Ewt cnm. Adet günümün gecesi yapmıştım. Sonra eşime gebelik testi alırdım nöbetçi eczaneden ve yine iki çizgi çıktı. Ertesi gün de kanda çıktı zaten :)Teste göre hamile miyim.seninki de mi böyledi
Bak benim ovulasyon testi öğrendiğim de böyleydi.Teste göre hamile miyim.seninki de mi böyledi
Ama canım seninki benimkine göre çokk koyu.benimki böyle değil ki dahaBak benim ovulasyon testi öğrendiğim de böyleydi.
Yumurtlama + döllenme zamanına göre ve idrarın yoğunluğuna göre farklılık gösteriyor o çizgi. Yarın kan verip öğren bence. Çünkü beklemek çok zor.Ama canım seninki benimkine göre çokk koyu.benimki böyle değil ki daha
Açık
Anladım canım çok sağolYumurtlama + döllenme zamanına göre ve idrarın yoğunluğuna göre farklılık gösteriyor o çizgi. Yarın kan verip öğren bence. Çünkü beklemek çok zor.
Sanki hayalet cizgi gordumKızlar yarını bekleyemdim yaptım testi Eki Görüntüle 1896982
Gebelik testimi bu canm hayelet bi çizgi var demi hadi hayirlisiKızlar yarını bekleyemdim yaptım testi Eki Görüntüle 1896982
Evet gebelik testi bu kadar erken çıkmasına şaşırdım ilişkiden 11 gün sonra çıktıGebelik testimi bu canm hayelet bi çizgi var demi hadi hayirlisi
Tekrar yaptnmi test canmEvet gebelik testi bu kadar erken çıkmasına şaşırdım ilişkiden 11 gün sonra çıktı
Yaptım baya ikinci çizgi çıktıTekrar yaptnmi test canm
Hayırlı olsun canım çok sevindimmmmmmm Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin. Ve isteyen herkeze de tez vakitte yaşatsın bu duyguyu inşaallah.Yaptım baya ikinci çizgi çıktı
İnsallh bizde yazarmiyizki buraya hamileyimmmmm diye nasip allahim aratmasin daha fazlaHayırallahım aratmasin daha fa,ln canım çok sevindimmmmmmm Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin. Ve isteyen herkeze de tez vakitte yaşatsın bu duyguyu inşaallah.
Aminn canım inşallah yazarsın Rabbim nelere kadir.ol der olur olmazları oldurur.yeter ki inancını yitirme.dualarım seninleİnsallh bizde yazarmiyizki buraya hamileyimmmmm diye nasip allahim aratmasin daha fazla
Ayy super canm hadi gözün aydın Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah bizede dua et[/QUOTE][QUOsüper lif berfe, post: 48447928, member: 779109"]Yaptım baya ikinci çizgi çıktı
Adete 2-3 gün var ovulasyon testi yaptım.normalde ben bu koyuluğu yumurtlamadan bir önceki gün yakalıyorum.adete bu kadar yakın bu koyulukta çıkması gebelik olabilr mi
Eki Görüntüle 1896596
Evet evet iştee ayni boyleydi aksam benim dee...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?