Canm adet olmadim hala pazartesiye kadar bekleyip doktora gidicemElbetteki bi gün olacak inşallah hepimizin Allah bu mübarek günlerde hakkımızda Hayirlisi ni versin. İnsan üzülüyor ister istemez sabırla beklemekten başka çaremiz yok.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canm adet olmadim hala pazartesiye kadar bekleyip doktora gidicemElbetteki bi gün olacak inşallah hepimizin Allah bu mübarek günlerde hakkımızda Hayirlisi ni versin. İnsan üzülüyor ister istemez sabırla beklemekten başka çaremiz yok.
Erken canim..Kızlar merhaba.benim adete 5 gün var.bugün ovu.testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı.daha erken mi ki ?
teşekkür ederim cvp icin.seninde bebişin hayırlı olsun.sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah canim.darısı başımıza.bu ara sagli sollu kasiklarim ağrıyor.bu sabahta yataktayken sol kasigima bi ağrı saplandi.anlikti ama rahatsiz ediciydi.bide yatakta sağa sola dönerken kasıklarim ağrıyor.bunlar belirti mi bilmiyorum.Erken canim..
Valla bende ki tek belirti suan icin kasik agrisi ama kisiden kisiye degisiyor. Az daha sabret yada digital gebelik testi al yarin sabah ilk idrarinla onu dene. Ben reglime 4 gun kala dijital testle gordum pozitifi :)teşekkür ederim cvp icin.seninde bebişin hayırlı olsun.sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah canim.darısı başımıza.bu ara sagli sollu kasiklarim ağrıyor.bu sabahta yataktayken sol kasigima bi ağrı saplandi.anlikti ama rahatsiz ediciydi.bide yatakta sağa sola dönerken kasıklarim ağrıyor.bunlar belirti mi bilmiyorum.
diğer aylarda kasik ağrım olurdu ama onlar yanma şeklindeydi.bu daha farklı.biraz daha sabredelim bakalım.evde hassas gebelik testim var.onu yaparım.bu ay ovu gununu oncesi ve sonrası gunu degerlendirdik bakalımValla bende ki tek belirti suan icin kasik agrisi ama kisiden kisiye degisiyor. Az daha sabret yada digital gebelik testi al yarin sabah ilk idrarinla onu dene. Ben reglime 4 gun kala dijital testle gordum pozitifi :)
hassas gebelik testin varsa yarın sabah ilk idrarla yap :) ay merak ettim sonucu benimlede paylaş olur mu :)diğer aylarda kasik ağrım olurdu ama onlar yanma şeklindeydi.bu daha farklı.biraz daha sabredelim bakalım.evde hassas gebelik testim var.onu yaparım.bu ay ovu gununu oncesi ve sonrası gunu degerlendirdik bakalım
o hassas testi çok önce almıştım.ama kullanamadan hep adet oldum.bu denemede 5.ayımız olacak.gene ya erkense diye yapmaya korkuyorum canım ya.ama yapınca sonucu burayada yazarımhassas gebelik testin varsa yarın sabah ilk idrarla yap :) ay merak ettim sonucu benimlede paylaş olur mu :)
Bende 8 ay boyunca hep hayal kirikligi yasadi. Meger tuplerim tikaliymis. Acilinca hemen hamile kaldim..o hassas testi çok önce almıştım.ama kullanamadan hep adet oldum.bu denemede 5.ayımız olacak.gene ya erkense diye yapmaya korkuyorum canım ya.ama yapınca sonucu burayada yazarım
C çizgisi kadar koyu cikmasada testin olmasi gerekenden koyu benim olsa bu test hamilelikten suphelenirdim. İnşallah öyledir.Kizlar Bat 18 haziran.Gebelik testim yok şu an ovulasyon yaptım.Birseyler var mı sizce.En son yumurtlama günümde cift cizgi vardı 7 haziranda
bende 1bucuk 2 ay once muayene oldum.alttan ulrasonla baktı doktor.hersey normal dedi.yıllarca bekleyenler var.onlara göre iyi durumdayim.inşallah bu ay bebiş gelirBende 8 ay boyunca hep hayal kirikligi yasadi. Meger tuplerim tikaliymis. Acilinca hemen hamile kaldim..
Hgs cektirdin mi?bende 1bucuk 2 ay once muayene oldum.alttan ulrasonla baktı doktor.hersey normal dedi.yıllarca bekleyenler var.onlara göre iyi durumdayim.inşallah bu ay bebiş gelir
yok onu cektirmedim.doktara bebek düşündüğümüzü de söyledim.sadece ultrasonla baktı yumurtalıkların normal,rahim içi duvarında iyi dedi.bide smear testi yapıp yolladıHgs cektirdin mi?
Anladim canim 6 ay dolunca denemeler cekerler.yok onu cektirmedim.doktara bebek düşündüğümüzü de söyledim.sadece ultrasonla baktı yumurtalıkların normal,rahim içi duvarında iyi dedi.bide smear testi yapıp yolladı
aynen bizde bi 6 ay olsun dedik.zaten 8 aylık evliyiz.benim yaş 33.o yüzden hemen düşünmeye başladıkAnladim canim 6 ay dolunca denemeler cekerler.
Bende 32 :) hayirlisiyla kavusursun insallah :))aynen bizde bi 6 ay olsun dedik.zaten 8 aylık evliyiz.benim yaş 33.o yüzden hemen düşünmeye başladık
Canım az önce gebelik yaptım negatif çiktı.Ovulasyon yaptım yine koyu çıktı.Kanda daha mı erken belli olur idrar da miacaba??18 ile 20 haziran regl aralığım.Az onceki ovulasyon testim de buC çizgisi kadar koyu cikmasada testin olmasi gerekenden koyu benim olsa bu test hamilelikten suphelenirdim. İnşallah öyledir.
:) aminnn canım inşallahBende 32 :) hayirlisiyla kavusursun insallah :))
şansın oldukça yüksek...Koyu cizgiden 24 ila 36 saat icinde yumurta çatliyor zaten.Bu akşamı mutlaka değerlendirBir sey sorcam dun aksam test yaptim cok koyuyydu sanirim yumurtlama zamanini yakalamistim. Ama dunu degerlendiremdik bugun test yaptim silik cikti yine eskisi gbi. Bugunu degerlendirsek sizce hamilelik sansi varmidir?