9veya10 mayıs 11de olabilir cnm
Adete 7 gün var acaba idrar çıkar mı yaa valla çok merak ediyorum kan vermek istemiyorum sonu husran olur diye test yapsam onada erken off valla çatlicam
Canim yumurtlamadan sonra 16.gün yaptım silik bile cikmamisti. . az evvel yine yaptim bugün 21.gün bu şekilde çıktı valla bilemiyorm yaa.sen Hiç yaptın miSeni cok iyi anliyorum benimde 6 günüm var bende düsünüyorum idrar testini ama kesin sonuc vermeyebilir o yüzden biraz daha beklememiz gerekecek maalesef.hic ovu testi yaptinmi canim?
Canim yumurtlamadan sonra 16.gün yaptım silik bile cikmamisti. . az evvel yine yaptim bugün 21.gün bu şekilde çıktı valla bilemiyorm yaa.sen Hiç yaptın mi
Bakalım senin sonuç nasil cikacak inşallah olumlu olurYaptim canim bi önceki sayfada olmasi lazim bugün tekrar yapcam hatta birazdan yapcam ins yine atarim resim
Kızlar ben eczanede calısıyorum ovülasyon testı kullanıyorum yumurtlama zamanımı buldum hatta 2 gun sonra negatıfıde gördüm şimdi adetıme 1 hafta var ve ovülasyon testı pozitif sonuç verıyor acaba hamile miyim dır eczacım ovülasyon testlerının erken gebeliğide gösterdi gını söyledı
MarbLesS işte bunu duymaya çok ihtiyacım vardı. Rabbim bebeğini sağlıkla kucaklamayı nasip etsin.
doktor kontrolüne gittiğinde kanama adet belirtisi gibi bişey var mıydı sende? birde ovulasyon testinin koyuluğu nasıldı? inşallah benimde senin yaşadığın gibi olur diyeceğim ama bugün akıntım artmaya başladıtam 1 haftadır damla damlaydı. Pazartesi tekrar kana baktırıcam. belki çıkar değer düşük de olsa.
Kızlar bnde yeni yaptım yine bu şekilde çıktı Eki Görüntüle 1829262 Eki Görüntüle 1829262
Yarın olmazsam yapacağım canım da çarsamba günü dr yolculuk yapacağım bilmiyorum inş vardır şubatta kimyasal gebelik geçirdim şimdi çok istiyorum inş isteyen herkesin vardırCanim seninki baya koyu gibi görünüyor bence hamilesin.yani insaallah öyledir.gebelik testini ne zaman yapmayi düsünüyosun peki?
Baya koyu canım ya seninde benim de bunun gibi inşallah vardır bebis..Eğer ki gebelik yoksa neden bu kadar kırmızı ki onu da düşünmüyor değilimCanim benimki böyle cikti daha 6 günüm var bakalim hergün yapmaya devam edecegim..sence nasil?umut varmi? Eki Görüntüle 1829251
Canim senin adet ne zaman ne kadar varKızlar bnde yeni yaptım yine bu şekilde çıktı Eki Görüntüle 1829262 Eki Görüntüle 1829262
Yarın olmazsam yapacağım canım da çarsamba günü dr yolculuk yapacağım bilmiyorum inş vardır şubatta kimyasal gebelik geçirdim şimdi çok istiyorum inş isteyen herkesin vardır
Baya koyu canım ya seninde benim de bunun gibi inşallah vardır bebis..Eğer ki gebelik yoksa neden bu kadar kırmızı ki onu da düşünmüyor değilim
Kızlar sizce var mi bisey ?
Gebelik varsa sanırım yarın idrarda çıkar guzel haberler alırız ınsalahYarın canım adetim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?