Canım mesajını yeni gördüm ben adet olmuştum o pozitif gibi iki çzgi olan testten sonra, ama çoğu hamile kalanlar pozitif çıktığını söylüyolar belkide doğrudur senin durum ne suan adet oldnmuKızlar merhaba aranıza yeni katıldım bu ay ovulasyon testi denedim adetimin 13 günü köyü çizgiyi
yakaladım adetime 2 gün kaldı yeniden ovulasyon testi yaptım çift çizgi çıktı hamile olma şansım varmı 7 yıldır çocuğum olmuyor 2 düşügüm var kafam çok karıştı
Ay maşallah hamileymişsin ya çok sevindim rabbim kucağınıza almayıda nasip etsinMerhaba canım benim şimdilik herşey iyi gidiyor yarın kontrolumuz var nasipse kese görülecek Rabbim inşallah kucağıma almayı da nasip eder iyi yapmışsın benim dediklerimide başla dün saraçoğlu yine anlattı en yakın zamanda iyi haberlerini bekliyorum
Çok teşekkür ederim canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin en yakın zamanda sanada nasip etsin inşallahAy maşallah hamileymişsin ya çok sevindim rabbim kucağınıza almayıda nasip etsin
Allah razı olsun canım teşekkürler güzel dileklern içinÇok teşekkür ederim canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin en yakın zamanda sanada nasip etsin inşallah
Kızlar ovulasyon testi ile gebeligini ogrenenler var maşallah..bende öylesine yaptım adetim 2 gün geçti ve sulu akintim var hafif kasik ağrılarım var diyerekten..birazda merak tabi..Bu şekilde çıktı..Sizce varmıdır gebelik
Adetim geçti canım 2 gün oldu işte..Normalde 21 gunde bir olurdum gecikme olmazdı hiçmaalesef canım gebelik olanlarda yumurtlama günündeki gibi iki çizgi aynı koyulukta çıkıyor. bu durumda sende yok gibi.
Ama ovulasyon kiti ile gebelik öğrenenler kadar yanılanlarda oluyor. Pek güvenme bence... adetine ne kadar kaldı.
Adetim geçti canım 2 gün oldu işte..Normalde 21 gunde bir olurdum gecikme olmazdı hiç
Yoktur diye yapmak istemiyorum..Bunu da meraktan yapmıştım herkes yaparken :) zaten yarın randevum var ne olduğunu öğrenirim inşGebelik testi yapsan canım. Çünkü gebelik testi daha doğru bilgi verebilir.
Canim yükselen de var yukselmeyende bunu öğrenmenin tek yolu sabırlı olup iki gün sonra kan vermek insallh vardr bizede sonucu mutlaka yaz umut ol[/QUOTE]teşekkür ederim canım ins adet olmazsam yarın tekrardan bi kan vercem bakalım..inşallAh güzel sonuçlanir da umut oluruz birbirimize..Canım E="eylulperisi47, post: 49483335, member: 798268"]Kızlar bugün 3 gün gecikme ile gittim hastaneye rahim kalinligi 9.4 ve beta 1.65 çıktı ilk kez bu değer çıktı bende..ve hala akintim var ve adet olmadim..Doktora gösteremedm daha sonucu..Sizce yükselir mi
teşekkür ederim canım ins adet olmazsam yarın tekrardan bi kan vercem bakalım..inşallAh güzel sonuçlanir da umut oluruz birbirimize..[/QUOTE][QUyaptın canmylulperisi47, post: 49495461, member: 798268"]Canim yükselen de var yukselmeyende bunu öğrenmenin tek yolu sabırlı olup iki gün sonra kan vermek insallh vardr bizede sonucu mutlaka yaz umut ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?