Dediğin gibi o akıntıyı yaşayanlar var. Ama bunların bir kısmı hamile cikti.bir kısmı ise adet oldu.oyüzden o kesin bir belirti değil. İnşallah hamile haberlerini alırız .beklemekten başka çaremız yok.Canım benim ya çok sağol valla içini rahatlattın bi nebze de olsa bi de mesela belirti mi bilmiyorum ama beyaz krem gibi akıntım oluyo ara ara mantar falan sandım ama kokusuz yani inş bebiş vardır da ondandır :) var mı böyle bi belirti yaşayan hiç biliyo musun
Dediğin gibi o akıntıyı yaşayanlar var. Ama bunların bir kısmı hamile cikti.bir kısmı ise adet oldu.oyüzden o kesin bir belirti değil. İnşallah hamile haberlerini alırız .beklemekten başka çaremız yok.
ben biliorum evet oluyo :)Canım benim ya çok sağol valla içini rahatlattın bi nebze de olsa bi de mesela belirti mi bilmiyorum ama beyaz krem gibi akıntım oluyo ara ara mantar falan sandım ama kokusuz yani inş bebiş vardır da ondandır :) var mı böyle bi belirti yaşayan hiç biliyo musun
ben biliorum evet oluyo :)
Yap gitsin :) vizede haber verYaaa bak şimdi yine heyecanlandım :)) şöyle yani açıklayayım biraz ovulasyondan sonra akıntım hiç kesilmedi üşütmüşümdür diye düşündüm önce şeffaftı yumurtlama zamanındaki gibi sonra yoğuna döndü beyaz krem gibi olmaya başladı inşaAllah hamileyimdir şimdi bi ovulasyon testi yapsam mı sence ? İyice kafama takmaya başladım ertesi günü bile bekleyemiyorum :))
Yap gitsin :) vizede haber ver
Yap gitsin :) vizede haber ver
Evet cnm var gibi idrarini tuttunmu 4 saat az sivi alipCanım yaptım ovulasyon testi, img-2948 olan bata 7 kala , bugünkü de img-2987 ve img-2985 bata 5 kala. Yorumlarınızı bekliyorum :) koyulaşma var mı sizce
Bana aynı gibi geldi.benim testlerime benziyo.inşallah bat gun senin kopkoyu olur. İnsanın günü yaklaştıkça dahada stres oluyo allah sabır versin hepimize.Canım yaptım ovulasyon testi, img-2948 olan bata 7 kala , bugünkü de img-2987 ve img-2985 bata 5 kala. Yorumlarınızı bekliyorum :) koyulaşma var mı sizce
canım benimde böyleydi ama inşallah seninkii bebek göstergesidir.Canım yaptım ovulasyon testi, img-2948 olan bata 7 kala , bugünkü de img-2987 ve img-2985 bata 5 kala. Yorumlarınızı bekliyorum :) koyulaşma var mı sizce
neden test yapmıyorsun arkadaşım ? birde tüp bebeği nerede yaptırmıştın.?Benim 4 gunum gecti normalde gunler oncesinden kahverengi lekelerim olurdu bu sefer daha olmadi.aksine sulu bi akintm var afedersinz.ama adet sancilarm var.ilk gebeligim tup bebekle oldu 2 yasinda oglum var.bormal yoldan hic tutmadi bile.umudumda yok 2 yildir korunmuyoruz hala tık yok hayirlisi olsun.bu arada gebeyken keainleamisken ovulasyon yapmistim ikiside kopkoyu çıkmıştı o zamanlar
var gibi, gebelik testi alsanaEki Görüntüle 1986554 merhaba kizlar adete bugün saymazsam 3 kaldı ovu testim sizce bir umur var mi
neden test yapmıyorsun arkadaşım ? birde tüp bebeği nerede yaptırmıştın.?
Ins canm ama cok guvenme ovulasyona .gecikince test yapEki Görüntüle 1986554 merhaba kizlar adete bugün saymazsam 3 kaldı ovu testim sizce bir umur var mi
Evet cnm var gibi idrarini tuttunmu 4 saat az sivi alip
Sabah yaptım canm ama erken gebelik değil normal işte malesef çıkmadı varsada idrarda cikicagini sanmıyorum adet gününde kesin belli olur beklicez artıkvar gibi, gebelik testi alsana
Bana aynı gibi geldi.benim testlerime benziyo.inşallah bat gun senin kopkoyu olur. İnsanın günü yaklaştıkça dahada stres oluyo allah sabır versin hepimize.
Haklısın canm yok çok güvenmiyorum elimdekiler bitsin istiyorum çünki kafa yoruyorum 2 tane kaldı bitsin zaten almiycaam bidaha stres yapıyo ister istemezIns canm ama cok guvenme ovulasyona .gecikince test yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?