- 4 Ocak 2011
- 1.341
- 1.057
- 133
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Testlerini görmek lazım.En son adet tarihin nedir ve kaç günde bir adet görüyorsun Can'ım?kızlar merhaba benim adete 7 gün var ovulasyon testim dün çok koyu ve bugünde aynı koyulukta çıktı yumurtlamam bu kadar geç olabilir mi acaba bilen varmı??
Adetine 2 gün varsa kopkoyu çıkıyor.Yumurtlama döneminden daha koyu çıkması gerekiyorAdete 2 gun var lh hormonu bu donemde artarmi ki? Benimde ovulasyon testi koyu cikiyo. Ama tam yumurtlama gununde oldugu kdr kopkoyu degil. Ama yumurtlama oncesi gibi silikte degil. _citygirl_ . Bugun senden sonra denedim. Nedir bu acaba?? Bilen varsa yardim etsin. Yarin yine yapivam koyulasirmi acaba. Bi de kasiklarima adet zamani gibi bi agri vurdu 5 dakka. Suan hic birsey yok gibi gecti tamamen
Peki adete 3 gun kala nasildi yapmismiydiniz test keske foto yukleyebilsembu arada benim testim adete bir hafta kala yeniden koyulaştı
Ama yumurtlama.sonrasi siliklesmisti. Smdi yeniden koyulastiAdetine 2 gün varsa kopkoyu çıkıyor.Yumurtlama döneminden daha koyu çıkması gerekiyor
Peki adete 3 gun kala nasildi yapmismiydiniz test keske foto yukleyebilsem
Bak ben örnek olsun diye başkalarına resim çektim o dönemPeki adete 3 gun kala nasildi yapmismiydiniz test keske foto yukleyebilsem
Benimki bu sekilde iste c daha koyu ama t de baya koyu. Ama 1s3m ninki gibo bordo degil :)) kizlar telden foto yuklenmiyo mubenimde adete bir hafta kala yeniden koyulaşan testim bu
Telden yükledim bende.Dosya yükle de ordan yüklenir resmi kırp birazxBenimki bu sekilde iste c daha koyu ama t de baya koyu. Ama 1s3m ninki gibo bordo degil :)) kizlar telden foto yuklenmiyo mu
Benimki bu sekilde iste c daha koyu ama t de baya koyu. Ama 1s3m ninki gibo bordo degil :)) kizlar telden foto yuklenmiyo mu
adete 1 hafta kala benim de eşit koyuluktaydı ama 3 gün önce t daha koyu olduBenimki bu sekilde iste c daha koyu ama t de baya koyu. Ama 1s3m ninki gibo bordo degil :)) kizlar telden foto yuklenmiyo mu
Dosya yukle diyince sarı renk oluyo sayfada hicbir degisiklik olmuyo kizlar. Gebelik yaptim 7 gun varken negatifti son 3 gun zaten heycan dorukta 5. Denemem bu ay Allah yuzume gulmustur insallah.
Aminnnnn sende insallah sagsalim kucagina al canim. Evrt yeniden koyulastigina eminim. Cnku baya silik olmustu. Insallah sen haklisindirinşallah gebesindir canım
Aminnnnn sende insallah sagsalim kucagina al canim. Evrt yeniden koyulastigina eminim. Cnku baya silik olmustu. Insallah sen haklisindir