Merhaba kızlar 3 gün önce hamile olduğumu ovulasyon testi ile öğrendim.
5 yıllık evliyiz, ilk günden beri bebek istiyoruz.
Tüp bebek denemeleri, aşılama, tedaviler hep olumsuz sonuçlandı. Bir yıl önce çocuk esirgeme kurumuna başvurduk, bi daha tedavi olmayı da hiç düşünmedik. Bu ay sadece bir kere ilişki oldu, zatürreydim antibiyotik, iğne Allah ne verdiyse kullandım. Adet tarihim geçti ama kırmızıları görmeyince ilaçlar yüzünden olduğunu düşündüm.
Sonra akıntı içinde lekelenmeler, damla damla kan olduğunu görünce tuhaf bir şey olduğunu düşündüm. Evde eskilerden kalan ovulasyon testini kullandım iki çizgide anında belirdi hatta t daha kalındı. Hemen eczaneye gittim gebelik testi aldım yine anında iki kalın çift çizgi.
Ben o çizgileri görmek için ne çok bekledim. Tamamen umudumu kaybetmişken, kurumdan gelecek bebeğimize odaklanmışken üstelik bir ayda tek ilişkiyle nasıl oldu anlamadım. Bir sürü test aldım sıkıldıkça kullanıyorum manyak gibi :) acile gittik hemen kese daha oluşmamış, kan değerlerim de 700 çıktı. Bugün yeniden kan verdim inşallah katlanmıştır değerler.
Kanamam ara ara oluyor kızlar. Umarım bizi terk etmez bebeğimiz. Allah isteyen herkese nasip etsin dualarınızı eksik etmeyin :))