- 12 Ağustos 2014
- 265
- 102
- 34
Çok zor bir süreç gerçekten ve bu forumdakilerden başka bizi anlayan yok eşimizde buna dahil
Aynen canım kimseye bişey anlatamıyosun tek başına içine at at ondan sonra niye olmuyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok zor bir süreç gerçekten ve bu forumdakilerden başka bizi anlayan yok eşimizde buna dahil
Gerçekten öyle çokAynen canım kimseye bişey anlatamıyosun tek başına içine at at ondan sonra niye olmuyo
ve sanki etrafındaki herkes çok problemsiz gibi geliyor insanaAynen canım kimseye bişey anlatamıyosun tek başına içine at at ondan sonra niye olmuyo
Ya zaten böyle evleniyolar istedikleri gibi hemen oluyo ya diyorum bende ne sorun var olmuyo üstüne bide doktor hiç problemin yok deyince tam moral gidiyo madem yok o zmn benim niye olmadı diyosun yemin ederim kıskanmak değil zerresi yok ama kendimi sürekli sorguluyorum bu yüzden acaba ne olabilir diyeGerçekten öyle çok
ve sanki etrafındaki herkes çok problemsiz gibi geliyor insana
Ben sana bişey dieyim mi benim ilk çocuğum ilk ayda hamile kaldım yani hiç aramadan beklemen ben de zannediyorum ki ikinci de öyle olacak ama nerde iki sene oldu tık yok şimdi ben nerden bileyim böyle olacağını dimi o yüzden aslında herşey Allah I'n işi gerisi hikâye Rabbimin mucizesiYa zaten böyle evleniyolar istedikleri gibi hemen oluyo ya diyorum bende ne sorun var olmuyo üstüne bide doktor hiç problemin yok deyince tam moral gidiyo madem yok o zmn benim niye olmadı diyosun yemin ederim kıskanmak değil zerresi yok ama kendimi sürekli sorguluyorum bu yüzden acaba ne olabilir diye
O kesin zaten Allah'tan umudumuzu kesmiyoruz hayırlısıyla inş vericek bizede birbirimize dua edelim kimin duasının kabul olacağı bilinmezBen sana bişey dieyim mi benim ilk çocuğum ilk ayda hamile kaldım yani hiç aramadan beklemen ben de zannediyorum ki ikinci de öyle olacak ama nerde iki sene oldu tık yok şimdi ben nerden bileyim böyle olacağını dimi o yüzden aslında herşey Allah I'n işi gerisi hikâye Rabbimin mucizesi
Evet çokça dua Rabbim tüm bekleyişlerimizi hayırla sonlandırsın amiiiin...O kesin zaten Allah'tan umudumuzu kesmiyoruz hayırlısıyla inş vericek bizede birbirimize dua edelim kimin duasının kabul olacağı bilinmez
Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün sağlıkla kucağına alırsın inş. :)kızlar galiba hamileyim ben ya bugun adet günüm ve olmadı ovülasyon testi yaptım çift çizgi aynı koyulukta sonra gebelik testi yaptım ve ikinci çizgi silik..
tesekkur ederim canim benim bugun kan tahlili vercem bakalim insallah testler yaniltmaz beniHayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün sağlıkla kucağına alırsın inş. :)
İyi düşün iyi olsun canım hayırlı haberlerini bekliyoruz:)tesekkur ederim canim benim bugun kan tahlili vercem bakalim insallah testler yaniltmaz beni
ultrasona girdim rahim duvari kalinlasmis guzel dedi kan sonuclari ogle sonu alicam henuz kese yok tabiki sanirim cok minik:)İyi düşün iyi olsun canım hayırlı haberlerini bekliyoruz:)
Hadi hayırlısı inş canım sonucunu bekliyoruzkan sonucumu aldim 17.6 cok dusuk iki gun sonra tekrarlayalim dedi bu ay gec yumurtlamistim gec dollenme olmus olabilir dedi..
Amin amin insallah kardesimm. Allahim.en kısa sürede nasip.etsin. yavrularınıza kavusun ins. Ben geçen ay cok kasık ağrısı yaşadım adete yakın.tamam dedim bu ay oldu. Ama olmadı adetim bile az geldi. Meğer rahim kendini hazırlamış. Cok geçmeden bu ay tek belirti su gibi akinti ile anladım gebe olduğumu.Hayırlı olsun canım Allah isteyen herkese nasip etsin benimde dün kasıklarımda çok fazla ağrı ve batma vardı şuan ağrım daha az ama testim hala koyu bu günleri değerlendiricem hayırlısı artık ne diyelim.Ama sabaha kadar yatma kısmı doğru annemler hep kuru kalkarsan hamile kalırsın derler onun içinde baya sırtüstü uzanmak lazım sen uyuyunca düşünmediğin için vücudun normal görevini yapabilmiş darısı bize inş.
Benim bugün çizgi yok denecek kadar az oldu yumurtlama sürem doldu ama bi kaç gün daha dikkat edicem artık gerisi kısmet bekleyelim görelim :)Amin amin insallah kardesimm. Allahim.en kısa sürede nasip.etsin. yavrularınıza kavusun ins. Ben geçen ay cok kasık ağrısı yaşadım adete yakın.tamam dedim bu ay oldu. Ama olmadı adetim bile az geldi. Meğer rahim kendini hazırlamış. Cok geçmeden bu ay tek belirti su gibi akinti ile anladım gebe olduğumu.
Çalışmalara ara verme derim ama şöyle birşey de var istedigin zman olsun sırf bebek.icin olmasın cnm:)Benim bugün çizgi yok denecek kadar az oldu yumurtlama sürem doldu ama bi kaç gün daha dikkat edicem artık gerisi kısmet bekleyelim görelim :)
Valla canım bu ay hiç takmadım kafama Allahtan sanki unutuyorum uyku basıyo sürekli beni bu aralar inş olur son 10 günÇalışmalara ara verme derim ama şöyle birşey de var istedigin zman olsun sırf bebek.icin olmasın cnm:)
Ayy hadi insallah. Hakkında hayırlısı. Biraz daha geçsin ovu.testi yap.koyu ise insallah umit vardirValla canım bu ay hiç takmadım kafama Allahtan sanki unutuyorum uyku basıyo sürekli beni bu aralar inş olur son 10 gün
İnş canım dua et benim için nolur hayırlısıyla artık kavuşayım bebeğime tabi benim gibi isteyen herkes inş.Ayy hadi insallah. Hakkında hayırlısı. Biraz daha geçsin ovu.testi yap.koyu ise insallah umit vardir