Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gebelik testi yapsana..yada kan testi..bence hamilesin..adetlerin kaçgün arayla oluyon..Kızlar ne olur bana bir yardımcı olun bu gün 31. Gün yani adetim geçti birinci test geçen hafta yaptığım ovulasyon testi yani yumurtlama bittiğini söylüyor diğeride dün gece yaptım çift çizgi çıktı
Evet yaptım gebelik testi ama çıkmadım bu gün sabah tekrar yaptım ama bu seferde yan iki çizgi çıktı dağıldı t çizgisi kafam karışık ama idrarda çıkmadan da kanda baktırmaz istemiyorumgebelik testi yapsana..yada kan testi..bence hamilesin..adetlerin kaçgün arayla oluyon..
kız kesin hamilesin...32. günde ne tumurtlaması..zaten çok koyu çıkınca hamile olduğun anlaşılıyor..kızlar ovulasyon testi bu gün de çok koyu çıktı hatta t çizgisi c çizgisinden de koyu çıktı bu gün 32. gün yeni yumurtluyor olmam imkansız sanki ama neden böyle çıkıyor ki..
cnm adet döngün 28 günde oluyosa yum.oluyodur..eğer 32 günde oluyosan 18. günde olursun..benim adet döngüm 32 gün olduğu için ben 18. günden itibaren test yapıyom..kızlarr yardım bugün 16.gün oldu ama hala çizgi tam koyulaşmadı acaba yumurtlama olmicak mı???
Canım benimde 32 günde bir oluyo kasıklarımda dün ağrı başladı belimdede uzanınca falan batma oluyo sanki daha var o zmn günüme 9 aydır tedavi oluyorum bu ay hiç ilaç kullanmadım inş bu şekilde olurcnm adet döngün 28 günde oluyosa yum.oluyodur..eğer 32 günde oluyosan 18. günde olursun..benim adet döngüm 32 gün olduğu için ben 18. günden itibaren test yapıyom..
bide testler marka dan markaya değişir..kimi tam koyu gösterir kimi silik..kendini kontrol et uzayan akıntın varsa kasıklarında yada belinde ağrı batma vs. varsa yumurtluyon demekki.
bende az önce ovu. testi yaptım adet günüm ama ikinci çizgi çıkmadı çok silik ..kızlar ovulasyon testi bu gün de çok koyu çıktı hatta t çizgisi c çizgisinden de koyu çıktı bu gün 32. gün yeni yumurtluyor olmam imkansız sanki ama neden böyle çıkıyor ki..
bende iki gündür yapıyorum ikiside çok koyu çıkıyor ama ne adet olduğum var nede gebe bence buna bağlama hiç belli olmaz ben artık güvenmiyorum ovilasyon testine falanbende az önce ovu. testi yaptım adet günüm ama ikinci çizgi çıkmadı çok silik ..
demekki adet olacam..
bende çok ümitlendim ama gebelik testi negatif bir doktora mı gitsem bilemedim..kız kesin hamilesin...32. günde ne tumurtlaması..zaten çok koyu çıkınca hamile olduğun anlaşılıyor..
Hemen umitsizlenme bence gebelik testini kanda mi yaptin idrar mi cunku idrarda cikmayabilirdebende çok ümitlendim ama gebelik testi negatif bir doktora mı gitsem bilemedim..
Israrda yaptım cAnım hatta sabah çok değişik bulanık gibi çıkmıştı dolaba koymuştum şimdi çift çizgi var gibi sankiHemen umitsizlenme bence gebelik testini kanda mi yaptin idrar mi cunku idrarda cikmayabilirde
Benim ablaminda oyle oldu canm hatta 2 gun sonra fark etti ins vardir umitsizlige kapilma adet olmadigin surece umit hep vardirIsrarda yaptım cAnım hatta sabah çok değişik bulanık gibi çıkmıştı dolaba koymuştum şimdi çift çizgi var gibi sanki
inşallah vardır canım şimdiye normalde adetim çoktan bitmiş olacakti eğer vaktinde gelseydi idrarda çıkardı aslında ama çıkmadı birtürlü yarın olmazsa doktora gideyim diyorum zaten kesin kan tahlili ister...Be
Benim ablaminda oyle oldu canm hatta 2 gun sonra fark etti ins vardir umitsizlige kapilma adet olmadigin surece umit hep vardir
En iyisi oyle canm guzel haberlerini bekliyorum ins hayirlisiyla hamilesindirinşallah vardır canım şimdiye normalde adetim çoktan bitmiş olacakti eğer vaktinde gelseydi idrarda çıkardı aslında ama çıkmadı birtürlü yarın olmazsa doktora gideyim diyorum zaten kesin kan tahlili ister...
Canım doktordan geldim şimdi endonetrium kalınlaşması var dedi hemen kan ver dedi saat ikide çıkacak sonuç ne olur bana dua edin çok heyecanlıyımEn iyisi oyle canm guzel haberlerini bekliyorum ins hayirlisiyla hamilesindir
Hadi inş canım dua ediyorum senin için olumlu düşün olumlu olsun bebişinin var olduğunu duyalım ki bizede umut olsun :)Canım doktordan geldim şimdi endonetrium kalınlaşması var dedi hemen kan ver dedi saat ikide çıkacak sonuç ne olur bana dua edin çok heyecanlıyım
kür ederim on dakika sonra belli olacakHadi inş canım dua ediyorum senin için olumlu düşün olumlu olsun bebişinin var olduğunu duyalım ki bizede umut olsun
Çıktımı sonuçççTdşek
kür ederim on dakika sonra belli olacak