- 1 Aralık 2014
- 849
- 176
- 53
- 35
Canım benim fotosunu yarın annem den isterim gönderirim sana,sebep o mu bilmiyorum birde haziranda hsg çekilmiştim.Eşim her ay birşeyler içşyordu bu ay hiçbirşey içmedi birde gün takip etmedim belki de stres olmadığındandır.Şunu yapabilirmisin bıraktım artık herşeyi olacaksa herşey denk gelip olacak diyebilirmisin.ben bu ay o moddaydım hani derler ya tam teslimiyet..çok şaşırdım inan idrar testi üstüste yapdm inanmadım çünkü hiçbir belirti yoktu.Kan testini görünce inandım.tabi birde yükselmesi lazım diğerinde yükselmemişti.hep dualarında olacaksın allah sanada nasip edecek hemde en kısa zamanda[Ayyy inanmiyorum cok sukur canim cook sevindm rabbm kucagina almayida nasıp etsin inşallah. Neyle neyi nasıl karistrdn hangi gün yemeye başladın kaç gün yedin hepsini anlat bana lütfen
Canım benim fotosunu yarın annem den isterim gönderirim sana,sebep o mu bilmiyorum birde haziranda hsg çekilmiştim.Eşim her ay birşeyler içşyordu bu ay hiçbirşey içmedi birde gün takip etmedim belki de stres olmadığındandır.Şunu yapabilirmisin bıraktım artık herşeyi olacaksa herşey denk gelip olacak diyebilirmisin.ben bu ay o moddaydım hani derler ya tam teslimiyet..çok şaşırdım inan idrar testi üstüste yapdm inanmadım çünkü hiçbir belirti yoktu.Kan testini görünce inandım.tabi birde yükselmesi lazım diğerinde yükselmemişti.hep dualarında olacaksın allah sanada nasip edecek hemde en kısa zamanda
Olabilir kesinlikle babada 3 ay içinde hamile kalabilirdin demiştihsg nin de etkisi olmuş olabilir mi ?
doktorum hsg çekinirsen kolay hamile kalırsın demişti
Olabilir kesinlikle babada 3 ay içinde hamile kalabilirdin demişti
Soğan kürü kist olanlara genelde öneriyorlar,sizde sorun neydi? Akıl vermek gibi olmasın hem sağlıkcıyım hemde 2 senedir baya araştırıyorum yabancı makale okuyorum o derece yani :)ben soğan suyu içtim
o da temizliyor diye düşünüyorum ama bilemiyorum tabi
Canm nasilsn nasıl gdyo gebelik herşey yolunda mıAnnem balcıdan almış
Sağol cnm beta baktırdım cuma günü yükselmiş allaha şükür.Dr araştırıyorum ultrasonda göreyim rahat edeceğim.Hiçbir belirti yokBi
Canm nasilsn nasıl gdyo gebelik herşey yolunda mı
Ayy ne mutlu sana canm bende bali aradtryrm Erzurum yaylarnda bi tanıdık balclk yapiyo varsa ordan temin edecm insallh inslalh sennde herşey yolnda gder bize çok dua etSağol cnm beta baktırdım cuma günü yükselmiş allaha şükür.Dr araştırıyorum ultrasonda göreyim rahat edeceğim.Hiçbir belirti yok
Sana her namazda ediyorum Rabbim kabulnetsin inş mucizeni göndersinAyy ne mutlu sana canm bende bali aradtryrm Erzurum yaylarnda bi tanıdık balclk yapiyo varsa ordan temin edecm insallh inslalh sennde herşey yolnda gder bize çok dua et
Tanıdık olmasında fayda varAyy ne mutlu sana canm bende bali aradtryrm Erzurum yaylarnda bi tanıdık balclk yapiyo varsa ordan temin edecm insallh inslalh sennde herşey yolnda gder bize çok dua et
Cnm ben de ovulasyon testi ile öğrendim hamile oldugumu. İki çizgi de kopkoyu çıkmıştı. İnş sen de hamilesindir ( teste göre hamilesin )Adete 2-3 gün var ovulasyon testi yaptım.normalde ben bu koyuluğu yumurtlamadan bir önceki gün yakalıyorum.adete bu kadar yakın bu koyulukta çıkması gebelik olabilr mi
Eki Görüntüle 1896596
Teste göre hamile miyim.seninki de mi böylediCnm ben de ovulasyon testi ile öğrendim hamile oldugumu. İki çizgi de kopkoyu çıkmıştı. İnş sen de hamilesindir ( teste göre hamilesin )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?