- 25 Ağustos 2014
- 15
- 2
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısıyla inş olur canım benimde sat 29 temmuz beklemedeyim 20 ve 21. gün koyu çizgiyi yakaladım değerlendirdim dur bakalım inş güzel haberlerimizi veririzSlm arkadaşlar yazışarınızı hep takip ediyordum yeni aranıza katıldım bende anne olmak çok istiyorum ltfn bana yardımcı olurmusunuz ben 27 tem adet oldum ovulasyon test kullanıorum 16 17 ağst çift çizgi kopkoyu çıktı ve ben o günleri ii değerlendirdim sizce sonuç ne olur
İnş cnm ya deneyenlerden bişiler duymak daha ii oluyo rabbim sesimizi duyar inşHayırlısıyla inş olur canım benimde sat 29 temmuz beklemedeyim 20 ve 21. gün koyu çizgiyi yakaladım değerlendirdim dur bakalım inş güzel haberlerimizi veririz
Canım naptın senin bugün günün sanırımİnş cnm ya deneyenlerden bişiler duymak daha ii oluyo rabbim sesimizi duyar inş
bnm günüm bugün ama genellikle benim 1 hft gecikio sanırım yine öle oldu adet göremedim birazdan test yapıcam cvbı atarım dua et bnm içinCanım naptın senin bugün günün sanırım
cnö biraz önce test yaptım dikkatli bakarsan çooookk silik çıktı ikinci çizgi acaba hamilemiyimCnm
bnm günüm bugün ama genellikle benim 1 hft gecikio sanırım yine öle oldu adet göremedim birazdan test yapıcam cvbı atarım dua et bnm için
Eki Görüntüle 1229093 cnö biraz önce test yaptım dikkatli bakarsan çooookk silik çıktı ikinci çizgi acaba hamilemiyim
Hamileyim çooookkkk mutluyum kan testi yaptırdım 3. Haftadayım ben çok istedim rabbim nasip etti inşallah isteyen herkese nasip edergebelik testi ise hamile gibi görünüyo..
ama oluvasyon testi ise çok koyu olması gerekir..hamile değilsin sanki..
Canm cizgi var gibi ins dogrudur kan testi yaptirsana kesin cikar benimde bugun gunum ovulasyon testi yaptim cizgi cikti ama c cizgisi kadar koyu degil beklemedeyim ins ikimizinde vardir ya[/QUOTE]QUOTE="umutluyum45, post: 36674115, member: 620904"]Eki Görüntüle 1229093 cnö biraz önce test yaptım dikkatli bakarsan çooookk silik çıktı ikinci çizgi acaba hamilemiyim
allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin banada dua et ..Hamileyim çooookkkk mutluyum kan testi yaptırdım 3. Haftadayım ben çok istedim rabbim nasip etti inşallah isteyen herkese nasip eder
Aminnnn canım inşallah tabbim sizlerede nasip eder dualarım isteyen herkeseallah sağlıkla kucağına almak nasip etsin banada dua et ..
. Canım tebrik ederim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.senin bu en son yüklediğin resim bhcg mi lh mi?yani gebelik testi mi silik çıkan?Aminnnn canım inşallah tabbim sizlerede nasip eder dualarım isteyen herkese
Cnm çok saol o silik çıkan gebelik testi aynı anda ovulasyon testide yaptım onun 2 çiGiside kalın ve koyuydu .ksra bkma giremedim msjına yeni cvp verdim inş sende en kısa zmnda bu duyguyu yaşarsınCab
. Canım tebrik ederim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.senin bu en son yüklediğin resim bhcg mi lh mi?yani gebelik testi mi silik çıkan?