Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya bende haber bekliyodum senden.hadi hayırlı haberlerle gel insalllah.Kızlar sonucu almaya gidiyorum dua edin bana ama pek umutlu degilim çok stresliyim uzun zamandan beri ilk defa adetim bu kadar gecikti ovular koyu idrar testkeri negatif kafayı yemek üzereyim
Olamaz ya çok bunaldim şimdi. Ne diyelim hayırlısı Allahtan.çok ta gecikmistir adetin.şimdi emin oldunya hemen adet olursun.kafan rahatladı. Bende olsamda kurtulsam.bu strestenBakalım adetim ne zaman gekcek gerçi geri artık stres kalktı üzerimden
Kızlar malesef sonuç negatif çok rahatladım anlatamam uzerinden 1 ton yük kalkti
Aynen cnm hiç üzülmedim inan ki şuan çok rahatım 2 güne kara bekliyorm adetimiOlamaz ya çok bunaldim şimdi. Ne diyelim hayırlısı Allahtan.çok ta gecikmistir adetin.şimdi emin oldunya hemen adet olursun.kafan rahatladı. Bende olsamda kurtulsam.bu stresten
Bnm daha önce gecikmelerim oldu ama 6 7 ay önceydi ama inan üzülmedim vardır bir zamanı hayırlısı olsun hepimiz için canm bn de bir problem yok o yuzdeb vücuduma boşuna hormon yüklemek istemedim adet olayım da hsg çektircem kısmet olursa bu ayYaaa canım benim senden çok umutluyduk ama yılmak yok inş bidahaki ay bebiş haberlerini okurum senin mevsim geçişinden kaynaklanıyor olanilir adet gecikmesi bence benim öyle oldu çnkü 5-6 aydır hiç gecikmem olmamıştı. Bu arada klomen kullanmaya neden devam etmedin canım
Bnm daha önce gecikmelerim oldu ama 6 7 ay önceydi ama inan üzülmedim vardır bir zamanı hayırlısı olsun hepimiz için canm bn de bir problem yok o yuzdeb vücuduma boşuna hormon yüklemek istemedim adet olayım da hsg çektircem kısmet olursa bu ay
Belki geç yumurtlican geçen ay bana öyle olmuştu yumurtlamicam sandım sonra koyulaştı.kızlar ya benim ne akıntım var ne kasık agrim var nede ovulasyon testlerım pozitif bu ay yumurlama olmıcakmı acba ya bugun olması lazımdı normalde ıkıncı cizgi idarri damlatınca hemen cıkıyo ama yeterınce koyu degıl
adet döngün kac cnm bide hangi gün pozitifdiBelki geç yumurtlican geçen ay bana öyle olmuştu yumurtlamicam sandım sonra koyulaştı.
20 nisan pozitif ti. Ve kasikta yumurtlama agrim vardı. Adet döngümde değişiyor. 30 gün en erken 28 günde olmuştum. Bu ay erken yumurtlama oldu.adet döngün kac cnm bide hangi gün pozitifdi
Bence daha tam koyulasmamis geçen ayki daha koyu yarinda yap test.ama aklında şüphe varsa bu günü değerlendir. Yarinda koyu çıkarsa 1 gün ara verip öyle değerlendir böylece yumurtaya raslama şansı daha yüksek olur.bende de böyle olmuştu pozitif tir diye değerlendirdim ertesi gün daha koyu oldu o gün yapmadık sonraki gün degerlendirmistik.çünkü pozitif görünce yumurta hemen catlamiyor.Bunu pozitif sayiyiymmi ama dedigm gibi akinti yok sadece sari akintim var iki gün önce cok az yumurtlama akintisina benzer bisi geldi agrimda yok bugun önceki aya göre yumurtlama gunum
tmm cnm tşklerrBence daha tam koyulasmamis geçen ayki daha koyu yarinda yap test.ama aklında şüphe varsa bu günü değerlendir. Yarinda koyu çıkarsa 1 gün ara verip öyle değerlendir böylece yumurtaya raslama şansı daha yüksek olur.bende de böyle olmuştu pozitif tir diye değerlendirdim ertesi gün daha koyu oldu o gün yapmadık sonraki gün degerlendirmistik.çünkü pozitif görünce yumurta hemen catlamiyor.