmadı değerin düşük yükselir inşallah
Çok teşekkür ederim Rabbim sana da nasip etsin insİnş ama çok korkuyorum inş bu kez hayırlı sonuçlar olur
Rabbim hayırlı güzel haberler almani nasip etsin ins adetinin gecmesini bekle bakalım sonra da kan testi yaptirirsin ümidini yitirmeYine dayanamadim gebelik testi yaptım negatif.2 gün var adete bu ayda olmadı offff sen sabır ver allahım.
Arkadaslar merhaba bende dün koyu kahverengi bi akıntı oldu bugün test yaptm 2.cizgi silik gibi var sanki emin olamıyormRabbim hayırlı güzel haberler almani nasip etsin ins adetinin gecmesini bekle bakalım sonra da kan testi yaptirirsin ümidini yitirme
Bu gebelik testiyse hamilesin gözün aydinArkadaslar merhaba bende dün koyu kahverengi bi akıntı oldu bugün test yaptm 2.cizgi silik gibi var sanki emin olamıyorm
Bence olabilirsin benim de öyle oldu adetin geçince test yaptir kandaKizlar ortadaki bata 4gun kala. Bastaki 6 sondaki 7 kala. Sizce hamilemiyim. Ovulasyonla anlarmiyim daha once hic boyle olmamisti
Amin inşallah çok tesekkur ederim bence reglin gününde olmazsa ertesi gün kan testi yaptirKorkuyorum kanda cikmaz diye ilk defa adete yakin boyle koyu cikti ustelik kola su ne varsa ictim tuvaletim gelsinde yapayim diye. Cok sasirdim boyle gorunce. Korkuyorum gidip test yaptirmaya acaba testte cikarmi. Bebeginde cok hayirli olsun gozunaydin insallah darisi bana
Hamile olma ihtimalin çok yüksek. Yarın tekrarlaKizlar ortadaki bata 4gun kala. Bastaki 6 sondaki 7 kala. Sizce hamilemiyim. Ovulasyonla anlarmiyim daha once hic boyle olmamisti
Bence iyi gidiyor artış.doktorla konuşmadın miKızlar benim 25 ağustosta beta hcgm 7.79 su bugün tekrar yaptrdim 72,58 olmuş artış normal mi sizce
İstanbul da doktorum ona internet üzerinden sonuçları gönderiyorum ben istda yaşamıyorum burada da iyi bir doktor bulamadım istdaki doktorum ne derse ona göre hareket edecefim ama doktor ilk tahlile göre geç döllenme demişti ama bilmiyorumBence iyi gidiyor artış.doktorla konuşmadın mi
Kızlar benim 25 ağustosta beta hcgm 7.79 su bugün tekrar yaptrdim 72,58 olmuş artış normal mi sizce
Hamilesin canim. Biraz hizli artmis sadece. Tekrar kan testi isteyecek mubtemelen senden.[/QUOTE
Yarın tekrar istedi kan testi doktorum önemli olan bence şimdiden sonra iki kat yükselmesi inş yükselir arada adet olacakmısim gibi agrilarim oluyor bugün 35.gun