- 12 Ağustos 2016
- 274
- 494
- 33
Olabilir gebelik ben de yeni duydumAdetim 3-4 gün gecikti. Elimde tabii zulalanmış ovülasyon+gebelik testleri var.hergün bol keseden yapıyorum gebelik testini. Ikinci çizgiden eser yok. Dün akşam yanlislikla ovulasyon testi yapmisim. Bayada koyu 2. Çizgi çiktı aklimi oynatiyodum varya.. Allahtan hemen aklima geldi de ne testi die baktim.. ama bu kezde kafam karisti neyin yumurtlamasi bu şimdi yaa... pkos lanetiyle boğuşuyorum da bu normal mi???
Aynı seninkinin koyuluğundaydı
Az önce tuhaf sekilde adet oldum sanirim. Farkli bi kirmizilikta geldi ama olsun geldiya :)) ya gebelik olmali yada adet olmali insan. Ikisi de olmazsa fena oluyo. Bi bitsinde ovülasyon testine adam gibi baslayayimOlabilir gebelik ben de yeni duydum
Bata yakın çift çizgiyi yakalaman gerekiyor aynı koyuluktaMerhaba iyi aksamlar benim adetime takvime gore 5 gun var merakla bende gunlerin gecmesini bekliyorum..evde ovulasyon testi yaptim bi saat once 2. cizgi hayalet cizgi oldu acaba biseler varmidir birde sabah yapacagim
Öğlen saatleri ya da öğleden sonra yaparsan çok daha sağlıklı olur kendi deneyimime göre...Ve 2 saat öncesinden bol sıvı tüketmemen yeterli.Arkadaşlar bu ovülasyon testi nasıl yapılıyor ? Üç saat önce su içmiyceksin falan yazısı gördüm de. Dikkat edilmesi gereken bişeyler var mı?
Çok teşekkür ederimBata yakın çift çizgiyi yakalaman gerekiyor aynı koyulukta
Öğlen saatleri ya da öğleden sonra yaparsan çok daha sağlıklı olur kendi deneyimime göre...Ve 2 saat öncesinden bol sıvı tüketmemen yeterli.
Hala umutlanabilirim öyleyse ben :)Ben hamile kaldigimi ogrendikten sonra ovulasyon yaptim silik cizgi cikti. Cok ta saglikli oldugunu dusunmuyorum bu yuzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?