EVET CANIM : )canim sen kasim annelerinde yorum uaptin demi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
EVET CANIM : )canim sen kasim annelerinde yorum uaptin demi
Benimde bu ay hep böyle çıkıyor 40.gün bugün koyu çıkıp silikleşti şimdi hep böyle çıkıyor adet gününe ne kadar var pekiKızlar bakar misiniz 10.günden itibaren test koyu çıkıyor bugün 18.gün hala 2.çizgi belirgin daha önce 14 ten sonra çizgi tamamen kaybolurdu sizce ne yapmak gerekir
Ama daha 18.gün 11 gün var regl tarihine gebelik olabilir mi bende daha yumurtlama devam ediyor mu diye düşündümyarin saglik ocaginda kan baktir betahcg bence hamilesin bende sali gunu ogrendim hadi haber ver bekliyorum
40 .gün derken regl geçti mi sizin sizde gebelik olabilir benim daha 11 gün varEki Görüntüle 1791933
Benimde bu ay hep böyle çıkıyor 40.gün bugün koyu çıkıp silikleşti şimdi hep böyle çıkıyor adet gününe ne kadar var peki
Evet geçti fakat bu ay akıntıya göre 10gün önce yumurtlama oldu koyuydu o Zaman'da şimdide böyle çıktı beklicem bi 2 hafta daha40 .gün derken regl geçti mi sizin sizde gebelik olabilir benim daha 11 gün var
Ama daha 18.gün 11 gün var regl tarihine gebelik olabilir mi bende daha yumurtlama devam ediyor mu diye düşündüm
Benim yumurtlama da oldu 13.gün ama çizgi siliklesmedi hiçBende bunu merak ediyorum benim de bugün 18. Günüm ve testim de aynen böyle gebelik mi yoksa geç mi yumurtladım kafam karıştı
Silikleşmeye başlamış dün koyuydu bugün yumurtlama günün benceBunlarda bugüne sit 19.gün sizce klomen etkisi mi
canım bende bıraz önce yaptım bata 3 gün böyle çıktı sence hamilelik varmı ?kızlar ben 4 haftalık hamileyim ve bugün ovulasyon testi yaptım böyle çıktı Eki Görüntüle 1793092
Evet canim maşallah teste gore hamilesin bir test daha varsa yinele istersencanım bende bıraz önce yaptım bata 3 gün böyle çıktı sence hamilelik varmı ?