Canım ovulasyon testinin resmini koyabilirsen bir bakalım. Bu durumu yasayip hamile çıkan var.idrar testine hemen geçmeyebiliyor.Kızlar araniza yeni katıldım adetine 6 gün var dün ve bugün ovulasyon testi yaptım pozitif ikinci çizgi çok koyuydu gebelikte testi yaptım onun peşine negatif böyle bir durumu yaşıyan varmı ümitlenmek istemiyorum
[QUOTE="Minik kalp beklemekte, post: canım 3 günlük ovulasyon testim bu
Evet bir koyuluk var.daha 6 günün var dahada koyulaşabilir. Yapmaya devam et. T çizgisi C kadar koyu degil.ayni kalınlıkta da değil. Ama 6 gün öncesinden böyle koyulasmasi bence umut verici.[QUOTE="Minik kalp beklemekte, post: canım 3 günlük ovulasyon testim bu
Ay canım benim inşallah o güzel sözlerin için teşekkür ederim allahım hepimize nasip etsinEvet bir koyuluk var.daha 6 günün var dahada koyulaşabilir. Yapmaya devam et. T çizgisi C kadar koyu degil.ayni kalınlıkta da değil. Ama 6 gün öncesinden böyle koyulasmasi bence umut verici.
Benimde iki gün oncesinden böyleydi adet oldum.umarım senin koyulasir.gebelik olması için daha koyu olmasi lazim.yapmaya devam et. Bakalım daha koyulasmacak mi.Merhaba kizlar.. Ben bu ay ovulasyon testi kullandim 14.günümde pozitifdi ve degerlendirdik . 28 güne bi adet oluyorum dün yani 26.günümdeki ovulasyon testi böyle cikti bi önceki günlerde silikdi ama coook az gittikce koyulasti bundan öncekileri sizce varmidir bisilerr :)
Canım aynı şey banada oldu koyulasma oldu ama yeteri kadar olmamıştı.adet olmuştum. Umarım senin koyulasmaya devam eder.Merhaba kızlar geçen aydan beri takip ediyorum formu ve biraz önce üye oldum. Ben 15 nisanda ovü testiyle yumurtladiğimi öğrendim 5 gün geçmesine rağmen teste devam ediyorum ve ikinci çizgi hep çikiyo geçen ay böyle olmamişti. Sizce koyuluğu artar mi deneyimli arkadaşlar yorum yaparsaniz çok mutlu olurum.sirasiyla dün ve bugün yaptiğim testler
O dediğini bir yapabilsemBence hepimiz regl geçmesini bekleyelim birkaç gün geçtikten sonra di,rek gebelik testi yapalım. Bildiğiniz üzere böyle yaparak hepimiz kendi psikolojimizi bozuyoruz
ben artık yapacağım, bildiğin psikolojimi bozdumO dediğini bir yapabilsem
Evet bende malesef adet oldum demin yapcak bisi yok hayirlisii p.tesi doktora gitcem üc ay önce düsük yapmistm bakalim tedaviye baslanacak insallahBenimde iki gün oncesinden böyleydi adet oldum.umarım senin koyulasir.gebelik olması için daha koyu olmasi lazim.yapmaya devam et. Bakalım daha koyulasmacak mi.
Canım aynı şey banada oldu koyulasma oldu ama yeteri kadar olmamıştı.adet olmuştum. Umarım senin koyulasmaya devam eder.
Ne yaptin varmi bi gelişme.Tamam kızlar gecikmeyi bekliyim en iyisi
Ovulasyon testi yaptin miAdetime iki gğn var ama 1 haftadır karın ağrıları sinir hali var iki gündürde hafif bulantı var. Ve çok çabuk acıkıyom midem kazınıyo. Ama bugğn açık kahve leke geldi. Adet olcam galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?