SİGARA İÇMİYOR ÇOKDA İŞTAHLI YİYOR HERŞEYİ AMA, BİLEMİYORUM YA BENDEMİ BİRŞEY VAR ACABA AMA HORMON TESTLERİDE ULTRASONDA DA YUMURTALIKLARIN ÇOK İYİ DURUMDA DEDİCanim degerler kotu deil esin sigara icuyosa biraksin sicak dus almasin sagliksi beslensin bol bol findik ceviz ve tabiki kür bunlari dene 3 ay sonra tekrar yaptir bu degerler duzelir bence...
MEDİCANA TÜP BEBEK MERKEZİHangi hastane canım bu?
Sayı çok çok güzel.
Hareket te gebeliğe engel değil istenilen değerin üzerinde.
Morfoloji düşük ama morfoloji tespiti sadece laborantın gözlerine kalmış çok ta subjektif olmayan bir değerlendirme.100 sperm gozleniyor diyeyim.toplam sayi o kadar iyi ki telafi eder bu yuzde ikiyi.
Ama morfoloji krugere gore yapilmamis.
Morfolojoyi cogu dr.önemsemez bile
Evet ileri hizli dusuk ama yavas hareketlilerle toplamda iyi.süreyi uzatıyor bu da zannımca ama yavaş olanlar da ulaşabilir yumurtaya:)İLERİ HIZ % 4 YA BUNA ÇOK AZ DEDİ DR
Biz de beylikdüzü medicanaya gittik.prof.tahir karadeniz baktı sonuçlara.bizim de ileri hizlimiz yuzde 7 morfoloji yuzde 3 ama cok iyi dedi.MEDİCANA TÜP BEBEK MERKEZİ
Amiinnnnbinlerce defa şükürler olsun,allahım sizede tatdırsın hep dualarımdasınız ilk önce size sonra bana evlat sevgisinden mahrum bırakmasın rabbim
birde şöyle birşey takılıyor kafama hsg çekilmedim ya acaba tüp lerde sıkıntımı var ki kafam allak bullak olduEvet ileri hizli dusuk ama yavas hareketlilerle toplamda iyi.süreyi uzatıyor bu da zannımca ama yavaş olanlar da ulaşabilir yumurtaya:)
Yok canım 7 aydır deniyoruz.yedinci ay da olmadı.dr.stres yapmayın olur demiş eşime ama korkuyorum işte.tüplerde sanmıyorum sorun olsun ya.birde şöyle birşey takılıyor kafama hsg çekilmedim ya acaba tüp lerde sıkıntımı var ki kafam allak bullak oldusizin varmı çocuk ilk mi
1,5 yl oldu düşükden sonra ovulasyon testide stres yaptı bende hiçbirşeyi takip etmiyorum..napcaz bilmem beklesekmi yoksa tüp bebeğemi gitsek bilemedim. keçiboynuzu özü ve hurma pekmezi aldım bugüm bakalımYok canım 7 aydır deniyoruz.yedinci ay da olmadı.dr.stres yapmayın olur demiş eşime ama korkuyorum işte.tüplerde sanmıyorum sorun olsun ya.
Esimin arkadasi da bir yil ugrasti ikinci cocuk icin 12.ay da tam da dr.a gidecekken oldu.
7 ay erken ama anım 1 yıl bekleyin diyorlar ya1,5 yl oldu düşükden sonra ovulasyon testide stres yaptı bende hiçbirşeyi takip etmiyorum..napcaz bilmem beklesekmi yoksa tüp bebeğemi gitsek bilemedim. keçiboynuzu özü ve hurma pekmezi aldım bugüm bakalım
sizde göründünüz dimi sıkıntı yok?Yok canım 7 aydır deniyoruz.yedinci ay da olmadı.dr.stres yapmayın olur demiş eşime ama korkuyorum işte.tüplerde sanmıyorum sorun olsun ya.
Esimin arkadasi da bir yil ugrasti ikinci cocuk icin 12.ay da tam da dr.a gidecekken oldu.
Iki arkadaşım da ikinci dogumunu yapti ikisi de 42 yasinda7 ay erken ama anım 1 yıl bekleyin diyorlar ya
canım ben sağlıkcıyım malesef kendi söküğümü dikemiyorum, size tavsiyem 2-3 ay daha bekleyip tüp bebeğe gitmeniz..inş kendiliğinden olur..Ben 39 eşim 41 yaşında
Canım benim ikinci evliligim bu.ilk evliligimde kürtajım var cabuk hamile kalırım normalde.dr.um da aynı dr.icimiz rahat etsin diye tekrar bakti hormonlara maşallah iyi.çıtı pıtıyım yaşım hiç belli değil.50 kiloyum:)sizde göründünüz dimi sıkıntı yok?
Inşallah rabbim tüp bebeğe kalmadan verir.canım ben sağlıkcıyım malesef kendi söküğümü dikemiyorum, size tavsiyem 2-3 ay daha bekleyip tüp bebeğe gitmeniz..inş kendiliğinden olur..
canım benim inş normal yollarla hemen kalırsın malesef hava kirliliği,besinler keza..bu hale geldik..hakkımızda hayırlısı olsun..Canım benim ikinci evliligim bu.ilk evliligimde kürtajım var cabuk hamile kalırım normalde.dr.um da aynı dr.icimiz rahat etsin diye tekrar bakti hormonlara maşallah iyi.çıtı pıtıyım yaşım hiç belli değil.50 kiloyum:)
inş amin tüp bebk fikride hoş geliyor bana ikiz olma şansı cezbediyor :) ama tabi tedavi süreci sıkıntıInşallah rabbim tüp bebeğe kalmadan verir.
Amin canım Allah güldürsün inşallah yüzümüzücanım benim inş normal yollarla hemen kalırsın malesef hava kirliliği,besinler keza..bu hale geldik..hakkımızda hayırlısı olsun..
Tutmama ihtimali de yuksekinş amin tüp bebk fikride hoş geliyor bana ikiz olma şansı cezbediyor :) ama tabi tedavi süreci sıkıntı
sıkıntı olmadığı için tutma ihtimali daha yüksek..kafam karışık dediğim gibi ya hiç uğraşmıcam birdahaki ay gitcem yada bir kaç ay bekleyeceğim..tabi ol derse olacak, ne yapsak boş allah yardımcımız olsun..Tutmama ihtimali de yuksek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?