Kızlar malesef sonuç negatif çok rahatladım anlatamam uzerinden 1 ton yük kalkti
Kızlar size bişey sorcam şimdi bzm adetlerimiz gecikiyo ya acaba rahim gebeliğe hazırlanıyo diyemi yoksa hiç alakası yok mu sadece yumurtanın olgunlaşmasına mi bagli
Canm bilmiyorm klomen çatlatma iğnesiz olmaz her ay bi sürü para yanj artık gideyim direk tüp yaptırayım sorun eşimde sprmleri nde hareketsizlik var o tedavi oluyo ama işte hala ortada bişey yokYa bana doktorum istersen klomene başlayalım demişti, vücuda hormon yüklemiyoruz bu ilaçla sadece vücudunu birazcık kandırıcaz dedi :) ben de düşünüyorum :)
Haklısın canm bn 6 7 aydır düzenli olunca şaşırdım o yüzden heycan yaotim hala olmadim ama 2 güne olurum daha önce 35.güne kadar uzama olmustu zaten bundan sonra 35.günü geçene kadar test falan yok çok güzel ders oldu banaCanim benim hep gecikmelerim mevsimseldir mesela.bahar aylarinda fln.o yuzden 6 gun gecikmeme ragmen test yapmamiatm
Aynen canm çok rahatladım anlatamam hiç te üzülmedim bu kan falan filan aşamalari gercektrn çok geriyorCanim o bekleyis insani mahvediyor zaten.en azindan sonucu aldin.adet olunca bi yoluna bakarsin insallah Rabbim gonlunr gore versin
Bu yorum bana galiba canm insalhh bu ay bebisin senindir bakalım insalh rabbim hayırlısıyla nasip ederonu bende duymustumda inanmadim ama başima geldi hamile kalmadan önceki ay adetim 5 gün kadar gecikti cok düzenli oluyodum hic şaşmazdı kan verdim negatifdi adet söktürücü verdi doktorum aksamina adet oldum zaten ve sogan suyu ictim sonrakı ay yine gecikti hapı tam bitirmemişdim haptan alaym bari dedim test yapmamiştim hic o derece ümitsizdim aldim bi kac gün gelmedi eşim ısrar etti test yaptim anında koyu cizgiler cikti sonu üzücü bitsede cok güzel bi duyguydu Allahim hepimize nasip etsin
inşallah kuzum hakkımızda hayırlısıBu yorum bana galiba canm insalhh bu ay bebisin senindir bakalım insalh rabbim hayırlısıyla nasip eder
Canm bilmiyorm klomen çatlatma iğnesiz olmaz her ay bi sürü para yanj artık gideyim direk tüp yaptırayım sorun eşimde sprmleri nde hareketsizlik var o tedavi oluyo ama işte hala ortada bişey yok
Benim hemen iki koyu çizgi beliriyor.testini atarsan daha iyi yorumlarizGünaydın kızlar.bişii sormak istiyorum 2 gecedir ovu testi yapıyorum t çizgisi hafif çıkıyor ama yarım saat 40 dk falan sonra iki çizgide kopkoyu oluyor.2 gecedir böyle oldu.bu konuda bilgisi olan yada testi benim gibi çıkan var mı.
Bide testlerini gece yapma yanıltıcı olabilir.Günaydın kızlar.bişii sormak istiyorum 2 gecedir ovu testi yapıyorum t çizgisi hafif çıkıyor ama yarım saat 40 dk falan sonra iki çizgide kopkoyu oluyor.2 gecedir böyle oldu.bu konuda bilgisi olan yada testi benim gibi çıkan var mı.
Kızlaar yok mu bi fikri olan test bozuk mu acaba.sonradan böyle koyulaşan arkadaş yok mu hiç
Eki Görüntüle 1991284 iki gündür böyle diğeride bunun aynısı kızlar ama bu çift koyu çizgi nerdeyse 1 saat sonra oluyor.
Bence sen bu günleri değerlendir. Testi yapmaya devam et.bak bakalım siliklesiyormu bu ay böyle dene tecrübe olur sana siliklesirse anlaki bu teslerde yumurtladin 1 saat geç ciksadaEki Görüntüle 1991284 iki gündür böyle diğeride bunun aynısı kızlar ama bu çift koyu çizgi nerdeyse 1 saat sonra oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?