- 20 Şubat 2016
- 188
- 82
- 13
- 31
İnş canım yaa hiç bi belirti yok ama sadece sol kasığım ağrır inş bebişden dirGebelik varsa sanırım yarın idrarda çıkar guzel haberler alırız ınsalah
Valla ilk ovü testimde anladım ben.Eminde olamadım.Çünkü inanmadım, bat gecikmesi bizim kaçınılmazımız biliyorsun :) Bende hiç kanama yada akıntı olmadı.Hayırlısı olsun canım.Sağol, inşallah sağlıkla gelir bebeğim.Allah sanada nasip etsin tez zamanda :)
Canim ya bende çok merak ediyorum benim de bugun 21.gunum aynı böyle renk artıyor giderek gebelik olmasa neden bu şekilde çıksın amaKızlar nedir sizce durum. Regl yaklaştıkça çizgide bir artış var. Regle en az iki gün var. Sizce bir anlam taşıyor mu
Aynen benimde kasiklarda ağrı var birde midem yaniyor şu iki gündür bilemiyorum herseyi gebeliğe bağlar oldumİnş canım yaa hiç bi belirti yok ama sadece sol kasığım ağrır inş bebişden dir
Aynen canım inş vardır bebişAynen benimde kasiklarda ağrı var birde midem yaniyor şu iki gündür bilemiyorum herseyi gebeliğe bağlar oldum
Kç günün var canım bat aSizce umut var mı
Kızlar nedir sizce durum. Regl yaklaştıkça çizgide bir artış var. Regle en az iki gün var. Sizce bir anlam taşıyor mu
Sizce umut var mı
iki gün varKç günün var canım bat a
Yok canım yapamadım ağrılar arttı kırmızılar gelecek gibiS sevgiiii333 ne yaptin??gebelik testi yaptinmi?mutlaka haber et canim
Yok canım yapamadım ağrılar arttı kırmızılar gelecek gibi
iki gün var
canım biraz bekleyince daha da koyulaştıCanim tabiiki net bisey söylenemez ama bence hamilelik yok gibi tabii iki gündede ovu testi yap belki koyulasir cünkü ikinci cizgininde koyu olmasi gerekiyor insaallah su son iki günde koyulasir canim
canım biraz bekleyince daha da koyulaştı
Ovu testim bitti canım nasip artık kırmızılar gelmese memlekete gidecem yrın orda kan testi yaptırım hayırlısı artıkAh canim benim agrilar 1 haftadir var hemde cok fenaa gece bile uyandiriyor ben hic böyle kasik agrisi yasamamistim.benimde bu agrilar yüzünden umutlarim gidiyorgibi.sen bence bugün bi ovu testi yap buraya at bi bakalim.koyuysa kesin hamilesindir yani insaaallahh canim
Gebelik testi yaptım oda negatif çizgiler dağıldı test bozuktu herhaldeAh canim benim agrilar 1 haftadir var hemde cok fenaa gece bile uyandiriyor ben hic böyle kasik agrisi yasamamistim.benimde bu agrilar yüzünden umutlarim gidiyorgibi.sen bence bugün bi ovu testi yap buraya at bi bakalim.koyuysa kesin hamilesindir yani insaaallahh canim
Ovu testim bitti canım nasip artık kırmızılar gelmese memlekete gidecem yrın orda kan testi yaptırım hayırlısı artık
Gebelik testi yaptım oda negatif çizgiler dağıldı test bozuktu herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?