- 21 Aralık 2016
- 376
- 858
- 53
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben hamile kaldigimi ogrendikten sonra ovulasyon yaptim silik cizgi cikti. Cok ta saglikli oldugunu dusunmuyorum bu yuzden
Bende umutlanmıştım bulunca, reglimde gecikmişti. Silik çizgiyi görünce heyecan yaptım ama gereksizmişAradım taradım Böyle birşey buldum forumda. Umut işte
Bende umutlanmıştım bulunca, reglimde gecikmişti. Silik çizgiyi görünce heyecan yaptım ama gereksizmiş
Umarım dediklerimin tersini yaşarsın:) ne zamandır çocuk istiyorsunuzki26 günde bir regl oluyorum. Regl dönemimin 9. gününden başlayarak son bir haftaya gelinceye dek hergün ov. testi yaptım. Hepsi negatifti, ya silik çizgi vardı ya da hiç çizgi yoktu. Biz yine de çalışmalara devam ettik tabi. Zaten hep silik çıktığı için, bu son iki gündür yaptığım testler nispeten daha belirgin çizgili. Acaba mı diyorum?
2 senedir evliyim ama vajinismus belası vardı başımda. bu sene başında sorunu hallettik. Düşünmeye başladık bebeği. İki aydır faaliyetler başladı. İnşallah en kısa zamanda bizler de bu mutluluğu tadarız.Umarım dediklerimin tersini yaşarsın:) ne zamandır çocuk istiyorsunuzki
Bunla geçmiş olsun, eğer acı olacak vs diye düşünüyorsan kayganlaştırıcı kullan. Acı hiç hissetmeyeceksin2 senedir evliyim ama vajinismus belası vardı başımda. bu sene başında sorunu hallettik. Düşünmeye başladık bebeği. İki aydır faaliyetler başladı. İnşallah en kısa zamanda bizler de bu mutluluğu tadarız.
Hamilelik var gorunuyor :)Günaydın hanımlar.
Bat a 2 gün kaldı. Dün ve bugün ovulasyon testleri yaptım, hepsi silikti. Bu sabah uyanır uyanmaz gebelik testi yaptım.Aşağıya ekliyorum fotografı. Yorumlarınızı bekliyorum, elim ayağıma dolandı. Eğer bu gebelik testi doğruysa, ovulasyon testlerinin sonuçları her zaman doğru değil demektir. Benimkiler hep silikti çünkü.
Testin çok koyu olmasada.bence umut var.benim bat günümde böyle koyu değildi.bugün bat günüm buda ov testim gebelik yoktu evde sizce pozitif sayılır mı
Canim Hamilesin hayırlı olsun.Günaydın hanımlar.
Bat a 2 gün kaldı. Dün ve bugün ovulasyon testleri yaptım, hepsi silikti. Bu sabah uyanır uyanmaz gebelik testi yaptım.Aşağıya ekliyorum fotografı. Yorumlarınızı bekliyorum, elim ayağıma dolandı. Eğer bu gebelik testi doğruysa, ovulasyon testlerinin sonuçları her zaman doğru değil demektir. Benimkiler hep silikti çünkü.
ovulasyon değilde erken yapabilirsin ama oda çok erken baksana beni yanılttıBenmde bat a 6 gün var ovulasyon testinde çıkar mı acaba. Of neden bu kadar sabırsızım
Canım bence bekle erken daha.negatif çıkar uzulursun.Benmde bat a 6 gün var ovulasyon testinde çıkar mı acaba. Of neden bu kadar sabırsızım