- 30 Mart 2017
- 28
- 7
- 1
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence yumurtlama olmus yani bugun den baslayarak denemeniz gerekir yarin oteki gun giderek siliklesecektir diye dusunuyorumKızlar yumurtluyomyum bugün yaptım akıntı cok
Tabi olur zaten 24-48saat arasi gun asiri olmasini oneriyolar. InsAllah hayirliisi ile olur bu ay. Testi kacinci denemen canmCnm dünü değerlendirdik yarın olsa olurmu
Anladim cnm ay olarak ilk kez bu aymi deniyosun daha once ovulasyon testi kullandinmi. Bide gittigidiyorda laboquick var baya indirimli 50tanesi 40lirami neydi yaninda gebelik testide veriyolar.Son testimi denedim cnm miratech marka içinde 5 tane var
Hee tama cnm anladim simdi o zaman hakkimizda en hayirlisi olsun insALLAH bir an once bizlerde kavusuruz :)Cnm yök daha önce çok kullandım laboquickte aldım ben bunu hemen aldım cunku akintim vardi eczaneye gittim teyitlemem lazimdj ordan siparis versem 2 gunde geliyo
9 gün kala ben yaptım.çok silik cikti. Başkası yapsa derimki çok erken hamile olsanda çıkmaz. Bunu bile bile yaptım dayanamadim. O yüzden sen bilirsin ama ben yapsamda çok erken bekleAdetime 9 gün var acaba ovulosyon testi yapsam cikarmi?
Bencede daha cok erken iliskiden 1 hafta gecti zaten daha. Ama insan dayanamıuor iste :)kan versem cikar aslinda9 gün kala ben yaptım.çok silik cikti. Başkası yapsa derimki çok erken hamile olsanda çıkmaz. Bunu bile bile yaptım dayanamadim. O yüzden sen bilirsin ama ben yapsamda çok erken bekle
Canm biraz daha sabret bence de erkenBencede daha cok erken iliskiden 1 hafta gecti zaten daha. Ama insan dayanamıuor iste :)kan versem cikar aslinda
Canim adetinin ücüncü günü gidiyosun hormon tahlili yapiliyo sabahtan git bence ögleden sonrada sonuclarini alirsin kistin vs varmi diye vajinal muayne ediyo ona göre hap falan verir. Esinde gitsin en kisa zamanda ve bence eger hormon vs normalsa rahim filmi iste cünkü eger tüplerin vs tikaliysa hic bosuna hormon yükletip bozma düzeniniKizlaar bisey sorucam simdi hastaneye cocuk icin gittigimizde ilk ne yapiyolar yani ultrasonlami bakiloyo, vajinal mi bakiliyo . Biraz korkuyorumda bilgi verir misiniz ?
Bence yarınıda değerlendirin
Canim adetinin ücüncü günü gidiyosun hormon tahlili yapiliyo sabahtan git bence ögleden sonrada sonuclarini alirsin kistin vs varmi diye vajinal muayne ediyo ona göre hap falan verir. Esinde gitsin en kisa zamanda ve bence eger hormon vs normalsa rahim filmi iste cünkü eger tüplerin vs tikaliysa hic bosuna hormon yükletip bozma düzenini
Canim coook tesekkur ederim cok aciklayici olmus Allah razi olsun senden :)Canim adetinin ücüncü günü gidiyosun hormon tahlili yapiliyo sabahtan git bence ögleden sonrada sonuclarini alirsin kistin vs varmi diye vajinal muayne ediyo ona göre hap falan verir. Esinde gitsin en kisa zamanda ve bence eger hormon vs normalsa rahim filmi iste cünkü eger tüplerin vs tikaliysa hic bosuna hormon yükletip bozma düzenini