- 24 Ekim 2016
- 337
- 162
- 23
- 36
Kimse yazmayacak mı?Ovulasyoda çift çizgiyi görüp hamile olanlar adete kaç gün kala öğrendiniz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kimse yazmayacak mı?Ovulasyoda çift çizgiyi görüp hamile olanlar adete kaç gün kala öğrendiniz?
Bebis haberidir insallyeni_ay .!.:arkadaşlarım benimde dün regli olmam lazımdı ovulasyn yaptm evde fazladan vardı kopkoyu çıktı bu dmk şmdi
ınsallah ya dün iki kere yaptm sabh aksam koyuydu yaniBebis haberidir insall
Evet :) ben ilk idrar testi yaptığımda çok silik çizgi çıkmıştı; evde bolca ovulasyon testi olduğu için bi de ondan yapiym dedim; baya koyu çıktı. Normalde benim sadece ve sadece bir gün yani yumurtlama günümde koyu çıkar.BEYAZ KURT canım sen hamile misin ? Yani hamile oluncasa pozitif mi çıkıyo ?
Yok canım ya. En ufak bir belirtim dahi olmadı. Her ay yaşadığım adet sancılarını yaşadım. Adet günümde o kadar sancım oldu ki kesin adet oldum dedim. Adet sivilcelerim bile çıktı. Kasıklarımda bile en ufak bir batma olmadı. Ben uzun süredir hamile kalmayı beklediğim için kendimi çok fazla dinledim En ufak bir belirti olsaydı bilirdim.Rabbim kucağına hayırlısıyla almayo nasıp etsin inşallah bizimde olur :) o kadar heyecanlıyım ki olursa da rabbım vercek olmazsada tek sıgınagımız rabbim :)
Peki hiç hamile kaldıgını bilmeden herhangi bi belirtin oldu mu ?