- 30 Mart 2017
- 11.723
- 16.177
- 298
Ee anlattıklarına göre yaniltmamasi gerek canım silikken gebelik negatif koyiyken pozitif tutmuş yani sendeValla tecrubelerime dayanarak soyluyorum silik cizgi yaniltiyor.benim kac aydir hep cizikti hep regl oldum gününde. Ama bu ay tam pozitifti. Hatta test daha koyuydu. Gebelik testimde pozitifti. Simdi hamileyim..
Canım ovulasyon gününü hesaplarken nezman pozitif oldu ordan adet tarihini hesaplayabilirsinEmin değilim ki bi hafta olduğundan daha az da olabilir neyse umidimi kesmeyim bari teşekkür ederim cevap icin
Sadece beş gün yaptım ondada pozitifi görmedim kiCanım ovulasyon gününü hesaplarken nezman pozitif oldu ordan adet tarihini hesaplayabilirsin
Tamam onu diyorum bende silik olunca pozitif gibi algilamamak lazim. Tam pozitif olmasi lazim dogru sonuc olmasi icin..Ee anlattıklarına göre yaniltmamasi gerek canım silikken gebelik negatif koyiyken pozitif tutmuş yani sende
Yok canm yapmadim yapmiycam 10 geçene kadarHiç gebelik testi yaptın mi.
İşte bende silik bile yok t çizgisiTamam onu diyorum bende silik olunca pozitif gibi algilamamak lazim. Tam pozitif olmasi lazim dogru sonuc olmasi icin..
Bence bugün ilişki olsun yarinda koyu çıkarsa yarın yapma 1 gün ara ver sonra tekrar ilişki.Kızlar bugun ilişki olmalı mı? ne diyorsunuz
Evet. Bugun burliktelik.olsun mutlaka yarin ara ver obur gun bir daha :)Kızlar bugun ilişki olmalı mı? ne diyorsunuz
Testin negatif umarim adete kadar koyulasirMerhaba kizlar adetime 5 gün var demin ovulasyon testi yaptin ne dersiniz?
Bu aydan pek ümitli degilim ama adet yaklastikca insanin icine kurt düsüyorr -.-
sagol cnm cevab verdiğin içinTestin negatif umarim adete kadar koyulasir
Evet canm ikiside yani koyulukta olmasi lazim.Ben ik defa yapacam bu testi yardimci olur musunuz acaba. Iki cizgide koyu ciktiginda mi denemek lazm
TesekkurlerEvet canm ikiside yani koyulukta olmasi lazim.
Resim atabilirsen at.ona göre yorumlarizKizlar merhaba 15. Gun cift cizgiyi yakaladim 15 ve 17 degerlendirdik. Bugun ise 27. Gunum.. Acabalar sardi her yanimi.. Dunki test baya silikti bugun ki ise biraz koyulanmisti.. Ama biraz pozitif test kadar degil yani.. Gebelik testi icin erken adetim duzensiz cunku gecen ay 34. Gun olmustu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?