Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnsallh canm adete kaç gün vardün ve bugunum ovu testleri ins vardır bebişim:)
dün ve bugunum ovu testleri ins vardır bebişim:)
8 günüm var ins olur bu ay ovu testiyle yakaladım yumurtlamayı bakalımİnsallh canm adete kaç gün var
laboquick kullaniyorum canımhangi marka kullanıyorsun arkadaşım sanki senin test daha kaliteli gibi
AA 5 aralıkmu adet ?laboquick kullaniyorum canım
amin canım dualarda unutmayalım birbirimiziKızlar cumamiz mübarek olsun rabbim bizlere hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin
evet insallah beklemek cok zor degilmi ya :OAA 5 aralıkmu adet ?
benimde 5
tutmuşşa ağustos anneleri grubunda olacaksın sendee
Malesef negativ cikti bugün kasiklarim ağrıyor acaba usuttumu bilmiyorum ki doktorumu arayıp pazartesiye randevu alırım hafta sonu da gelmesseOvu test benimkiler yunurtlama zamanı 2 çizgi hafifdi şimdide aynı ama gebelik testi negatif çıkmıştı ama o teste güvenemedim bugün bitane daha aldım yarın adetim gelmesse yapicam ama şuan ağrılarım artti sanki adetim gelicek gibi gelirsede uzulmicem ama inşallah allahım doğru vakti bilir ve verir inşallah o ol derse olur üzülüp canımızı sikmalayalim inşallah
Canim ne yaptın varmı bi gelisme[/QUOTE]Canım E="yazyagmuru888, post: 43773338, member: 697549"]Ovu test benimkiler yunurtlama zamanı 2 çizgi hafifdi şimdide aynı ama gebelik testi negatif çıkmıştı ama o teste güvenemedim bugün bitane daha aldım yarın adetim gelmesse yapicam ama şuan ağrılarım artti sanki adetim gelicek gibi gelirsede uzulmicem ama inşallah allahım doğru vakti bilir ve verir inşallah o ol derse olur üzülüp canımızı sikmalayalim inşallah
evet insallah beklemek cok zor degilmi ya :O
bizde üc bucuk oldu bizimde ilk sayilir insallah vardir burdan haberleselim merk ederm:)EVET ÇOK ZOR AMA SABIR LA BEKLYORUZ BELKİ OLMADI AMA YA OLDUYSA DÜŞÜNCESİ İNSANI HEYECANLANDIRIYOR
BİZİM İLK DENEMEMİZ 2,5 YILDIR EVLİYİZ
bizde üc bucuk oldu bizimde ilk sayilir insallah vardir burdan haberleselim merk ederm:)
evet canm ben burdan bir kaç arkdasla baya baya arkdas oldum watsap grubumuz da var beraber hamile kalip bulusmayı bile plandık :)TABİKİ CANIM özel mesaj da atabilirsin .. memnun olurum ..
eğer ikimizde yada bir kaç kişi ile aynı dönemde hamile kalırsak paylaşımlar çok güzel olur
BEN İSTANBULDAYIM SEN?evet canm ben burdan bir kaç arkdasla baya baya arkdas oldum watsap grubumuz da var beraber hamile kalip bulusmayı bile plandık :)
sen nerdensin?
bnde neresiBEN İSTANBULDAYIM SEN?
bnde neresi
canım baya yakınmısız bende bahcelievler:)Zeytinburnu canım sen