- 1 Aralık 2014
- 849
- 176
- 53
- 35
Bende tup bebeğe basliyrm canm nasipse rabbm hakkmzda hayirlisini versn[/QUOTE][QUOTEtüp bebeğeba razy housewife, post: 45757971, member: 743671"]İnşallah sen nasılsın gelişmeler varmı
Amin canım İNŞALLAH EN KİSA ZAMANDA SAĞLIKLI VE HAYIRLI BİR ŞEKİLDE ÇOCUĞUNU KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN[/QUOTE]crazy housewifemübarek ge 45760687 .!.:Bende tup bebeğe basliyrm canm nasipse rabbm hakkmzda hayirlisini versn
bende seni özledim canım:) sizlerle konuşmak dertleşmek çok güzel:) doktorluk bişeyim kalmadı şükür, giden koptu gitti zaten tutunamadı. kısmet değilmiş hayırlısı böyleymiş deyip unutmaya çalışıyoruz. ben nerden bilebilirdim bu işlerin böyle zor oldğunu, hemen ilk aylarda olur diye bilyodum. birbuçuk yıl bekle ilk gözağrını ve kayup gitsinCanım inşallah seni özlemişim nasılsın canım iyimisin doktora gözüktünmü AYRICA STRES YOK UNUTMA:)
Amin canım İNŞALLAH EN KİSA ZAMANDA SAĞLIKLI VE HAYIRLI BİR ŞEKİLDE ÇOCUĞUNU KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN[/QUOTE]Sen n kaç QUOTE="crazy housewife, post: 45760687, member: 743671"]Bende tup bebeğe basliyrm canm nasipse rabbm hakkmzda hayirlisini versn
Evet canım en iyisini yaparsın ama ovulasyon testleriyle takip et yumurtlama günlerini birleşme olsun elinden geleni yap sonra tevekkül et daha ovulasyon testi yapma yumurtlamdan sonra herşeyi akışına bırak bol bol dua et canım bizde senin yanındayız bol bol dua edicem senin için ismini söylesende öyle dua etsem (rubiye en kısa zamanda bebek nasip et allahım derken bi tuhaf oluyoda:))bende seni özledim canım:) sizlerle konuşmak dertleşmek çok güzel:) doktorluk bişeyim kalmadı şükür, giden koptu gitti zaten tutunamadı. kısmet değilmiş hayırlısı böyleymiş deyip unutmaya çalışıyoruz. ben nerden bilebilirdim bu işlerin böyle zor oldğunu, hemen ilk aylarda olur diye bilyodum. birbuçuk yıl bekle ilk gözağrını ve kayup gitsinbirdaha 2 hafta geçmeden test yapmayacağım, kendi haline bırakmaya çalışacağım bırakabilirsem.
AMİN inşallah Can'ım mesela benim çevremde ailede neredeyse çoğu ilk ay hamile kalmış ve ve bence çokta umursamamışlar yani çocuklarıyla şuan bile ilgili değiller demek ki çokta takmamışlar ama ne Zaman insan hırs yaparsa olsun illa olsun derse üstüne çok düşerse o olmaz hayatta bazı şeylerde de böyle değilmi o yüzden akışına bırakalım düzenli olarak ilişlide bulunalım stresin rahimimizi etkilemesine izin vermeyelim düşünsenizze stresli olduğumuz aylar çoğu Zaman adet gecikmesi yaşıyoruz ne kadar etkiliyo.Allah hayırlısını versin inşallah :) Artık düşünmüyorum ben de olduğu Zaman olsun
Harikasin Tatlım çok güzel pozitif düşünüyorsunuz bizim için yaptığın güzel dilekler için de Allah razı olsun Bugün de Hepimiz birbirimize çok çok dua edelim Unutmayalım ki Allah kabul etmeyeceği duayı yaptırmaz mış[/QUOTE]Harikasından razy housewife, post: 45764493, member: 743671"]UNITMAYIN BİZİM ÇOCUK SAHİBİ OLAN DİĞER KADINLARDAN HİÇBİR EKSİĞİMİZ YOK SADECE BİRAZ FAZLA STRES EDİYORUZ VE NEGATİF ÇİZGİLERİ GÖRÜNCE YIKILIYORUZ VE BÖYLE YAPINCA ZATEN DİĞER AYKİ ÇALIŞMALARA 1-0 YENİK BAŞLIYORUZ O YÜZDEN BÜGÜNDEN İTİBAREN HER HAYAL KIRIKLIKLARIMIZI UNUTUP ŞÖYLE BİR SİRKELENELİM VE Bİ DAHA Kİ AYA STRESSİZ MUTLU BAŞLAYALIM SANKİ YENİ EVLENMİŞ GİBİ İLK DENEMEMİZ GİBİ ARKADAŞLAR
İnşallah canım sen nasılsın bayağı dır görüşemedik ilaç alıyorum demiştin gelen giden varmıHayatımızı çocuğa göre endekslememeliyiz ama olursa Da olmazsa da Allahtan ama hayırlısı biz yine çabalarız istemeye devam ederiz :)
Harikasin Tatlım çok güzel pozitif düşünüyorsunuz bizim için yaptığın güzel dilekler için de Allah razı olsun Bugün de Hepimiz birbirimize çok çok dua edelim Unutmayalım ki Allah kabul etmeyeceği duayı yaptırmaz mış
İlaç bitmedi daha benim 2 gün kaldı bitmesine sonra olurum herhalde stres yaptıkça gecikti valla benimİnşallah canım sen nasılsın bayağı dır görüşemedik ilaç alıyorum demiştin gelen giden varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?