cnm hamile olup ovu neg çıkanda varFotograf atmaya calistim ama beceremedim
Haklisin canim. Ama insan bir umut bagliyor iste yine de. Belirtim de yok hic ondan belki de. Normalde simdiye coktan goguslerimin hassaslasmasi lazimdicnm hamile olup ovu neg çıkanda var
Evet Cnm okudum onları ama ne biliyim kaç Yıldır uğraşıyoruz eşim tedavi oldu Dr artık normal yolla çocuğun olur Demiş bende gitmiştim Dr a 5 ay fln oldu ama ne biliyim hep pozitifi yakalıyorum ama sonuç hüsran yani merak ettim pozi Çıkıpta yum çatlamıyor olabilir mi diye olmazsa birdahaki ay yum takibi yaptırırım belki yeterince gelişmiyodur ne biliyim yaaaa offf(uzun oldu bayaaaa)poz olduktan sonra silikleşmesine takip edeceksin silikleştiğ an çatlamış demektir,sonrasında da 6-24 saat yaşıyor yumurta
Canim catlamiyor olabilir tabi kii. Yumurta buyuyup kalabiliyor oylece. Takip yaptirirsan iyi yaparsinEvet Cnm okudum onları ama ne biliyim kaç Yıldır uğraşıyoruz eşim tedavi oldu Dr artık normal yolla çocuğun olur Demiş bende gitmiştim Dr a 5 ay fln oldu ama ne biliyim hep pozitifi yakalıyorum ama sonuç hüsran yani merak ettim pozi Çıkıpta yum çatlamıyor olabilir mi diye olmazsa birdahaki ay yum takibi yaptırırım belki yeterince gelişmiyodur ne biliyim yaaaa offf(uzun oldu bayaaaa)
cnm öyle birşey olmaz poz yakalıyorsan (iki çizgi aynı koyulukta olacak) sıkıntı yoktur yumurtlamada ama tüplerde veya rahimde olabilir düşük bir ihtima eşin ölçüm yaptırsın güvenilir bir yereEvet Cnm okudum onları ama ne biliyim kaç Yıldır uğraşıyoruz eşim tedavi oldu Dr artık normal yolla çocuğun olur Demiş bende gitmiştim Dr a 5 ay fln oldu ama ne biliyim hep pozitifi yakalıyorum ama sonuç hüsran yani merak ettim pozi Çıkıpta yum çatlamıyor olabilir mi diye olmazsa birdahaki ay yum takibi yaptırırım belki yeterince gelişmiyodur ne biliyim yaaaa offf(uzun oldu bayaaaa)
çatlamada sıkıntı olanlarda adet düzensizliği olur eğer yumurta çatlamazsa kiste dönüşür,lh ın pik yapması yumurtanın çatlıcağı anlamına gelir..Evet Cnm okudum onları ama ne biliyim kaç Yıldır uğraşıyoruz eşim tedavi oldu Dr artık normal yolla çocuğun olur Demiş bende gitmiştim Dr a 5 ay fln oldu ama ne biliyim hep pozitifi yakalıyorum ama sonuç hüsran yani merak ettim pozi Çıkıpta yum çatlamıyor olabilir mi diye olmazsa birdahaki ay yum takibi yaptırırım belki yeterince gelişmiyodur ne biliyim yaaaa offf(uzun oldu bayaaaa)
Bende de bu ay öyle oldu Can'ım gecen ay16 bu ay 13.gördümBirşey daha sorucam hanımlar bundan 4 ay öncesi fln yaptıgım ovu testleri adetin 15-16. Günü pozi çıkıyordu gecen ay 14. Gün bu ay 12. Gün pozi çıktı adetim 29-31 gün arası falan böyle değişen var mı acaba her ay aynı olmak zorun da mı
Canim tabi ki farkli olabilir. Ben normalde cok cok gec yumurtlarim ilaclarla bile. Ama gecen yil bir hamilelik yasadim ve 10. Gun falan yumurtlamisim yumurtam catlamis ve dollenme olmustu. Her ay degisebilir donguBirşey daha sorucam hanımlar bundan 4 ay öncesi fln yaptıgım ovu testleri adetin 15-16. Günü pozi çıkıyordu gecen ay 14. Gün bu ay 12. Gün pozi çıktı adetim 29-31 gün arası falan böyle değişen var mı acaba her ay aynı olmak zorun da mı
cnm ne yaptın sen sesin çıkmadıCanım aslında ben de hiç hamilelik belirtisi yok buralara bakıyorum hep belirtiler hamile olanlarda ama bende hiç belirtide yok o yüzden heveslenemiyorum
Sarili olan dun aksam ki digeri bugun oglen.. Oglenkini idrar tutmadan yaptim..2016 ugurlu bebisli gelsin ins..
cnm ovu testi için birşey söylemek zor hayırlısı olsunDaha onceki ovulasyon testlerimden alinti yaptim..bugun bat ama agri var kendi yok.. Gebelik negatif.. Voulasyon da son ekledigim.. Cok umutsuzum artik bu ay son bir daha ugrasmayacagim sanirim cocuk icin..
cnm ovu testi için birşey söylemek zor hayırlısı olsun
Can'ım öyle deme Allah'ın gücüne gider hepimiz aynıyız ınan regli olduğum Zaman'lar kapanıyorum eve usandım dıyorum bız de insaallah güleceğiz az sabırDaha onceki ovulasyon testlerimden alinti yaptim..bugun bat ama agri var kendi yok.. Gebelik negatif.. Voulasyon da son ekledigim.. Cok umutsuzum artik bu ay son bir daha ugrasmayacagim sanirim cocuk icin..
Canim senin bayagi koyu cikmis. Bugun yapmadin mi? Benim de catlatma ignesinin 13. Gunu. O kadar silik ki cizgi. Hic umudum yokDaha onceki ovulasyon testlerimden alinti yaptim..bugun bat ama agri var kendi yok.. Gebelik negatif.. Voulasyon da son ekledigim.. Cok umutsuzum artik bu ay son bir daha ugrasmayacagim sanirim cocuk icin..
Can'ım öyle deme Allah'ın gücüne gider hepimiz aynıyız ınan regli olduğum Zaman'lar kapanıyorum eve usandım dıyorum bız de insaallah güleceğiz az sabır
Canim senin bayagi koyu cikmis. Bugun yapmadin mi? Benim de catlatma ignesinin 13. Gunu. O kadar silik ki cizgi. Hic umudum yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?