- 27 Nisan 2015
- 439
- 139
- 103
- 33
atsam yorumlarmısın grebılırmısın acabaAtsanA bakslım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
atsam yorumlarmısın grebılırmısın acabaAtsanA bakslım
canım ınsallah gorebılırsın ztn sılık bı cızgı var demıstım sana kuruyunca böylr olduİnşallah vardır zaten ilk idrarla daha koyu çıkar kalbini ferah tut strese girme
canım bakarmısın gebelık testı yaptım bellı belırsız cızgı vardı solemıstım ztn 1 2 saat snra dahada bellı oldu grebılcenmı varmıdırki?Ay içerisinde ovulasyon testi yapıp pozitifi görmüşmüydün? Yumurtlama olmadığına eminsen hamilesindir canım. Ben gebelik testini yapıp hemen arkasından ovulasyon yağtığımda aynen seninkiler gibi koyu çıkmıştı çizgiler. İnş hayırlısıyla hamilesindir :)
çok belli olmuyor ama sanki silik bi çizgi var gibi :) daha adetine de baya var hormon yeterli düzeye gelmediğinden idrara çok geçmemiş olabilir. kan testi yaptırsan net cevap alırsın aslında ama bi kaç güne idrar testinde koyulaşır gibi geliyo :) hadi inş. :)canım bakarmısın gebelık testı yaptım bellı belırsız cızgı vardı solemıstım ztn 1 2 saat snra dahada bellı oldu grebılcenmı varmıdırki?
ay inş ya valla kafayı yıcem ben ozman bıdahakı testı persembe fln yaparsam kesın sonuc alırım heralde dmı grdun demı vardı?çok belli olmuyor ama sanki silik bi çizgi var gibi :) daha adetine de baya var hormon yeterli düzeye gelmediğinden idrara çok geçmemiş olabilir. kan testi yaptırsan net cevap alırsın aslında ama bi kaç güne idrar testinde koyulaşır gibi geliyo :) hadi inş. :)
Ya canımcım sonra aksi olursa üzülürüm kesin demeyelim testlerinde yanılma payı var. Gel biz perşembeye kadar sabredelim Allah inş çok belirgin bi şekilde göstersin o iki kırmızı çizgiyi :)ay inş ya valla kafayı yıcem ben ozman bıdahakı testı persembe fln yaparsam kesın sonuc alırım heralde dmı grdun demı vardı?
Ben gördüm çizgiyi sabah ilk idrar olmadığından böyle çıkmış olabilir ilk idrarla yapsana bi keredecanım ınsallah gorebılırsın ztn sılık bı cızgı var demıstım sana kuruyunca böylr oldu
tmm bakalım bı kac gun gecsın bıdaha tekrarlıcamBen gördüm çizgiyi sabah ilk idrar olmadığından böyle çıkmış olabilir ilk idrarla yapsana bi kerede
Daha adetin geçmemiş belki değerin yükselmemiştir. Ama bu testi yorumlayacak olursak değilsin canım çizgilerin ikisininde aynı koyulukta olması lazım yani baya koyu olmalı ikinci çizgide. Ama adetin geçmemiş daha bunun için erken de olabilir. Allah gönlüne göre versin inş.merhaba benim de adetime 5 gün kaldı pek umutlu değilim aslında hiç belirti yok bilenler yorum yaparsa sevinirim ovülasyon testi yaptım pek koyu değil.gerçi bu ay çatlatma iğnesi oldum iğneden dolayı koyulaşmış çıkar mı bu test onu da bilmiyorum.allahım şu mübarek bayram hürmetine isteyen herkese bebek versin.
Canım hamile olabilirsin baya koyu çıkmış. Eğer geç yumurtlamadıysan tabi. Allah nasip etsin inş. Benim de aşağı yukarı böyle çıkmıştı ama benim adet tarihimi 4 gün geçmiştiArkadaşlar merhaba bata iki gün kala ovülasyon testim ümitlenmeli miyim sizce
bata beş gün kala çizgi çok silikti bende diğer günler yapmadım umutsuzluğa kapıldığım için. Dün gece sol kasığım çok ağrıdı Dayanamayıp bu sabah ovülasyon testi Yaptım Bi de sulu akıntım çok oldu bu ay ama Bi kaç gündür kahverengiye döndü kırmızıya döner diye de korkuyorum
evet ben de her gun ovu testi yaptim. battan bir gun sonra gebelik testi pozitif cikti, battan uc gun sonra ovu testinin ikinci cizgisi ilk cizgisi kadar koyulasti.Canım hamile olabilirsin baya koyu çıkmış. Eğer geç yumurtlamadıysan tabi. Allah nasip etsin inş. Benim de aşağı yukarı böyle çıkmıştı ama benim adet tarihimi 4 gün geçmişti
Canım gebelik testi Yaptım akşam üzeri bata iki gün var negatif çıktı gebelik testi bilemedim erken mi Yaptım gebelik mi yokCanım hamile olabilirsin baya koyu çıkmış. Eğer geç yumurtlamadıysan tabi. Allah nasip etsin inş. Benim de aşağı yukarı böyle çıkmıştı ama benim adet tarihimi 4 gün geçmişti
evet ben de her gun ovu testi yaptim. battan bir gun sonra gebelik testi pozitif cikti, battan uc gun sonra ovu testinin ikinci cizgisi ilk cizgisi kadar koyulasti.
Gebelik testleri çok çeşitli erken gebelik testi bile erken sonuç vermeyebiliyorCanım gebelik testi Yaptım akşam üzeri bata iki gün var negatif çıktı gebelik testi bilemedim erken mi Yaptım gebelik mi yok
Canım diyorum ya ben adet tarihim geçtikten sonra yapmıştım çünkü çok umutsuzdum ve gebelik yoktur diye yapmıyodum test mest. Adetim geçince yaptım hem gebelik testi hem ovu öyle bu tecrübeyi edindim. Bence adet tarihinin geçmesini bekle. Belki de erken yaptığından testte çıkmamıştır canım.Canım gebelik testi Yaptım akşam üzeri bata iki gün var negatif çıktı gebelik testi bilemedim erken mi Yaptım gebelik mi yok
Canım Valla bende yazdıklarınıza umut bağladım:) bekliyorum işte. ovülasyon testimde de çift çizgiyi geç gördüm kimi bata beş gün varken çift çizgiyi görüyodu ben çok silik görmüştüm o zamanda üzülmüştüm hatta.sonradan değer Yükseldi de bata iki gün varken gördüm belki gebelik testi için de beklemem gerekiyoGebelik testleri çok çeşitli erken gebelik testi bile erken sonuç vermeyebiliyor
Canım diyorum ya ben adet tarihim geçtikten sonra yapmıştım çünkü çok umutsuzdum ve gebelik yoktur diye yapmıyodum test mest. Adetim geçince yaptım hem gebelik testi hem ovu öyle bu tecrübeyi edindim. Bence adet tarihinin geçmesini bekle. Belki de erken yaptığından testte çıkmamıştır canım.