Kac gun kala cikti boyle canim? Birdenmi koyulasti yoksa yavas yavasmi?Ben de denedim ovulasyonda öğrendim hamileliğimi
Damlattığım gbi ikinci çizgi çıktı hemen koyulaştı.Anladım zatenKac gun kala cikti boyle canim? Birdenmi koyulasti yoksa yavas yavasmi?
Pardon yanlis sordum. Yani mesela 2gün kalaysa bu. Onceki gunler silikti de birden o gun mu koyulasti yoksa gün den gunemi demek istedim? Tabiki daha onceden yaptiysan test.Damlattığım gbi ikinci çizgi çıktı hemen koyulaştı.Anladım zaten
1 hafta öncesi Silikti.Yumurtlamadan yaklaşık 10 gün sonra koyulaşmaya başladı böyle.Yerleştiği için sanırımPardon yanlis sordum. Yani mesela 2gün kalaysa bu. Onceki gunler silikti de birden o gun mu koyulasti yoksa gün den gunemi demek istedim? Tabiki daha onceden yaptiysan test.
Anladm canm cok sagol. Benimde yumurtlamadan sonra 10.günüm falan ama baya silik.. Yarin flanda oyle cikarsa umudumu bitiricem...1 hafta öncesi Silikti.Yumurtlamadan yaklaşık 10 gün sonra koyulaşmaya başladı böyle.Yerleştiği için sanırım
Ben adeti bekledim hep.Bu ay olmayınca zıpladım.Çok umutsuzdum.Hemen çıktı.Adet gününü bekle boşa üzme kendini Can'ım.Anladm canm cok sagol. Benimde yumurtlamadan sonra 10.günüm falan ama baya silik.. Yarin flanda oyle cikarsa umudumu bitiricem...
Adet olana kdr illaki az da olsa o umut oluyor tabi ama bu olumsuzluklar heves kırıyor. Bakalim cumaya kadar sabredicez care yok..Ben adeti bekledim hep.Bu ay olmayınca zıpladım.Çok umutsuzdum.Hemen çıktı.Adet gününü bekle boşa üzme kendini Can'ım.
Ara dene muhakkak ne zaman olacağı belli olmuyor silik çizgiler başlamış hatta bugün daha belirginKızlar ovulasyon testlerime bakar mısınız sizce kaç güne yumurtlamam olur
Ben de öyle düşünüyorum tahminim cuma günü gibi ve hafiften ağrılarım başladı her akşam yapıyım diyorum acaba sonuç ne olacakBu
Ara dene muhakkak ne zaman olacağı belli olmuyor silik çizgiler başlamış hatta bugün daha belirgin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?