- 20 Şubat 2016
- 188
- 82
- 13
- 31
İnş canım bnm inş ikimizde güzel haberi paylaşırızTamam canim haber ver mutlaka sonucu ögrenince.bende yarin ovu testi yapcam resim atarim insaallah olumlu olur hepimiz icin.
Anladim canim meyse yarin kanda ögrenirsin ins güzel haberi
En sonunda atabildim bekleyince böyle oldu
Canım çok sağol. İnşallah olmuştur. İki yıldır bekliyorumCanim cok güzel görünüyor hamile olabilirsinde ama bundan sonraki günlerde yap bakalim ayni koyulukta olcakmi.ins olurda güzel haberler veririsin
İnşallah beklentilerimiz olumlu sonuçlanırCanim ya bende çok merak ediyorum benim de bugun 21.gunum aynı böyle renk artıyor giderek gebelik olmasa neden bu şekilde çıksın ama
Ben testi 4-5 gibi yapıyorum. Sıvı tüketimine pek dikkat edemiyorumArkadaşlar ovuluasyon testi ni nezaman yapıyorsun uz bide sıvı tüketimi ne dikkat ediyomu sunuz hamileligi anlamakta. .
Merhaba arkadaşlar bı kac aydır adetlerım duzensız ama norma perıyoduma gore adetım gectıgımız pazar gunuydu.gecen ay 9 gun gecıkmiştim onyuzden bu ay ne zaman adet olucam hıc bılmıyorum gebelık testı de yapmaya korktugum ıcın elımdekı ovu testını yaptım boyle cıktı. Sizce umut var mı ?
Arkadaşlar öncelikle herkes e merhabalar yeni üye oldum sayenizde okadar çok şey öğrendim ki çok sagol un ben pazar günü şu karbonat yaptım bira gibi köpür dü ovuluasyon testi mde koyuçıKıyör bu sabah miratech erken gebelik testi yaptığım da negatif çıktı napsamki bilemedim
16 nisan cnmMerhaba canim.eger tahminine göre adetin gectiyse ki gecen pazar diyosun ozaman bu ikinci cizgi cok acik ilk cizgiye göre.buna yakladik bir koyulukta olmasi gerek diye biliyorum.inanki bende ugrasiyorum cocuk icin yani bende takip ettigim kadariyla biliyorum.öyle yorum yapiyorum bence bi gebelik testi al canim cikar kesin korkma vardir herseyde bir hayir
Canim senin bat nezaman?
Merhaba canim.eger tahminine göre adetin gectiyse ki gecen pazar diyosun ozaman bu ikinci cizgi cok acik ilk cizgiye göre.buna yakladik bir koyulukta olmasi gerek diye biliyorum.inanki bende ugrasiyorum cocuk icin yani bende takip ettigim kadariyla biliyorum.öyle yorum yapiyorum bence bi gebelik testi al canim cikar kesin korkma vardir herseyde bir hayir
Yani 3 günlük gecikme var eger pazar adet gunumse ama emin diilimki bi onceki ay 9 gün ondan onceki ay 2 gun gecikmeyle adet omuştum. Normalde hep duzenlıdır ama artık ıyce şaştı adet gunlerım o yuzden bilemiyorum bı hafta gecmesını beklıycem artık. Elimde baya bi ovu testi var her gun yaparım koyulasma olucak mı merak edıyorum. Aynen her ıste bı hayır var zaten bu ay uzerınde durmadım cunku ekım ayında tup bebek yapmaya karar vermıstık ama kendiliğinden olursa tadından yenmez
Balprensesi noldu arkadaşım hamilemisin
Balprensesi noldu arkadaşım hamilemisin
16 nisan cnm
Yok canım ya nerdee bende o şanşyumurtlama testı yaptım ıkıncı cızgı belırgın cıktı sadece ben de acaba varmıdır dıye sevınıyom ama benimki fukara avuntusu sadece
Ayy 16 Mayıs yazı çaktı. :)Balprensesi noldu arkadaşım hamilemisin
Anladim canim daha var günün hergün yap bakalim nasil ilerleyecek.burayada at fotoyu bizde görelim canim
Insaallah vardir canim gebelik testi yap yarin bence haber et bizede
Canim baya belirgin senin çizgiler giderek artmış bence hamis olma ihtimali yüksek artık idrarda çıkabilir ne zaman bat tarihi :)Kızlar sizce ümitlenmeliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?