Saol cnm bende hiçbir etki bırakmadı. Sende olabilir benim ilki öyle olmuştu. Ovitralle idi iğnem senin de mi? İnş bu ay birlikte kalırızCnm benim basin saolsun rabbim canimiza can katsin ins yez zamanda bebeklerimize kavusalim benim iyneden demekki gogus uclarim cok kotu ya dokunamiyorum hep iyneden kaynaklaniyor ama kesi zor banyo yaptim su degdikce canim yandi resmen
Evet cnm ovitrel iyne ins cnm kasiklarim hala agriyor sanki adet olacakmisim gibi belimde agriyor goguslerim zaten onlari hic saymiyorum rabbim hayir eysin cnm ins dedigin gibi olur beraber hamile oluruz:)Saol cnm bende hiçbir etki bırakmadı. Sende olabilir benim ilki öyle olmuştu. Ovitralle idi iğnem senin de mi? İnş bu ay birlikte kalırız
Merhaba arkadaşım senin yorumlarininokudum şimdi umut oldu banada .benim adetime 2.3 gün var ve ovu testim bu şekilde. Ayın 12 de yumurtlama oldu .testle takip etmiştim. Adetim daha geçmedi.Ama c9k heyecanlıyım. Umutlanmalımıyım dersin.üstteki sabah alttaki aksamCanım sonucum çıktı 52,73 çıktı bata 4 gün var inşallah sağlıklı olur , darısı sizelere inş .
Canım benimde böyle çıktı ben çok koyu diye umutlu değildim ama hamileymişim meğer . Hamile olduğumu öğrenmeden önce buraya da atmıştım ovülasyon testi fotolarımı . İnşallah sende hamilesindir ki bence hamilesin . Test yapsana bata çok yoksa .Merhaba arkadaşım senin yorumlarininokudum şimdi umut oldu banada .benim adetime 2.3 gün var ve ovu testim bu şekilde. Ayın 12 de yumurtlama oldu .testle takip etmiştim. Adetim daha geçmedi.Ama c9k heyecanlıyım. Umutlanmalımıyım dersin.üstteki sabah alttaki aksam
Aynı cok heyecanlandım. 3 gün var daha canım. Evdeki hcg testini yaptım ikinci çizgi henüz yok .Ama erken gebelik testi değil. İnşallah vardır. Tek değişiklik şu cok uykum var halsizim ve göğüslerimdeki damarları gördüm bugün ilk defa .İnsalah dediğin gibi vardır. İnşallahCanım benimde böyle çıktı ben çok koyu diye umutlu değildim ama hamileymişim meğer . Hamile olduğumu öğrenmeden önce buraya da atmıştım ovülasyon testi fotolarımı . İnşallah sende hamilesindir ki bence hamilesin . Test yapsana bata çok yoksa .
İnşallah vardır canım . Ben 4 gün kala erken gebelik testi ile öğrendim . İnşallah güzel haberlerini verirsin :)Aynı cok heyecanlandım. 3 gün var daha canım. Evdeki hcg testini yaptım ikinci çizgi henüz yok .Ama erken gebelik testi değil. İnşallah vardır. Tek değişiklik şu cok uykum var halsizim ve göğüslerimdeki damarları gördüm bugün ilk defa .İnsalah dediğin gibi vardır. İnşallah
Can'ım göğüslerinde acıma falan var mı? Ben ilk ordan anlamıştım tabi kişiden kişiye değişir. Rabbim bir an önce hasretlerimize kavuştursun inşAynı cok heyecanlandım. 3 gün var daha canım. Evdeki hcg testini yaptım ikinci çizgi henüz yok .Ama erken gebelik testi değil. İnşallah vardır. Tek değişiklik şu cok uykum var halsizim ve göğüslerimdeki damarları gördüm bugün ilk defa .İnsalah dediğin gibi vardır. İnşallah
Bende hafif çizgiyi gördüm haydi hayırlı olsunKızlar, bu da bugünkü bhcg testim.. Hayalet var sanki yaa. Allahıım nolur olsunn
Ayy çok teşekkürler cevabınız için.. İnşallah Allahım bu sefer inşallahBende hafif çizgiyi gördüm haydi hayırlı olsun
Evet cnm belli oluyor testte hafif pembe daha yeni buyuk ihtimalle gozun yadin olsun insKızlar, bu da bugünkü bhcg testim.. Hayalet var sanki yaa. Allahıım nolur olsunn
Kizlar cevap yokmu ? : (Kizlar bir sey sorucam clearbluenin ivulasyon testini aldim adetim 27 gunde bir gelio acaba ne zaman baslasam ? Birde clearbluenin sadece cubuklari ayri satiliyormu acaba bilen varmi ? Cevap verirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim
ayy yükleyemedim pazartesi ultrasona grdim ara kanamam oldu diye bebek olsa görünür müydü kicanlar bat dündü. bi gün gecti ovilasyon testi yaptım sonuç bu silikmi sizce fikirler
cnm ben adetim bittigi an basladim 9 gunu basla o testten kullanmadim cnm bilmiyorum valla tahminen 13. Veya 14 . gun yumurtlaman olmus olurKizlar bir sey sorucam clearbluenin ivulasyon testini aldim adetim 27 gunde bir gelio acaba ne zaman baslasam ? Birde clearbluenin sadece cubuklari ayri satiliyormu acaba bilen varmi ? Cevap verirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim
Teşekkür ederim canım alllah razı olsun..cnm ben adetim bittigi an basladim 9 gunu basla o testten kullanmadim cnm bilmiyorum valla tahminen 13. Veya 14 . gun yumurtlaman olmus olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?