Hadi bakalım inşallahcanım su an işteyim.evde bi normal bide hassas testim var.gidince önce normali yapayım o zaman.cok heyecan yaptım.adet olacakmışım gibi o gıcık adet agrisida var hafiften ama daha bisey yok.yarında eşimle tanışma yıldönümümüz.bebeğimiz gelse ne güzel bir hediye olur bize.
inşallah canımHadi bakalım inşallah
Yaptın mi test.benim de 9 günüm var adete adet belirtilerimi yaşıyorum rutin sırayla sanırım bu ayda olmadı benim.inşallah canım
dükkandan çıkarken hic bisey yoktu eve geldiğimde kahverengi akıntım olmuşYaptın mi test.benim de 9 günüm var adete adet belirtilerimi yaşıyorum rutin sırayla sanırım bu ayda olmadı benim.
Yaa inşallah gelmez adetin. Benim pek umudum yok bu aydan da. Her ay aynı hayal kırıklığı. Allahım yardım etsin hepimize sabır versin.dükkandan çıkarken hic bisey yoktu eve geldiğimde kahverengi akıntım olmuşbekliyorum kırmızıya dönecekmi diye.inşallah senin bebeğin gelir bu ay
bu bizim 5.ay denememiz.bende bazen o kadar kaptiriyorum ki adet olduğumda ağlıyorum.gene aynısı olcak galibaYaa inşallah gelmez adetin. Benim pek umudum yok bu aydan da. Her ay aynı hayal kırıklığı. Allahım yardım etsin hepimize sabır versin.
InsAllah tez zamanda kavusuruz hepimizz cnmbu bizim 5.ay denememiz.bende bazen o kadar kaptiriyorum ki adet olduğumda ağlıyorum.gene aynısı olcak galibaaminn insallah tez zamanda kavusuruz bebeklerimize
InsAllah tez zamanda kavusuruz hepimizz cnm[/QUOTE
İnsallah canım.beklemekte de vardir bir hayır diyelim.dogru zamanlarda gelecek bebişlerimiz ben inanıyorum
Benim bazen bacagima vuruyor ama şiddetli bir ağrı değil tabiki.bu arada tekrar hoşgeldin uzun zamandır yazmıyordun.umarım bu ara sana iyi gelmiştir.Kızlar benim gibi regl öncesi deli gibi ayak ağrısı çeken ve uyuyamayan var mı ağrıdan? Regl olacağımı öyle anlıyorum bendeve sırt ağrımdan
bende adet olurken cok kötü bacak ağrısı cekiyorum.adet önceside genelde as ağrım olur,bide 1 günlük soğuk algınlığı gibi rahatsızlığım olurKızlar benim gibi regl öncesi deli gibi ayak ağrısı çeken ve uyuyamayan var mı ağrıdan? Regl olacağımı öyle anlıyorum bendeve sırt ağrımdan
İyi gelmedi arkadaşımBenim bazen bacagima vuruyor ama şiddetli bir ağrı değil tabiki.bu arada tekrar hoşgeldin uzun zamandır yazmıyordun.umarım bu ara sana iyi gelmiştir.
Benimde tam 2 yıl 2 ay oldu.hala bıraktığın yerdeyim bu aydanda umudum yok.İyi gelmedi arkadaşımhala aynı noktadayım. Sebepsiz yere olmuyor olmuyor nereden bakarsan 2 yıl olacak bu ayda olmadı , ağrılarım çok sen nslsn?
artık ben testleri vs herşeyi bıraktım. evime sokmayacağım..Benimde tam 2 yıl 2 ay oldu.hala bıraktığın yerdeyim bu aydanda umudum yok.
tebrik ederim.allah sağlıkla kucagina almayı nasip eder insallah.darısı bizim başımıza olsunKizlar elimde cok sayida ovulasyon testi vardi gebelik testleri bitince ben de burda okuduklarimla o testi kullanayim dedim,bugun test cift cizgi cikti,ogleden sonrada kan sonucum pozitifti yani
OVULASYON TESTI=GEBELIK TESTI
Elinizde varsa deneyin :)
Cok tesekkur ederim canim,aminnntebrik ederim.allah sağlıkla kucagina almayı nasip eder insallah.darısı bizim başımıza olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?