- 6 Temmuz 2010
- 1.512
- 1.100
- 333
dunku testiResim atabilirsen at.ona göre yorumlariz
dunkunu attim cope bi bugun ki duruyo .. Yarinda yaparsam ikisini atarim insallah KoyulasirResim atabilirsen at.ona göre yorumlariz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dunku testiResim atabilirsen at.ona göre yorumlariz
dunkunu attim cope bi bugun ki duruyo .. Yarinda yaparsam ikisini atarim insallah KoyulasirResim atabilirsen at.ona göre yorumlariz
15 inde yumurtaldiysan suan gebelik testinde cikar sonuc. Dene bir.Arkadaşlar bugun 12. Günün sürekli silik cizgi cikiyor ya
Ben bunu yunurtlama testi icin yaptım canim. Adetimin 12. Gunu erken herhalde daha yumurtlama icin. 30 gunde bir adet oluyorum ve 6 gun suruyor15 inde yumurtaldiysan suan gebelik testinde cikar sonuc. Dene bir.
o zaman adetin ilk gününden itibaren 15. günde yumurtlarsın yaklaşık. 1 2 güne koyulaşır teste devam :)Ben bunu yunurtlama testi icin yaptım canim. Adetimin 12. Gunu erken herhalde daha yumurtlama icin. 30 gunde bir adet oluyorum ve 6 gun suruyor
Olur tabi şimdiden başlayın 1 er gün ara vererek ilişkiye girin.Simdi de denesek sizce faydasi olurmu spermler 2 3 gün canli kaliyormus ya
Cok tesekkur ederimOlur tabi şimdiden başlayın 1 er gün ara vererek ilişkiye girin.
Rica ederim :) insallah bir an once kavusursun bebisine :)Cok tesekkur ederim
Benim ilk denemem olacak ve sanmıyorum tek yumurtalik var bende tabi ki her seyin en iyisi Allah bilir :)Rica ederim :) insallah bir an once kavusursun bebisine :)
Hic oyle dusunme. Benimde tuplerim tikaliymis bu ay actilar 1ini digeri tam acilmadi buna ragmen ilk denemede tuttu. Hic bozma moralini 1 tup de yetiyor 1 yumurtada :)Benim ilk denemem olacak ve sanmıyorum tek yumurtalik var bende tabi ki her seyin en iyisi Allah bilir :)
Insallah canim hayirlisi olsun :) senin adına da cok sevindim :)Hic oyle dusunme. Benimde tuplerim tikaliymis bu ay actilar 1ini digeri tam acilmadi buna ragmen ilk denemede tuttu. Hic bozma moralini 1 tup de yetiyor 1 yumurtada :)
Gözün aydin. Nekadar zamandır uğraşıyordun.Merhaba kızlar hamileyim :) size tek tavsiyem umudunuzu kaybetmeyin inanın bu ay hiç beklemiyordum eşim görevdeydi geldi gitti sürekli ve bata 2gun kala öğrendim çok silik bir çizgi çıktı HCG 25 çıkınca emin oldum. Pkos var bende birde öyle zor geldi ki bu bebiş bana ama umudum o benim inşallah sizede nasip olur en yakın zamanda
Ne durumdasın.kimsenin sesi çıkmıyor yok mu hayırlı haberlerYok canm yapmadim yapmiycam 10 geçene kadar
Teşekkür ederim 11 aylık evliyim ilk günden beri istiyoruz diyebilirimGözün aydin. Nekadar zamandır uğraşıyordun.
Yok canm ya adet olmadim ama kan testim negatif malesefNe durumdasın.kimsenin sesi çıkmıyor yok mu hayırlı haberler
Elbetteki bi gün olacak inşallah hepimizin Allah bu mübarek günlerde hakkımızda Hayirlisi ni versin. İnsan üzülüyor ister istemez sabırla beklemekten başka çaremiz yok.Yok canm ya adet olmadim ama kan testim negatif malesef